Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Леле, леле. УжасТ.

# 496
  • варна
Съжалявам момичета, не е само заради успешния опит,  а правя сравнение между доктори, не ме е претупвала или  викала.Именно, защото е преминала през това и знае какво е гледа да помогне на хората. Вие сами усещате кой е вашият доктор, следкато изтъквате хиляда причини  не ходете там отидете другаде...
Успех ви желая  и дано скоро се сбъдне мечтата ви за дете!

# 497
Явно и на нея и омръзва,ооообаче парите са голям стимул Wink
За тоя тип проблеми,с които тя се занимава трябва много меко отношение...всеки е изстрадал и идва,с надежди. Отиваш за внимание и обяснение,а не да те претупат и да ти викат.
Права си!И в други прехвалени, уж топ-клиники, срещам подобно отношение.Отвратена съм,незнам кой път да поема😢...

# 498
Здравейте момичета, до 20.07. трябваше да приемам ясмин,но тази сутрин имам кафяво зацапване.Не знам какво да правя,не мога да се свържа и с Петрова,до колкото знам е в отпуск,но като звъннах на региструрата ми дадоха само нейния тел.

# 499
Здравейте момичета, до 20.07. трябваше да приемам ясмин,но тази сутрин имам кафяво зацапване.Не знам какво да правя,не мога да се свържа и с Петрова,до колкото знам е в отпуск,но като звъннах на региструрата ми дадоха само нейния тел.

Случва се при прием на противозачатъчни да се появи и зацапване. Най - вероятно не е нищо тревожно.
На мен ми казаха, че до когато са определили до тогава трябва да ги вземам, независимо от това дали имам или не зацапване.
Пиши й на вайбър на Петрова, дано да успееш да се свържеш Simple Smile

# 500
Благодаря,продължавам с опитите да се свържа с нея.Поуспокойх се Wink

# 501
Здравейте, има ли сред вас момичета, правили скоро опити с ДЯ в Ню Лайф? Ако да, може ли да споделите впечатления и цени? Засега не сме се насочили към ДЯ, но ще ми е полезно да знам за какво трябва да сме готови, ако се стигне до там. Особено от финансова гледна точка. Благодаря!

# 502
Ще ви споделя нещо, което аз направих и не знам дали няма да ме сметнете за смахната(а дори и да е така-все ми е тая)... Няколко седмици преди трансфера отидохме с мъжа ми в църквата в Горни Воден до Асеновград. Отчето пее литургия за дете и ви дава да изядете двамата една ябълка. Аз толкова силно вярвах, че ще забременея, че днес вече съм в 22 седмица след първи опит замразен трансфер по фонда. Дали е Божия намеса или Петрова си е свършила добре работата, дали аз чрез вярата си съм подтикнала малкото балонче да е това, което е днес в момента... Оставям на вас да прецените. И до днес си нося коланчето, което отчето ми върза в онзи февруарски ден и то ми пази моето момченце и ми дава сили да повярвам, че всичко ще е наред до края и че има една сила, която ми помага през пътя, който изминавам за мечтаното бебче. Дали ще повярвате и вие, ваш избор...

# 503
И аз нося коланчето вече над 3 години, вярваща съм,не съм изгубила вярата си, но започнах да губя сили,защото още ходя по клиники....

# 504
Ще ви споделя нещо, което аз направих и не знам дали няма да ме сметнете за смахната(а дори и да е така-все ми е тая)... Няколко седмици преди трансфера отидохме с мъжа ми в църквата в Горни Воден до Асеновград. Отчето пее литургия за дете и ви дава да изядете двамата една ябълка. Аз толкова силно вярвах, че ще забременея, че днес вече съм в 22 седмица след първи опит замразен трансфер по фонда. Дали е Божия намеса или Петрова си е свършила добре работата, дали аз чрез вярата си съм подтикнала малкото балонче да е това, което е днес в момента... Оставям на вас да прецените. И до днес си нося коланчето, което отчето ми върза в онзи февруарски ден и то ми пази моето момченце и ми дава сили да повярвам, че всичко ще е наред до края и че има една сила, която ми помага през пътя, който изминавам за мечтаното бебче. Дали ще повярвате и вие, ваш избор...

Успех мило момиче и не не си смахната , напротив. Сигурна съм, че вярата ти е помогнала и тя ще те пази....след 8 опита обаче , вярата е доста разклатена.Бъдете Здрави и Господ да ви пази.

# 505
Лекарите са оръжието на Бога на земята Grinning като ти е писано да те уморят, доста ще се постараят докато изпълнят задачата си. Обратното също е вярно - ако не ти е дошло ред за дете, чакай си колкото искаш. Да попитам ... знам предварително отговора обаче според вас кога най-рано мога да си направя кръвен тест, който ще отчете ако трансфера е успешен? Предния път си дочаках до 14ти ден, сега просто не ме свърта на едно място ...

# 506
Лекарите са оръжието на Бога на земята Grinning като ти е писано да те уморят, доста ще се постараят докато изпълнят задачата си. Обратното също е вярно - ако не ти е дошло ред за дете, чакай си колкото искаш. Да попитам ... знам предварително отговора обаче според вас кога най-рано мога да си направя кръвен тест, който ще отчете ако трансфера е успешен? Предния път си дочаках до 14ти ден, сега просто не ме свърта на едно място ...
Има тема ”Дългото чакане след трансфер”, дано не греша заглавието , там момичетата споделят на кой ден правят първите си тестове.Така ще прецениш за себе си.Успех!!!

# 507
Май ще опитам на 11ти, 14ти и 16ти ден ... не ми дава мира тази мисъл. На 11ти ден вече би трябвало да има някакво чхг,което да се засече

# 508
При тридневни, на 10-ти ден и пиклив показва! УСПЕХ, bellali!

# 509
Белали, 10-ти - 11-ти ден е съвсем добре да пуснеш тест.

Общи условия

Активация на акаунт