Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Аз правих цветна снимка Др Петрова ме прати в Пълмед те говорят и записват час и дата и ти казват кога 300лв .

Точицаа хайдее късмет аз 4ден след трансфер и също нямам болки и симптоми

Теди, стискам палци и кълки !! Simple Smile

# 361
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, много, **Тедии**. Ще си чакам прегледа тогава, предполагам, че щом там пращат, им имат доверие. Пък и ще ми спестят търсене на лекар и записване на час.

# 362
Момичета, аз искам да попитам при инвитро и/или инсе иска ли се цветна снимка на тръбите. Имам час след около месец при д-р Петрова. Тя беше споменала при първия преглед, че ще иска по-натам, но тръгнахме по ендокринолози да си изясняваме състоянието /имаше съмнения за щитовидна/ и минаха 2-3 месеца от прегледа. Та, имам доста време и бих могла да направя, за да й я занеса заедно с изследванията. Вие къде сте правили и при кого? Как се уговаряте с лекаря? Или да си изчакам да мине срещата и да я оставя тя да си води нещата и да си изисква когато и каквото й е нужно?
На мен цветната ми я прави Д-р Даскалов и беше в Медикус Алфа, като цяло много съм доволна от хората там.

# 363
  • Пловдив
Момичета не търсете никакви симптоми. Излишно си косите нервите. И при трите опита ревах като магаре че нямам симптоми /два от тях положителни/ Симптомите идват чак към 9,10, 11 седмица а може и никога. Моите гърди така и не почнаха да ме болят или нещо да се променят. А ходих като луда и само ги стисках и мачках за проба. Да не говорим за честото пишкане. Е 32 г.с съм сега още не съм разбрала какво е това. Няма как в началото да ти се пишка, като няма още какво да тежи...Просто не се впрягайте въпреки че докато го казвам се чуда как става това Simple Smile

# 364
Merita, това чакане просто ни изнервя. Поне аз съм така .. все искам нещо да ми подскаже, че нещата се развиват добре. Иначе съзнавам  вътрешно, че е рано.
На теб успех до финал!

# 365
Това с честото пишкане така и не го разбрах до 38 г.с. ( тогава родих). Нощем ставах по един път. Първите ми симптоми бяха доста късно. 

# 366
  • Пловдив
При всеки е различно аз се радвам че нямам болки от пункцията аа другото Бог си знае работата ,каквото зависи от нас и лекарите го правим Simple Smile

# 367
Момичета, някакви отзиви за д-р Андрей Минчев? Той ще ми прави оперативно хистеро в Пълмед.

# 368
Аз още от 3-4 ден след трансфера започнах да усещам леки менструални болки и вече до 5-6ден си бяха направо сериозни такива(придружени с газове, но предполагам от лекарстата и от залежаване). Та даже си бях казала и на мъжа ми да не се надява много, че аха всеки момент да ми дойде. Но ту днес, ту утре-нищо не дойде, че и си закъсня стабилно. Та вече 12 седмици така... И човечето си растеее вътре в мен. Успех на всички Simple Smile

# 369
При мен първия кръвен се оказа отрицателен (13ти ден след ЕТ), все пак след няколко дена ще го повторя, ама нямам много надежда...а знаете ли как стоят нещата с втория опит от фонда? Пак ли се подават документи и се чака?

# 370
  • Пловдив

nighthawk

Съжалявам другият път ще стане. Не се подават същите документи а от болницата ще ти подготвят други че не се е получило и само да се разпишеш. Иначе отново се чака за номерче и после чакаш няколко месеца да си вземеш заповедта

# 371
  • Пловдив
При прегледа пускат ли ви изследване на хормони?Т.е. на важните полови хормони...?

# 372
  • до най-прекрасния мъж

nighthawk

Съжалявам другият път ще стане. Не се подават същите документи а от болницата ще ти подготвят други че не се е получило и само да се разпишеш. Иначе отново се чака за номерче и после чакаш няколко месеца да си вземеш заповедта
Ако имаш замразени ембриони от първия опит, отново ли е такава процедурата? Или ти правят само ЗЕТ и не чакаш това време? ЗЕТ финансира ли се от фонда или за да се финансира, пак правиш документи и чакаш?

# 373
Момичета, някакви отзиви за д-р Андрей Минчев? Той ще ми прави оперативно хистеро в Пълмед.
Стела, д-р Минчев е много внимателен, не се притеснявай!

# 374
За него съм чувала само положителни отзиви! Не съм била негова пациентка, но разбирам че е има добро отошение към пациентите, мил и внимателен...  Клиниката залага на него доста надежди и в инвитро процедурите. Миналата година беше на специализация е Израел.  Така че, смятам че би могала да си спокойна...

Общи условия

Активация на акаунт