Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • до най-прекрасния мъж
Не, само списък дават. Можеш да си разгледаш всички донори и в european spermbank. Има сайт, в който можеш да търсиш по зададени от теб критерии /има филтър/. Но и там няма снимки, само никнейм и описание.

# 436
И аз не съм получила снимки.Може би зависи самият донор каква инфо е дал.Не всички биха дали снимка

# 437
Stela, да не би да се бъркаш с другата клиника,  която ние с теб сме обсъждали на ЛС?
Но аз друго не разбирам - защо кръвната група на донорката да е като на таткото? Не трябва ли да е нашата (на майката)?

# 438
  • до най-прекрасния мъж
Останах с впечатление, че пита за мъж донор, затова така отговорих.

# 439
Аха, ясно 

# 440
За донорска яйцеклетка питах.
В клиниката ни казаха, че търсят донорка по кръвната група на мъжа, не знам защо. Но това не ми е проблем, защото и двамата сме една и съща кръвна група.

Пухче, не се бъркам. Спомням си, че го четох в сайта им.
Както и да е, успях да разбера с коя банка работят, влязох там и наистина има снимки. Разглеждах ги досега.

# 441
  • до най-прекрасния мъж
Не съм те разбрала, сори. Вероятно търсят по кръвната група на мъжа, за да са съвместими, най-вече резусфакторите.
Няма да коригирам информацията, която писах в предходните постове, може да е полезна на някого в темата. 

# 442
Моята донорка я търсиха по моята кръвна група.Даже после съжалявах,че не помолих да ми извадят и донорите по кръвна група на мъжа ми.Така щях да имам още по-голям избор.Не че предложените бяха малко

# 443
Колко ти предложиха?

# 444
Не съм ги броила,може би около 15 донора.Но аз търсих повече сходство на външен вид,а нямаше много донори с тъмна коса и пъстри очи Simple Smile Всъщност беше само един и това реши избора ми.Ако бяхме включили и тези с кръвната група на мъжа ми,можеше да имам по-голям избор.

# 445
Всички ще сме с теб!
Аз може би съм пропуснала - в понеделник трансфера ли ти е?

# 446
Успех, bellali!

# 447
Всички ще сме с теб!
Аз може би съм пропуснала - в понеделник трансфера ли ти е?
Да,живот и здраве понеделник трансфер

# 448
  • до най-прекрасния мъж
Стискам ти палци, bellali. Дай Боже този път всичко да е ОК.
Аз лекувам бактерия и засега нещата са на трупчета. Иначе, предстои ЦС.

# 449
Блу ейнджъл, при д-р Петрова ли си? Тя ли ти назначи ЦС? Последния път като ходих при нея, я питах дали да не направя (имам 3, но последната е от 2012г), но тя каза, че няма нужда. Но мен си ме човърка дали пък не трябва...

Общи условия

Активация на акаунт