Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
След два неуспешни опита в друга клиника и след положителните коментари за нея и аз отидох там.През цялото време ми разказваше какви ли не истории,но в крайна сметка си казвах,че всеки е странен по негов си начин.Но разочарованието дойде,когато въпреки,че дни наред й обяснявах,че имам крив цервикален канал и тя ме уверяваше какъв факир е на трансферите......хоп,на трансфера,въпреки,че беше там, ме прати при Танев.И той 10 мин не можа нищо да направи и се ядоса и ме обвини,че аз съм виновна,че не съм пила достатъчно вода?????1,5 л според вас не е ли достатъчно.Та извикаха Петрова,тя също 10 мин пробва катетри.По едно време им викам,че се отказвам.Ами то вече ме болеше.И така......още тогава знаех,че въпреки двата според тях хубави ембриони,трансфера ще прецака цялата процедура.И точно така стана.
Имам абсолютно същия горчив опит с “факирските способности на Петрова”!!!2 перфектни ембриона(според техните думи) отидоха на вятъра заради нескопосания трансфер!Яд ме е, че и аз се подведох от добрите отзиви, след което по стечение на обстоятелствата се свързаха с мен момичета, разочаровани от нея!Жалко, че не са писали във форума за историите си, затова си казах, че аз няма да мълча-нека хората видят и другата страна!

# 481
Изпуснала е преди две седмици моментът за пункция на моя позната и съответно фоликулите са били спукани. Опит по фонда. Била си признала грешката после. Ами като си я е признала, да извади и да им даде пари за нов опит!
Момичето беше адски разстроено, много ми стана неприятно.

# 482
Жане, в Селена има ли донорска програма за Я? Но да работят с донорска банка, а не да се чака донор по година и нещо? Това им беше предимство на Ню Лайф, но при това, което чета, направо се чудя дали да продължавам там. Направо вече ми иде да се гръмна... Sad

# 483
Здравейте момичета! Писах и в темата ЦАР, но се надявам и вие да съдействате. Предстои ми подаване на заявление за трети опит и тъй като съм на 42 бих могла да искам приоритетно разглеждане, като подам молба/ заявление . Взех комплекта документи за попълване от клиниката, но забравих да попитам за такава молба. Моля да ми кажете къде мога да намеря примерен образец на молба/заявление за това.

# 484
Жане, в Селена има ли донорска програма за Я? Но да работят с донорска банка, а не да се чака донор по година и нещо? Това им беше предимство на Ню Лайф, но при това, което чета, направо се чудя дали да продължавам там. Направо вече ми иде да се гръмна... Sad
И аз мислено планирах за ДЯ в "Ню Лайф" именно поради тази причина,но като чета всичко това...😞

# 485
Стели, нямам представа как стоят нещата с ДЯ в Селена, но нищо не пречи да попиташ на регистратура и да видиш дали могат да ти дадат някаква информация.

Не се настройвайте, ето имаше едно момиче Jully75 май беше ника, тя успя там с ДЯ. Даже не знам как още не се е включила да защити Петрова. Simple Smile

# 486
Хм, май започвам да разбирам защо Д-р Даскалов се махна

# 487
  • варна
Начетох се негативи, аз пък съм много доволна от д-р Петрова, благодарение на нея и целия екип другия месец ще родя първо и дългочакано дете,  за съжаление  попаднах на некадърни гинеколози  заради тях можеше да не съм между живите след две извънматочни бременности  , оперирана по спешност и отстраняване на тръбите ,забременях от първи опит по фонда.
С още едно момиче  по време на стимулацията и трансфера бяхме заедно и   тя е бременна.Отидох в пловдив от варна , познати ми препоръчаха клиниката. Другото което искам да кажа е че всеки решава къде да отиде, но има разлика, някъде вземат парите пък каквото стане , назначават скъпи и ненужни изследвания или правят 2 неуспешни опита по фонда да вземат парите само.. Като имате въпроси ги задавайте, жената обича говори, но и ще ви отговори на въпросите. За дя не мога нищо да кажа..
И продължавам да се чувам с Петрова,защото й имам пълно доверие ако нещо ме притеснява й звъня.
 Относно ,че е излязла да почива и тя е човек, вижте на ден колко хора преглежда,  и аз чаках преди трансфер, защото едновременно с това и преглежда.Не съм тръгнала да се оплаквам, а да имам дете .На който не му харесва да отиде в друга клиника...

# 488
Ами не, не е окей тя да си пафка цигарка, пък ти да се напикаваш.
И го приемаш за нормално, защото си успяла. Ако не беше, друго щеше да говориш.

Както и да е, аз приключвам по темата. Кой където е успял, от там е доволен и този лекар препоръчва. Това ми е пределно ясно, така че няма смисъл да продължаваме дискусията.

# 489
Тя дори не отиде да изпафка 1 цигара-а дойде в 12ч и каза че излиза в обедна почивка(за да е щастлива за трансфера) и се върна в 14ч!!!Сестрата, която седеше в стаята чак се смути от думите ѝ!!!Това не е нормално да те боли зверски корема вече от пълния пикочен мехур, а да не смееш да отидеш да се облекчиш, защото не знаеш госпожа Петрова кога ще се напафка и върне за да си свърши работата за която е назначена там!Още мнооооогооо мога да разказвам, но не желая да притеснявам момичетата, които са в процедура в момента!Да не говоря колко пъти я хванах да лъже за какво ли не(това според мен вече е патология!).

# 490
  • Пловдив
Явно и на нея и омръзва,ооообаче парите са голям стимул Wink
За тоя тип проблеми,с които тя се занимава трябва много меко отношение...всеки е изстрадал и идва,с надежди. Отиваш за внимание и обяснение,а не да те претупат и да ти викат.

# 491
За тоя тип проблеми,с които тя се занимава трябва много меко отношение...всеки е изстрадал и идва,с надежди. Отиваш за внимание и обяснение,а не да те претупат и да ти викат.
Така е и най-странното е, че тя самата е минала по този път(така поне разказва) и би трябвало да проявява повече разбиране.

# 492
  • Пловдив
М дааа...явно напрежението е оказало влияние или харакрерът и е такъв...?
Чудя се...като ти идва в повече и не смогваш,що приемаш още и още...? По-малко,но по-качествено не ли ок?

П.п. риторичен ми е май въпроса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493

Никой не отрича успехите на клиниката или на Д-р Петрова!Родените сладурковци висят по стените на клиниката,но ...НО казваш го много точно :"Отиваш за внимание и обяснение,а не да те претупат и да ти викат".
Успех на всички момичета и бъдещи мами , дано ние сме изключения и клиниката се похвали с много бебета!
Дай Боже всекиму !

# 494
Несъмнено има успехи , има и познания, но това огромно Его и фантазии ми идват малко в повече..... прегледите ми траят по 4 минути (със събличане и обличане) и в тези 4 минути слушам колко е велика, ако стане на въпрос за мене ..то е, за да ме пита каква зодия е мъжът ми и да ми обясни как това е най-ужасната зодия...горе-долу така протича при мен прегледът.

Общи условия

Активация на акаунт