Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Излязоха ми резултатите от тромбофилиите - хетерозиготен носител на MTHFR съм с възможно намалено ензимно усвояване на фолиева к-на. Другото всичко е наред. Явно не е това причината за миседа и продължавам да търся
Имаш ли имунологични?
Понякога проблема е в хромозомите. Ако е било с някаква аномалия.....

# 181
  • Пловдив
Излязоха ми резултатите от тромбофилиите - хетерозиготен носител на MTHFR съм с възможно намалено ензимно усвояване на фолиева к-на. Другото всичко е наред. Явно не е това причината за миседа и продължавам да търся
Уреаплазми пускала ли си?

# 182
Пускала съм уреаплазма, микоплазма - влагалище и цервикален канал, пускала съм хламидии, цитомегаловирус, токсоплазмоза, ТСХ, МАТ и всякакви други неща, които ми ги искаха преди трансфера - всичко ми е ОК.
Имунологични още нямам, ще се консултирам преди това с доц.Русев какво точно да пусна.
Ембриона съм го изследвала, НЯМА никаква аномалия или поне от най-често срещаните. А рядко срещаните са милиони и не мога да го изследвам за всички.

# 183
  • Бургас
Днес цял ден опитвам да се свържа с клиниката на двата обявени телефонни номера от сайта, но никой не отговаря. Моля да ми дадете съвет как мога да запазя час за преглед и консултация при д-р Добринка Петрова? Само на място ли успявате?

# 184
  • Пловдив
Еее,чак пък никой да не вдигне???
Утре пробвай,но часовете са за края на март.

# 185
  • Бургас
Звъняла съм точно 17 пъти на двата обявени телефона, включва се секретар и казва, че всички са заети, да опитам по-късно. От 12,35 ми е първото позвъняване до 17,45, когато вече оператор каза, че клиниката работи до 17ч и да опитам на следващия ден. Затова и реших да попитам тук има ли друг начин по който е възможен контакт и записване, освен на място, тъй като не сме от Пловдид.
Както и да е, писах им на месинджър, надявам се утре да ми отговорят.

# 186
  • Пловдив
Звънете преди 5часа . Аз никига съм нямала проблем винаги са ми вдигали . Дамии да се похваля март вземам заповедта и дирекно в клиниката да говорим с Др Петрова и да започвамее Simple Smile

# 187
Теди, супер че са ти се обадили от фонда. Ние чакаме още ... Иначе плана е същия. Успех!

# 188
Здравейте,момичета! След като изчетох цяяяяялата тема 1 и после и 2 реших да се включа и аз. Ние сме с неизяснен стерилитет, 4 инсеминации и 2 ин витро без нито един положителен резултат сега чакаме одобрение от фонда за опит в Ню лайф при д-р Петрова. Късмет на всички и се надявам да има много позитивни тестове тази година!

# 189
  • Пловдив
Здравейте,момичета! След като изчетох цяяяяялата тема 1 и после и 2 реших да се включа и аз. Ние сме с неизяснен стерилитет, 4 инсеминации и 2 ин витро без нито един положителен резултат сега чакаме одобрение от фонда за опит в Ню лайф при д-р Петрова. Късмет на всички и се надявам да има много позитивни тестове тази година!

Много късмет и стискам палци този път да бъде последен и успешенн 🌞🌞

# 190
Ню Лайф имат ли собствена лаборатория?  Rolling Eyes

# 191
Работят с Писанец, но и в клиниката на място може да дадеш материал за изследване. Те после го пращат в лабораторията Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Работят с Писанец, но и в клиниката на място може да дадеш материал за изследване. Те после го пращат в лабораторията Simple Smile
това им е най-големия минус!

# 193
Не, благодаря. В Писанец не стъпвам за нищо на света!
Поне вече успях да си отговоря на някои въпроси.

# 194
  • Пловдив
А колко процента им са успешни ин витро опитите?Къде да се информираме?

Общи условия

Активация на акаунт