Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 670
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ели, заведи го веднага на лекар. Гнойта не е шега работа, особено при толкова малко дете.

# 331
Ели ихтиола вече не се продава, той е много старо лекарство. Имаше заместител ихтигал или нещо подобно звучеше, но за дете недей да рискуваш. По добре лекар да го види.
А малката маймунка от снощи се научи да казва “Не” ей наду ми главата самл това повтаря хахах

# 332
Добро утро! Преди малко ставам  Laughing Излизате ли на разходки? Ние не сме излизали от събота  Cry

# 333
Леле, вчера излизахме, изкарах 40мин.... голям студ. Ама нали все с кола и нямам дебели дрехи 😁

# 334
  • ЕН
здравейте, това бебе ми разваля всякакви опити за режим Angry
Лили направиха му тест. първо преглед, на който доктора само слушаше какви са оплакванията ни, какво яде, с какво го къпя, с какво го мажа, с какво пера, къде е ходил - море, балкан, и все такива - около 20мин, после тест, който траеше 20 мин (двете му ръчички бяха нарязкани - всяка по 2 реда) и след това разчитането им, поставяне на диагноза още 20мин. но и 10ч да беше пак щях да се съглася, защото вече се бях побъркала. то не бяха мазила, хапове и сиропи. какво ли не бях изкупила от аптеката и ефекта беше  от 10 до 15 дни, след това цялото му тяло ставаше отново същото - грапаво. представи си от най ситната до най едрата шкурка. ей такъв ставаше целия - без лицето и гръбчето. но лошото беше, че никой не искаше да му прави тестуване или каквото и да е друго изследване преди навършване на 3год. дори и срещу пари Rage  а колко беше лишен от какви ли не вкусотии ... само аз си знам как като видеше някое дете да хапва нещо и искаше и той как съм отказвала, как ревеше, как се навърташе около децата и му течаха лигите. накрая се принудих да стоим в къщи само и само да не се дразни от тях.
но това беше преди 10год. сега вече е супер, от 2год насам всякакви тестове са отрицателни, хапва, пийва всичко. в годината ги водя един път при доктора - профилактично. към този момент не знам дали нещо се  е променило, но си спомням при първото посещение при Мустаков ми направи впечатление, че много бебета имаше, и при всеки следващ преглед имаше поне по 2-3 бебета с които се засичахме, което не е хубаво. тези малки душички с такива гадни проблеми ...

# 335
Ох Пуфи, дано не се стига до там при нас. За сега яде всичко друго.
Не че да те успокоявам, но днес и при нас режим йок. Друсам нося не заспива а си търка очите. Отказах се да прави каквото си иска.
Алиса аз вчера излизах за консултациите, озъбих се от студ... 😬😬😬
Днес е още по студено в Пловдив, и май май ще си стоим вкъщи. Ще чакам поне над нулата.

# 336
  • ЕН
фъца пък има ли морков в яденето се запича, та гледам да няма
и при нас е мноооог студено, но дават че ще се оправя, да стигне до цели 10-15 нааад нулата. чакам ги с нетърпение. иначе във вторник я изведох заради ДК и айде пак в къщи. добре че къщата е пълна и все някой ще е при нея, а аз да свърша някоя и друга работа

# 337
  • София
На моя човек студа екстра му се отразява, за разлика от жегата. Вчера пак един час се тътрузихме с шейната на -7. Чудех се дали няма да се дразни от снеговалежа и щипещия студ - не, изобщо. А като помня лятото как врещеше от топлото...

# 338
Момичета, помагайте пак.  Бебка е болна, Изорекс, Гентазон и Фитолор.  Обаче явно са я напънали и зъбките. Не знам от какво, но ака малко и често, но рядко. Днес дупето е много зачервено, пиши като я трия, като я мия хленчи, не дава да я намажа със Судокрем. Дайте идея какво би я облекчило - крем, смрадлика?
Апропо, купихме от английските памперси Премиум Протекшън, дали може това зачервяване да е от тях?

# 339
Възможно е да е от памперсите, от зъбките също. Моя бебо веднъж се беше зачервил зверски и ни помогна Бепантен и бани със смрадлика.

# 340
  • София
Белинда,браво на козуначето.
 Борис отдавна си вика мама,ама не осъзнато и често е мамммммм.
Въпреки всичко е сладко ❤
После започна по цял ден да бабабабабабабабаба .... писна ми от тия баби 😁  

Мече,аз уж съм давала риба.Казвам уж,защото Борис нещо не я хареса.Особено на Хип всички пюрета с домат са потресаващо гадни.
Давам и масло от дроб на треска на Мьолерс като добавка.

Бейби,Борис откакто пълзи го оставям да вършее из целия апартамент.В стаите сме с ламинат и въпреки всичко не е особено топло,но разчитам на това че все пак е в почти постоянно движение.

Ани,бързо оздравяване на бебка!
За подсичане най-много ми е помагал Судокрем и изключване на всякакви мокри кърпички,миене на всяка смяна на памперса и хубаво подсушаване.

За зъбите Борис както до 9-тия месец нямаше нито един зъб,така за един месец изкара 6 зъба,като четирите горни резеца избиха едновременно.Направо ни разказаха играта.Давах Панадол в най-критичните нощи,от Калгела не виждам никакъв ефект.Буди се през половин час с рев,носим се по цели нощи,от две седмици днес сефте  хапна пюре за обяд.Караше го на мляко,чак акито му стана като на малко бебенце ...

За кухните,не помня писах ли ви,пробвахме няколко дни частната Юначе,не останах доволна.От понеделник сме на държавна.Ще видя как ще е,ако пак не му допадне ще си му готвя аз,ако му хареса,ще.се съсредоточа върху правенето на следобедни здравословни закуски,защото кремчето (десерт) от кухнята не мисля да го давам

# 341
  • София
Дано съм лош пророк, ама държавната е още по-зле...Аз не съм ползвала, но съм виждала, когато приятелки са давали навън...бляк😵 Може и да зависи от кухнята, но аз лично не вярвам.

# 342
Мда и аз съм виждала от приятелки още като бях бременна,остави,че е гадно на вкус и на пръв поглед,ами като му погледнах съдържанието ми призля още повече...пълно с Е-та,съдържаше и таурин 😱 аз си му готвя,е вярно,че е кибик цял ден в кухнята,ама поне знам какво ми яде детето и се старая да е здравословно до колкото е възможно👼
Успешно захраних с пъстърва днес,хареса му много,обаче на мен ми скъса нервичките тая риба докато я почистя старателно от всяка микроскопична костица,докато мечето ми блее от скука на главата 😤
Мечето прилича на бобър 😂 с два големи предни зъба (4 са вече избили) тръгнали са страничните горни резци,за сега е търпимо със зъбките,ама да не се хваля!Панадол и за болкоуспокояващо ли става?Аз го държа в хладилник и се чудя като ми се наложи да го давам,как ще го стопля (понеже реших да му стерилизирам 💉 преди 8 месеца и я стопих 😁)
За подсечено и аз мажа със судокрем.Ана бързо да оздравява бебка!

# 343
  • Враца
Меченка, и аз стерилизирах спринцовката Grinning после взех обикновена спринцовка от аптеката, а като трябва да и дам панадол от хладилника, като дръпна със спринцовката я стискам малко в ръката за да се стопли.

Аз правих бебешки бисквити тази вечер, от 3 рецепти направих една и добре, че беше малка доза, че отиде всичко в кофата, пълен провал Sad

# 344
  • София
Не смятам, че е нужно да се затопля нещо от хладилника, което се дава в количество от 2-3-5-10 мл.  Чак невероятно ми звучи, че някой го прави!

Общи условия

Активация на акаунт