Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
http://www.alliancehotel.com/
http://www.leipzig.bg/
за тези два се сещам аз. Пешеходно са на около 10 - 15 мин от клиниката.

# 226
Много благодаря :

# 227
  • варна
Има, но са на различни цени , потърси с търсачката имаше 1 до клиниката кооп нещо подобно беше името, стаите  са по 50 на ден, бяха ми казали познати!

# 228
Има, и е евтин.... но не го препоръчвам:)))

# 229
Здравейте бъдещи майки!
Преди две седмици подадохме документи по фонда,но все още нямаме обаждане.Днес се опитвах да звънна,но нямаше отговор.Въпро са ми е колко време се чака за да ни дадат номера? Кандидатствахме по мъжки фактор след почти три години неуспешни опити.

# 230
Здравейте бъдещи майки!
Преди две седмици подадохме документи по фонда,но все още нямаме обаждане.Днес се опитвах да звънна,но нямаше отговор.Въпро са ми е колко време се чака за да ни дадат номера? Кандидатствахме по мъжки фактор след почти три години неуспешни опити.

Това е телефонът, на който ми вдигнаха на мен, звънях след 10-11 ч.  02-895-3146
Бях много настоятелна обаче. Опитвай днес  да се свържеш Simple Smile
Данните в интернет страницата на ЦАР към момента са валидни към дата 9 март 2018 включително и би трябвало вече да имаш номерче. Успех !

# 231
Благодаря! Ще бъда по- настоятелна.Успех на всички!

# 232
Здравейте , момичета!
Искам да попитам има ли сред вас успешни опити в клиниката  при намален яйчников резерв със собствени яйцеклетки? И по какъв стимулационен протокол бяхте или на спонтанен цикъл?Може да ми пишете и на лични!

# 233
  • Пловдив
Bellali,как си?

# 234
Добре Simple Smile пия си хапченцата и чакам да минат 3 цикъла. Не ми дойде цикъла и Петрова ми изписа хапчета да го предизвикаме. Пуснах междувременно тромбофилии - отрицателни, АФС - отрицателен и ако още нещо се сетя да отметна преди следващия трансфер.
Не знам защо напоследък много замря тази темичка, къде изчезна народа? Никой ли не прави трансфер, подготовка, инвитро?

# 235
днес бях на преглед при Петрова, 14 дни след абразиото, лигавицата ми е завидните 10мм. , толкова хубава не ми е била досега, въпреки това ми каза да си изчакаме 3-4месеца, за да се възстанови матката (някой може ли да каже точно какво се случва с матката, защото пък според други репродуктивни специалисти - сега матката била тъкмо подготвена за имплантация), никак не ми се чака с тази хубава лигавица, ама....
Иначе ми изписа да изследвам ТСХ, ТАТ, МАТ, Вит.Д и Вит.Б12 - нещо друго според Вас да си пусна още за изследване .... генетичните на плода още не са ми излезнали...

# 236
    Ами аз доколкото знам има няколко причини да се чака: първо това все пак е сериозна интервенция колкото и на нас да ни изглежда лека предвид че се извършва за 10-15 минути. Второ има опасност шийката да не се е възстановила,а при една нова бременност тя понася сериозно натоварване и трето - бременност е имало все пак, трябва да се регулират хормоните. Аз тъй като съм правила инвитро опити знам колко фатални могат да са небалансираните хормони върху качеството на яйцеклетката.А лекарката ми в София каза,че даже сме късметлии че чакаме 3 месеца,едно време се чакало доста повече Simple Smile

# 237
    ами аз, защото срещам две противоположни мнения все от репродуктивни специалисти и за това ми е интересно какви са доводите и аргументите и по двете тези, ама то има ли време да ги попиташ тези доктори, еле Петрова цак-цак и айде чао .....
    Хич не ми се чака, на фона на 4 години чакане....че просто.....ама то сигурно с всички е така...

# 238
    ами аз, защото срещам две противоположни мнения все от репродуктивни специалисти и за това ми е интересно какви са доводите и аргументите и по двете тези, ама то има ли време да ги попиташ тези доктори, еле Петрова цак-цак и айде чао .....
    Хич не ми се чака, на фона на 4 години чакане....че просто.....ама то сигурно с всички е така...
    Петрова е доста заета, аз затова питам лекарката си в София,която също е репродуктивен специалист, отделно следи бременни. Та тя установи миседа, след това ми препоръча неин колега,който да направи К и покрай всичко това много си говорихме на тази тема - отговаря ми подробно на всички въпроси.
    Това са им основните аргументи, но нали знаеш - всеки си е отделен случай. Някои забременяват и износват без проблем месец след К, други имат проблеми и година след това.
    И да, всички сме така Simple Smile за мен най-доброто лечение психически е една нова бременност, но сега трябва да чакам 3 цикъла и след това дали ще стане от първия път ... Sad постоянно живея в притеснения

# 239
    Здравейте дами! Днес ми е пети ден от стимулацията по къс портокол, спред докторката нещата се развиват много добре. Имам 9 фуликила в дясно по 13 и 11 мм и само два хубави в ляво и отлична лигавица. Това ми е вторият стимулиран опит при доктор Петрова, водим се с тежък мъжки фактор с морфология 0.5% по Кюгер  и за изненада преди няколко дни АМХ показа 0,7 единственото ми предимство е, че съм на 28 години.Успех на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт