Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 408
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Борис пък от тези зъби по цяла нощ се мята.Дори завивката не стои върху него,изритва я,пък в чувал полудява.

Белинда и Борис е вампирясал откакто го мъчат зъби.Нетърпим е,мята се ,мрънка,реве .... стигала съм до там да го взимам при нас на спалнята,даже една сутрин ме приспа (да,той мен) изпълзя към краката ми и  падна

# 106
Прави сте, ще пробвам първо с лайка тия пъпчоци. А шейнички от къде взехте?
Аз вече съм вдигнала ръце с това приспиване. През вечер-
две едно и също, наяде се, заспи и кукне до никое време.

# 107
Ми Белинда гадно, защото в пловдив вчера беше мокро, да валя сняг, ама не хубав пухкав а като с дъжд и стана кална една каша и тъмно мрачно пфффф
Аа верно и аз варих лайка за бебешкото акне, ще взема сега пак да правя да и чистя лицето.
Аз да се похваля спахме до 9 Innocent
Ейй предните нощи луда рабора, реве мрънка, върти се, нервна, в заспало състояние става съответно си удря сто пъти главата е решетките... абе няма спане..
Не ми дава да проверя, но явно и втория зъб е избил, та сега мир и тишина до следващия Simple Smile

# 108
  • София
Аз взех от хиполенд, дървена. С това слънце днес, ще откараме навън поне час.

# 109
  • София
Аз от Декатлона взех, пластмасова, с колани.

# 110
Белинда, благодаря  Cry
Пате, как минава почивката?

# 111
Патето си почива Simple Smile
Я кажете в тази връзка аз търся вече да правя резервация. Споделете къде в БЪЛГАРИЯ сте ходили и сте доволни за почивла с деца Simple Smile искам да е хубаво но в търсачките нищо не намирам.

# 112
  • София
Патето си почива Simple Smile
Я кажете в тази връзка аз търся вече да правя резервация. Споделете къде в БЪЛГАРИЯ сте ходили и сте доволни за почивла с деца Simple Smile искам да е хубаво но в търсачките нищо не намирам.
Хотел Римска Баня в село Баня.В минералния басейн Борис много се радваше.
 За февруари-март плануваме да посетим спа хотел Мантар,ще споделя после впечатления.

# 113
Къде мога да си намеря кошара за игра на далавера, в наши (освен олх) и чужди сайтове? Нашата трябва скоро да я връщаме, а гледам, че вървят по 100-тина лв., а ще я ползваме сигурно още малко...
Относно почивка, май тази година ще пасуваме.. Миналата подарих на милото за РД СПА уикенд в Старозагорските минерални бани, много скучно място  Laughing Няма къде да се разходиш, магазин един единствен. То дори в Родопите беше по-оживено  Grinning Резервирах и платих почивката, и после разбрах, че съм бременна и няма да ползвам никакво СПА  Joy hahaha

# 114
Аз купих такава кошара, да я ползваме в майка ми, на Лорели-модел Пени беше 70 лв. На Хаук има също по 60 някъде гледах ги в кауфланд, но вероятно ги има и другаде.

# 115
Утре сме на детски невролог Sad Дребосъчето потреперва (цялото тяло) все едно му е студено,стяга се чак.Мислех,че се лигави...и преди се е случвало за малко,обаче днес по -обяд си беше направо серийка.Чак долната му устничка се стегна и излеждаше като с обратна захапка.Първо помислих,че иска да лапне телефона,защото говорихме с бабата,но вечерта пак същото и се притесних.Обадих се на личната,каза ако продължава да ходим с спешното.Оприличавам го на нещо като тикове през няколко секунди 😥 някое друго бебче така,има ли?Според ММ се шашкам без причина,може да са хиляди други безобидни неща...дано да е прав!

# 116
  • София
На козуначето му притреперваха крайниците, като беше по-малък. Бая си почетох тогава. Тъкмо се отчаях, че няма да отзвучи от само себе си и ще ходим на невролог, и то взе, че спря. Успех утре, дано наистина е нещо елементарно!

# 117
Аз да попитам вашите бебоци как се държат като ги водите на ново място? Днес водих Дани на гости при братовчед ми (и те си имат априлско бебе), но Дани се скъса да реве. Уплаши се от един плюшен голям мечок, уплаши се другото бебе като го погали по косичката, общо взето си порева доста. Друг път като го водя насам-натам пак плаче, а като се прибрахме вкъщи му грейна усмивката. Та чудя се характер ли е ...дали пък не е от това, че сега зимата повече време прекарваме вкъщи и е отвикнал да сменя обстановката...Worried

# 118
  • София
Според мен тук има два фактора, които влияят на поведението на детето - какъв му е характерът и колко е свикнало да е на непознати места. По-интровертните деца предпочитат спокойствието на домашната обстановка, особено ако не пътуват често. И обратно - има си общителни деца, които се чувстват чудесно навсякъде. А ако и прекарват много време навън - съвсем.

# 119
  • Велико Търново
Меченка, стискам палци! Каквото и да ви кажат, търсете и второ мнение, защото тези състояния особено при деца са трудно установими, не става с обикновен преглед. А и е много лесно да се сбърка безобидно от серозно състояние. Дано е всичко наред с Борко!

Общи условия

Активация на акаунт