Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 340
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,момичета!Миналия месец бях на преглед прид-р Петрова,изписа ми дуфастон за 10 дни 2*1 след доказана овулация и каза след като го спра,да изчакам 2 дни,ако не ми дойде цикълът-взимам тест.Така и направих.Показа втора бледа черта, след 2 дни направих друг- по-наситена, но пак по бледа от другата.И в същия ден получих кафеникаво зацапване.От следващия ден започнах да пия дуфастон 3*1/понеже беше събота, ходих в държавна болница при дежурен лекар/.До вчера си имах зацапване, което след снощните болки ниско долу вече има и червено.И този дуфастон явно не трябва да го пия вече.Искам да се обадя на д- р Петрова,вие лично на нея звъня  ли сте или само на регистратурата?Има един мобилен номер на рецептата, та си мисля на него да позвъня.

Кристина, аз имам една визитка на д-р Петрова, 0879180816 този номер е записан. Не съм звъняла никога на него но може да опиташ.
Дано всичко да е наред...

# 136
  • Пловдив
Бях писала веднъж на вайбър-не отговори.

# 137
На кой номер?

# 138
  • Пловдив
На кой номер?
на същият

# 139
Аз от скоро съм пациент на д-р Петрова. Още на първия преглед ми даде визитка с номера си и каза, че мога да звъня. Ако не вдигне, да пиша на вайбър. Един път се наложи да я питам нещо за предписано ми лекарство, писах й, отговори ми почти веднага.
Пробвай да й пишеш на вайбър, ако не вдига.

ПП: Виждам, че номера, който ми е дала, е различен от посочения от Точица.

# 140
Д-р Петрова е страшно заета, не винаги отговаря. Гледам да й звъня в края на работния ден или рано сутрин. На вайбър не ми отговаря винаги. Номера,който имам аз, също е различен - според мен 0879180816 не е номера на д-р Петрова
kristina не разбрах какво точно искаш да коментираш с д-р Петрова - дали да спираш дуфастона ли? Защо докато чакаш не си направиш кръвен тест - той най-ясно ще покаже има ли развиваща се бременност или не. Ако няма бременност, дуфастона само ще задържи цикъла. Защо не звъннеш на рецепция и да им оставиш въпроса си, те ще се консултират с д-р Петрова и ще ти върнат обаждане или си остави и телефона, д-р Петрова ако прецени ще ти звънне лично. Друго не се сещам какво да ти предложа.

# 141
  • Пловдив
Телефонът и е 0889 99 85 11. Най добре иди на място рано сутрин или наобяд и чакай. Дуфастона в никакъв случай не го спирай преди да те е консултирала. Спреш ли го и да има бременност, можеш да я прекъснеш. Има ли кървене задължително трябва преглед. А за потвърждаване на бременност кръвен тест ще ти отговори на въпросите. В толкова ранна седмица на ехографа нищо няма да се види

# 142
аз имам този телефон за връзка и въпроси : +359 87 9180816

# 143
На мен ми даде номера, който Мерита е посочила.

# 144
Здравейте! Нова съм във форума. Оказа че сме с мъжки фактор. Мислим да запишем час при др. Петрова. Може ли да кажете колко време се чака за дата за консултация? Ще има ли  преглед или просто сядаме и обсъждаме изследванията и какво ще се предприеме?

# 145
  • до най-прекрасния мъж
Чака се около месец за първоначална консултация. Ще си поговорите, ще види изследванията и оттам нататък ще прецени какво ще правите. Мен ме извика на преглед на 3-ти ден от МЦ, за да ме види за кисти или неспукани фоликули и да пусне хормони, че моите бяха с изтекла давност. Като те извика на определен ден, отиваш без час и чакаш, защото часове няма свободни. После, за да види изследванията, аз отново отидох без час и почаках. Вече според това какво сте правили до момента и състоянието ти, може да поиска консултация със специалист, като тя ще те насочи при кого да идеш, ако нямаш някого предвид.

# 146
Телефонът и е 0889 99 85 11.
И аз имам този номер, другия може да е стар или да е служебен. На мен този номер ми даде след транфера да й звъня за всичко. Преди това звънях по всички въпроси само и единствено на рецепцията. И затова не знам дали е коректно да се размятат така номерата й в интернет - тук всички сме й пациентки, но тя си преценя на кого и кога да даде номера си.
Момичета утре съм при нея на контролен преглед. Стискайте ми моля палци всичко да е наред, лигавицата да се е възстановила и да чуя най-желаните думи: след 2 цикъла транфер Simple Smile

# 147
  • Пловдив
bellali,ти хем в София,хем тук ходиш или...?

# 148
Да, с двата крака в различни градове Simple Smile В София ходя защото ми е по-близо и когато нещо ме притеснява или само контролно УЗ трябва да направя - болницата ми е на 20 мин.от офиса. Тук си правих и подготовката на лигавицата за трансфера - спестява време,нерви и разходи за път.
Иначе в Пловдив са ми дечицата... Laughing

# 149
Да, с двата крака в различни градове Simple Smile В София ходя защото ми е по-близо и когато нещо ме притеснява или само контролно УЗ трябва да направя - болницата ми е на 20 мин.от офиса. Тук си правих и подготовката на лигавицата за трансфера - спестява време,нерви и разходи за път.
Иначе в Пловдив са ми дечицата... Laughing

belalli този път късмета да бъде с теб до края!:)))

Общи условия

Активация на акаунт