Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!
Бих желала да попитам дали в "Ню Лайф" вече се използва метода IMSI, тъй като виждам,че са пуснали информационна статия в сайта си през март 2018, което ме навежда на мисълта, че може вече да имат или планират да въвеждат?!

# 406
Че този метод се предлага в клиниката още с отварянето й през 2014...?!?! Изненадана съм че питаш за това...  Ти искаш да използвате този метод за оплождане или...

# 407
Да, трябва да използваме този метод на оплождане Simple Smile.  След дълго ровене и обаждане по телефона, разбрах, че го използват. Не бъди изненадана, защото,ако отвориш сайта http://newlifeclinic.bg/пише само "ICSI", след като отвориш обаче спермограма.com тогава се вижда,че правят и "IMSI" Simple Smile.
Просто, в т.нар. официален сайт на клиниката не пише за IMSI

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 16:39 от bubalini

# 408
Към клиниката има център за мъжки стерилитет и отделен сайт за това. Там си пише всичко. Ето ти линк: https://malecenterbulgaria.bg/imsi-%d0%be%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%b … 0%b0%d0%bd%d0%b5/

# 409
Именно, точно там го намерих Wink. Благодаря!

# 410
Искам да попитам дали някой от вас е правил процедурата инсеминация при Добринка Петрова от Ню Лайф?
И каква е цената благодаря предварително ☺

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 23:20 от Анонимен

# 411
Започвам втори рунд, дано този път да е успешен до края. Пожелайте ми успех и стискайте палци Simple Smile

Белали, сетих се за теб ! Как се развиват нещата...

# 412
  • Пловдив
Искам да попитам дали някой от вас е правил процедурата инсеминация при Добринка Петрова от Ню Лайф?
И каква е цената благодаря предварително ☺
450лв. самата процедура.Изследванията отделно.

# 413
Белали, сетих се за теб ! Как се развиват нещата...

Петък съм на преглед, дано лигавицата да е пораснала достатъчно. Много ми тежи това отлагане във времето Sad

# 414

Петък съм на преглед, дано лигавицата да е пораснала достатъчно. Много ми тежи това отлагане във времето Sad
а защо се отлага, само лигавицата ли е проблема...

# 415
Основно да, макар че миналия месец се обзаведох и със задържан фоликул, който видяхме на 17ти ден. Може би заради него лигавицата не стана каквато искахме.
Този месец се е изчистил, стартирах с чисти яйчници и да видим.
Тези яйчници все се включват само за беля ...

# 416
хаххаха с тях лошо, без тях също лошо хихихихи
значи чакам добри вести скоро:))))

# 417
Здравейте момичета, от днес и аз станах пациент на клиниката. Минах първи преглед при Др. Петрова. Ние с моя приятел живяхме в Италия. Там имаме направени няколко изследвания от който става видно, че при мен спрямо възрастта ми нещата са долу горе ок. При него има проблем в спермограмата. Сега направихме нови изследвания и нова спермограма. Др. Петрова ми назначи  следните изследвания витамин Б12, Д3 и ИРИ. Понеже показателите на спермограмата при нас не са добри поне тази която и представихме от Италия, тя поиска нова. Направихме я чакаме резултати, но хубавото е че запазихме час директно и за уролог при д-р Гаджева в Четвъртък за да може да обсъдим с нея резултатите и да видим какво можем да направим както и да преценят какво ще е по подходящо в нашият случай все пак моят фактор възраст играе важна роля. Не мога да ползвам Фонд, но пък ми обясниха, че специално при ин витро имат пакетна цена и това което ми кажат в началото това ще платя на финала което е много хубаво. Надявам се всичко с моите изследвания да е наред и  д-р Гаджева да има решение на проблема при партньора днес по късно ще излязат резултатите и при него.
Сори за дългия пост, ама се опитах накратко да изложа какво е положението.
Има ли нещо за което трябва да бъда подготвена в тази клиника, някакви изненади... Четох за лекарите, но какво е вашето мнение все пак...

# 418
Здравей, въпреки, че моят първи опит беше неуспешен, смятам, че екипът е клиниката е добър, втория опит ще ми е пак при тях, само чакам заповедта от фонда.
Тук май е момента и да вметна, че антимюлеровия хормон, който ми беше 0.3 след първия опит, след малко прием на добавки,  се качи до 2.3 !!! А бях се отчаяла, че няма да мине 1 , за да ми дадат средства за втория опит. Така, че ако някой друг има моя проблем - не се отчайвайте! 
Здравейте момичета, от днес и аз станах пациент на клиниката. Минах първи преглед при Др. Петрова. Ние с моя приятел живяхме в Италия. Там имаме направени няколко изследвания от който става видно, че при мен спрямо възрастта ми нещата са долу горе ок. При него има проблем в спермограмата. Сега направихме нови изследвания и нова спермограма. Др. Петрова ми назначи  следните изследвания витамин Б12, Д3 и ИРИ. Понеже показателите на спермограмата при нас не са добри поне тази която и представихме от Италия, тя поиска нова. Направихме я чакаме резултати, но хубавото е че запазихме час директно и за уролог при д-р Гаджева в Четвъртък за да може да обсъдим с нея резултатите и да видим какво можем да направим както и да преценят какво ще е по подходящо в нашият случай все пак моят фактор възраст играе важна роля. Не мога да ползвам Фонд, но пък ми обясниха, че специално при ин витро имат пакетна цена и това което ми кажат в началото това ще платя на финала което е много хубаво. Надявам се всичко с моите изследвания да е наред и  д-р Гаджева да има решение на проблема при партньора днес по късно ще излязат резултатите и при него.
Има ли нещо за което трябва да бъда подготвена в тази клиника, някакви изненади... Четох за лекарите, но какво е вашето мнение все пак...

# 419
Аз съм много доволна от целия екип. Бях изненадана колко са отзивчиви всички и от приятелското им отношение. Опита ми беше при уникалната д-р Петрова вече съм в 15 г.с. През цялата процедура мибдадоха уникално спокойствие. Желая ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт