Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 406
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,присъединявам се към мнението,че на др. Петрова и трябва почивка,по -стриктно спазване на часовете,във времето на почивка да не и записват часове,примерно от 12-13 ч да е почивка и да няма часове.Да го измислят както искат ,но все повече народ остава разочарован.Не може да имам час за нея,да отида и да седя 1 час да чакам,и да ми кажат влезте при другия лекар щото Петрова и се налага да излезне.Аз си държах да ме погледне,защото тя ме викаше за преглед,но не,и след като и този час беше отложен от друг ден.Излезна фучейки ,че трябва да си вземела детето от училище,който искал да чака.Аз като съм на работа и знам, че имам цял ден пациенти,ми бога ми на работното място съм,мисля дали и кой ще вземе детето ми,или си върша мои неща в обедната почивка, която тя я няма.Нито я упреквам нито защитавам.Кажете къде да се насоча,явно и тя няма да е. Даскалов не прави инсеменации,пробвах не става нищо с наши домашни опити,каза да се насоча за инвитро,и къде като и при Петрова не е решение,не ми се губят още 5 години в обиколки по доктори.В Селена бях при Минев,еми отстоях си там,той пък иска операции ненужни,уж били ми запушени тръбите,пък се оказа че не са....ужас пълен.Някой при Ставрев бил ли е? Него не го знам.Иначе в Ню Лайф Минчев младия ,то той сега се учи,2010 е завършил ,Танев е с лоша слава в нета,къде къде в София ли да ходим?

# 511
Ставрев в Селена е много хвален от пациентките му, ако искаш попитай за отзиви в темата за инвитро в Селена, само суперлативи се сипят там за него. Ама нали знаеш - кой където и при който е успял, него препоръчва.

Аз успях при Минев в Селена. Чака се, много се чака. Но никога няма да го чакате защото е отишъл да пуши, да пие кафе или за да отдъхне. Постоянно го викат я за спешна операция, я за раждане, я за нещо друго...тича по тия коридори, седи да преглежда до 20 ч. вечерта, събота и неделя също. Никога не е върнал пациентка, отишла там по спешност и без час. Евала за което, Петрова е на светлинни години от това.

Иначе за София чета и чувам от приятелка чудесни неща за Калчев в Адела, след няколко неуспеха при Минев и един неуспех при Ставрев, Калчев беше техният лекар и вече си имат детенце.

# 512
Момичета,присъединявам се към мнението,че на др. Петрова и трябва почивка,по -стриктно спазване на часовете,във времето на почивка да не и записват часове,примерно от 12-13 ч да е почивка и да няма часове.Да го измислят както искат ,но все повече народ остава разочарован.Не може да имам час за нея,да отида и да седя 1 час да чакам,и да ми кажат влезте при другия лекар щото Петрова и се налага да излезне.Аз си държах да ме погледне,защото тя ме викаше за преглед,но не,и след като и този час беше отложен от друг ден.Излезна фучейки ,че трябва да си вземела детето от училище,който искал да чака.Аз като съм на работа и знам, че имам цял ден пациенти,ми бога ми на работното място съм,мисля дали и кой ще вземе детето ми,или си върша мои неща в обедната почивка, която тя я няма.Нито я упреквам нито защитавам.Кажете къде да се насоча,явно и тя няма да е. Даскалов не прави инсеменации,пробвах не става нищо с наши домашни опити,каза да се насоча за инвитро,и къде като и при Петрова не е решение,не ми се губят още 5 години в обиколки по доктори.В Селена бях при Минев,еми отстоях си там,той пък иска операции ненужни,уж били ми запушени тръбите,пък се оказа че не са....ужас пълен.Някой при Ставрев бил ли е? Него не го знам.Иначе в Ню Лайф Минчев младия ,то той сега се учи,2010 е завършил ,Танев е с лоша слава в нета,къде къде в София ли да ходим?

Хора, не си губете времето, нервите и парите в Бг!Лекарите тук не са това което трябва да са!Апаратурата им не е това което трябва да е!Методите им също!Аз с две ръце препоръчвам Турция(разбира се за хора, които нямат нужда от донорска програма, защото в Турция не правят!Такива са им законите, но имат клон в други държави!)Относното парите няма да ви излезе много по-скъпо-разликата не е голяма!Само се запитайте защо Петрова е правила успешно ин витро в Турция, а не тук при някой колега???

# 513
Мила Жана аз пък съм изключително разочарована от Селена както като ценова политика така и като оношение чакането пък изобщо няма до го коментира.... но в крайна сметка това е форума на ню лайф и сме тук да четем споделяме процедури и обсъждаме случки. Но като чета постовете ти все са негативни на клиниката и все правим реклама на селена?? Не си била пациент на клиниката нито на Петрова а така компетентно обиждаш лекар! Пък и вече не едно и две от момичетата тук се съмняваме колко ти е истински профила даже една от момичета ми писа на лично че снимката ти е на чуждестранна манекенка Simple Smile и е много тъпо това което правиш да ни отчайваш ли целиш? След като сме в този форум всички сме си избрали лекар и явно къде. Относно чакането.... ми то няма добра клиника в която да не се чака и по 6 месеца за час и по три и като си там същата работа, но сме тук защото успеваемоста на клиниката е изключително висока аз ще правя ин витро там и не искам разни фалшиви профили да ми обесняват в селена колко са велики. А това че някой си избира лекара по това    колко чака  а не по екип и успеваемост   им се чудя. За който не вярва да провери Жана или хаха Madison Pettis  аман от фейкове....

# 514
Мира, видях че си на 40+ год. Със собствени яйцеклетки ли ще правиш инвитро там или с донорски?

# 515
Ако кажеш на моят профил, че е фалшив с 9500 мнения, не знам тогава кой профил не е фалшив ?

Колко от потребителите на форума са с истинските си снимки ?! Абе вие добре ли сте ?! Някъде някога да съм писала, че на тази снимка съм аз ? Ми не. Ако искам ще си сложа за аватар и снимката на Наско поморийския мангал, ясно ли е ?!Следователно изобщо не виждам за какъв фалшив профил ми говорите, за пореден път се убеждавам, че този форум в последно време се е набъкал с малоумници! Не сте добре, честно!

Колкото до рекламата на Селена - изобщо не е вярно. Сравнявам Минев с Петрова като пациентка на първия и като четяща от много време темата и отзивите за Петрова. Няколко мои приятелки са ѝ пациентки, та са до кривата круша всичките, нито една не е забременяла. Та хайде не ми разправяй за реклами и глупости, гледам аз фактите и ще си коментирам колкото и в която тема си искам, ако не си забелязала пишем във форум, та моля не ми казвай къде имам и къде нямам право да пиша, ако обичаш.
Никога не съм целяла да отчайвам някиго, напротив, винаги съм се ооитвала да помагам и с коментари, и на ЛС. Ама явно не трябва, защото сте неблагодарни!

Хайде със здраве.

# 516
Момичета не спорете всеки е прав за себе си и всеки отсява мнение според това какво му е минало през главата и инфото което чете.Дано имаме късмет всички с това което сме се захванали.

# 517
Аз не мислех да пиша и да влизам в излишни не виртоални разправий , но бях пациентка на д-р Минев 2 години какви ли не процедури не правих , сумати стимулаций и скромната сума от 9000 лв без какъвто и да е резултат . Просто явно не беше моя лекар 🙂 При д-р Петрова отидох на шега чаках за час около 2 месеца после пред кабинета още 2 часа , верно понякога е мноого груба , но знаете ли от къде се оказа моя стерилитет 😆 прогестеронов дефицит . Изследване за 15 лв и прогестеронов препарат за 30 лв и забременях от първият месец при нея . Да все няма часове , да много се чака и понякога ми е крещяла , но как никой друг не се сети да го изследва този прогестерон , а правих цветни снимки , имах полип , пих фемара сумати месеци . Да сега вече не съм пациентка на Петрова просто защото тя каза аз свърших това което е нужно от мен , сега просно някой трябва да следи бременноста ти . Според мен всеки е свободен да намери своят лекар , да опита късмета си при един или друг . Винаги ще има доволни и недоволни от един или друг . Не казвам че д-р Минев е лош доктор , дори напротив може би е много добър специалист помогнал на много жени да сбъднат своята мечта но , просто не е моя доктор , както и за  д-р Петрова има доволни и не доволни , и винаги ще е така . Успех на всички и ако усетите , че това не е вашият лекар просто го сменете , не губете време енергия и нерви без значение дали става въпрос за Петрова , Минев, Даскалов или друго светило в своята област .

# 518
Ами именно, че всеки си преценя кой е неговият лекар и
нали знаеш - кой където и при който е успял, него препоръчва.

Написах го два поста по-нагоре. Ама нали трябва да се правим на интересни, четем избирателно и умуваме.

# 519
Аз също си мислех да не се включвам, но след всичко изписано бих казала няколко неща.
Най-големия неуспех идва, когато спреш да вярваш в доктора, който си избрал. Тогава той не може да ти помогне никак.
Не се настройвайте предварително за неуспех момичета, клиниката е добра, лекарката е добра, неоспоримо е. Помогнали са на много хора, и още ще помагат.
Но те са лекари,  и хора също .... а не богове Simple Smile

# 520
Мира, видях че си на 40+ год. Със собствени яйцеклетки ли ще правиш инвитро там или с донорски?
За сега се оказва че причината е при партньора ми. Слава богу имам добри показатели за моите 40+.

# 521
Пожелавам ти успех!

# 522
лелле тук май се загуби добрия тон! Не е добре това..
Аз бях пациент на др. Петрова, и да - винаги ще съм с положителна нагласа за нея. Но виждам че от известно време не се пишат добри неща... Нещо куца, но ние надали ще решим проблема карайки се... Просто според мен работата в клиниката се увеличава, и всичко е на нейния гръб! Все пак тя е човешко същество, има нужда и от почивка и от храна и от цигара и да си вземе детето от училище! Че нима при други лекари да не се чака с часове....???
Абсолютно съм съгласна, Жана няколко пъти каза и е абсолютно права, за всеки лекар си има и доволни и недоволни, всеки сам си решава за себе си кой да избере. Все пак разни хора - разни интереси!

# 523
А може ли да питам - на кой ден отхцикъла ви каза да изследвате прогестерона?
Аз не мислех да пиша и да влизам в излишни не виртоални разправий , но бях пациентка на д-р Минев 2 години какви ли не процедури не правих , сумати стимулаций и скромната сума от 9000 лв без какъвто и да е резултат . Просто явно не беше моя лекар 🙂 При д-р Петрова отидох на шега чаках за час около 2 месеца после пред кабинета още 2 часа , верно понякога е мноого груба , но знаете ли от къде се оказа моя стерилитет 😆 прогестеронов дефицит . Изследване за 15 лв и прогестеронов препарат за 30 лв и забременях от първият месец при нея . Да все няма часове , да много се чака и понякога ми е крещяла , но как никой друг не се сети да го изследва този прогестерон , а правих цветни снимки , имах полип , пих фемара сумати месеци . Да сега вече не съм пациентка на Петрова просто защото тя каза аз свърших това което е нужно от мен , сега просно някой трябва да следи бременноста ти . Според мен всеки е свободен да намери своят лекар , да опита късмета си при един или друг . Винаги ще има доволни и недоволни от един или друг . Не казвам че д-р Минев е лош доктор , дори напротив може би е много добър специалист помогнал на много жени да сбъднат своята мечта но , просто не е моя доктор , както и за  д-р Петрова има доволни и не доволни , и винаги ще е така . Успех на всички и ако усетите , че това не е вашият лекар просто го сменете , не губете време енергия и нерви без значение дали става въпрос за Петрова , Минев, Даскалов или друго светило в своята област .

# 524
Прогестерона го изследвах на 7 ден след доказана ову ( фуликулометрия правех ) след това на 10 ден отново заедно с чхг и той спадаше а имаше чхг в кръвта . Изследвах го още мисля 2 или 3  пъти през два дни и когато чхг ми беше 44 прогестерона падна от 17 на 6 и малко .✌

Общи условия

Активация на акаунт