Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 410
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Оги много се въодушевява на нови места. В началото е малко стреснат, ама след 10 минути почва да вършее на ляво, на дясно. С малките деца също му е ок. Хапят си ръцете, тупат се по главите. Но възрастните не ги обича, поне в началото. Винаги плаче от нови хора проявяващи интерес към него, особено ако тръгнат веднага да го гушкат или нещо такова. Ако подходят по-внимателно след 10 минути с е пръв приятел.
Меченка, дано всичко мине лесно и безболезнено. Успех!

# 121
При нея ги има и двата варианта. И много е плакала, на други места обратно, веднага тръгва да пълзи и разузнава и се усмихва на всички. Така и малкото човече си има предпочитания и настроения. Не е за притеснения Тединка.
Меченка стискам палци да не е повод за притеснение. Пиши да кажеш как е минал прегледа.

# 122
И моя бебо се стресира като го подхванат от вратата  Laughing
Забелязала съм и че не обича силни шумове. Всяка седмица се виждат с племенника ми, който е на 1,5 години и е в период на пищене за всичко, а моят като чуе писък и почва да плаче.
Меченка, успех утре  bouquet

# 123
  • София
mechenka,стискам палци притесненията да са напразни (аз мисля че напразно се шашкаш,ние майките понякога прекалено много се вглеждаме и страхуваме),при кой й невролог ще я водиш?

Борис на непознати места се чувства добре,защото ние постоянно го размъкваме насам-натам.
Ходил е на вила с наши приятели,голяма компания за четири нощувки,беше едва на 4 месеца,после на море,на гости на прабаба му в троянския балкан няколко пъти по за седмица,на спа сме го водили за четири нощувки и изобщо има тренинг и не е жален откъм разходки и пътуваници.
В компанията ни е първото бебе (второто го чакаме сега март месец) и се сещате как всички му се радват,закачат го,гушкат го и събира вниманието на всички.Забелязала съм обаче че го плашат определен тип хора.Мъже с брада и такива,които говорят високо.Иначе като цяло е дружелюбен и дава да бъде гушкан,като в началото обикновенл гледа сериозно

# 124
Нашият се хили на всички и всичко,  много е лъчезарен. Новите хора не го стряскат, новите места - понякога. Общо взето, когато го оставим да си помрънка,  спира сам, ако му се обърне внимание - става по-зле.

# 125
  • Враца
Моята не се страхува, даже в магазина се закача със всички, обаче ако някой я закача веднага се засрамва, даже баща и като се прибере, първо се гушка в мен и си крие главичката и тогава го гушка.

# 126
Бъбълче,говорих а педи по телефона и тя ми запази час при невролог...даже не и запомних името,утре ще видим.В нашият град едва ли има голям избор на специалисти!Благодаря ви,момичета!Дано е поредната ми параноя😞 Стискайте палчета утре всичко да е наред!
Бори харесва нови хора,когото и да види го дарява с най-лъчезарната усмивка,не се страхува и дава да го гушкат.И към нови места има голям интерес,но там вече е по-срамежлив и отнема време докато разучи,огледа и се отпусне.Другите деца не са му интересни,изобщо!Интересни са само играчките им.Ако чуе пък някой да плаче е много солидарен и писва жално с цяло гърло.

# 127
# 128
  • София
Мисля че просто е по-емоционално дете.Ще видиш какво ще ти кажат утре.

# 129
Значи всяко мъниче с номера си Grinning Просто ми е кофти, че му създавам дискомфорт, но не може вечно вкъщи,трябва да опознава нови места и хора...
Меченка, успех и дано да случите на добър невролог.

# 130
Добро утро ☕ Пак голямо въртене тази нощ, но нищо Simple Smile
Аз съм се заровила в листи и търся в нета детски менюта. Пиша си комбинации Simple Smile знам че ще кажете, че нямам акъл ама като няма да имам вариант за ДК, трябва да има разнообразие.
И докато аз съм на масата оставила съм я да си играе гледам я - тя права, клати се и не знае какво става Hug
А аз се чудя да ставам ли да ходя до нея да ахкам ли да охкам ли хахха Simple Smile та накрая направи една стъпка на страни и като се хвана за дивана се усети, че никъде не се е държала Grinning

# 131
  • Враца
Браво на детето, ей така няма да се усетим и ще проходят Simple Smile
А може и да си казвала, но аз пак да не съм разбрала, но защо нямате възможност за ДК (това е детска кухня нали Blush )

# 132
Лили, страхотно! Добре върви наборката. Нашият като го сложа прав и ръчичките хванати за кошарата, клати се, местя ръчичките, краката седят  Laughing Не му идва на акъла още  Grinning

# 133
Нелегална да Детска кухня е. Няма да мога да я запиша, защото все още не може да израсте задушаването, което получава от моркова. Яде вече почти всичко, но готвя без морков.
Алиса не бързай, ще те изненада Simple Smile 
а аз като ви казвам, че тя е шестак. Така си върви все рано рано, хахах и за раждането аз и викам стой на топло - тя не контракции предизвика хахах

# 134
Нашия паток вече се държи с една ръка за легло/спалня/ шкаф и крачи здраво... скоро май ще почва да щъка 😶
Много съм доволна от почивката, супер се представихме, само дето още кашля и има хрема и неможах да го цопна в басейна. Ама пък мама мина на масаж, сауна - всичко както трябва 😁
След малко тръгваме, че да видим как ще се представи и по пътя.

Общи условия

Активация на акаунт