Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви, момичета! Успокоих се. Hug

# 376
Аз да се оплача, сега след неуспешния опит, няма да мога веднага да подам пак нещата за втори опит към фонда, защото анти мюлеровия хормон ми е на 0.3 Flushed  Сега вече наистина съм в шах..кой знае кога ще се нормализира..после пак 4-5 месеца чакане от фонда...изобщо .....Sweat

# 377
Аз да се оплача, сега след неуспешния опит, няма да мога веднага да подам пак нещата за втори опит към фонда, защото анти мюлеровия хормон ми е на 0.3 Flushed  Сега вече наистина съм в шах..кой знае кога ще се нормализира..после пак 4-5 месеца чакане от фонда...изобщо .....Sweat
А колко ти беше преди стимулацията? Възможно ли е стимулацията да му е повлияла толкова...

# 378
И аз това се чудя. Не е ли АМХ една сравнително постоянна стойност. А не както ФСХ, което всеки месец може и да си варира нагоре надолу.
Nighthawk, ти кога  пуска  АМХ последно и колко беше тогава ?

Пламъче ти утре ли ще пускаш теста или в Събота ? Аз тази нощ имах доста силни ПМС даже ставах на няколко пъти да проверявам дошло ли е ...

# 379
  • Пловдив
Ти изследва ли го преди опита?
Да ти кажа,че тоя хормон се изследва и с още един...и те не се нормализират.

# 380
Точице и мен ме боли коремът и вчера цял ден имах чувството, че ми е дошло, но все си мисля, че не би трябвало, докато пием толкова лекарства. Да, утре ми е датата за теста. И ти ли утре ще пускаш?

# 381
Точице и мен ме боли коремът и вчера цял ден имах чувството, че ми е дошло, но все си мисля, че не би трябвало, докато пием толкова лекарства. Да, утре ми е датата за теста. И ти ли утре ще пускаш?

Мисля си или утре или в Събота. Но най-вероятно ще пусна утре. Доста съм притеснена и от тези болки и от ниската стойност на ЧХГ-то от вчера.

# 382
Точице, както го почувстваш. Ако искаш да проследиш дали се удвоява, защото винаги има шанс, пусни утре. Пожелавам ти да видиш поне удвоени цифрички. Hands Pray Аз ще отида някак по-скоро като да го отметна. Усещам, че тази битка съм я загубила вече. Cry И ще говоря и с докторката, защото имам още 3 снежинки и не искам да "стрелям" напразно, без да съм установила причините за неуспеха след имплантация. Не съм пускала имунологични изследвания, а може там да изскочи заека...

# 383
Пламъче и аз така се чувствам. Не мился, че ще се получи и този път. Много е добре, че имаш снежинки.  Аз за разлика от теб вадя малко яйцеклетки и все не остават за ЗЕТ. Втори опит ин витро ми е, иначе  ще видим и на мен какво ще каже докторката за това как продължаваме ...

# 384
Ами да ви кажа, променя се АМХ явно... като кандидатствах първия път за фонда през 2016 си беше перфектна стойността...после ме почнаха с противозачатъчните и всичко отиде...след това съм имала различни стойности, 0.4, 0.6....тъй че ако не са сгафили в лабораториите, явно се променя (не чувствително). А FSH няколко пъти ми беше с фалшиви високи стойности заради задържан фоликул.

# 385
  • Пловдив
да де,променя се ама надолу...не се вдига!

# 386
Nighthawk, само не се отчавйвай.  Историята познава жени забременели и родили здрави деца и с по-малко от твоето АМХ.
Хайде дано следващия опит да ви е успешен.

# 387
Точице, поговорете и за стимулацията, дали пък не е нужен друг подход. Знам ли? Колко ти беше АМХ и ФСХ преди да започнете? С какво те стимулираха? Моето АМХ беше на границата за Фонда тогава. Сега сигурно още е паднало...
Найтхоук, докато имаш яйцеклетки, винаги има шанс за забременяване.

# 388
Моето АМХ е засега добре, но съм с един яйчник и това също ме притеснява. Докога може да се разчита на него ... Иначе ме стимулираха с Менопур и  Цитротид. Извадихме обаче само 2 яйцеклетки  Sad
Надявам се третия път да подобрим бройката.

# 389
Докато утре или в събота не видиш резултата, не го отписвай още. Аз след утре обаче ще си дам почивка. Да ми се възстанови организмът от цялата химия, а и психически ми дойде твърде много.
Момичета, оставям ви. На есен, с нови сили, ще "се видим" пак. Пожелавам успех на всички, които са в стимулация, които им предстои пункция, трансфер или тест!

Общи условия

Активация на акаунт