Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 669
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
А,Белинда правя,правя!Мечето не близва нищо хладно,за студено дума да не става,плюе веднага. 😲

# 346
Моята кукла пъл е скарана с топлото. Така се мръщи, яде по скоро хладно, но на мен поне ми е лесно.
Панадол от хладилник и аз не топля.

# 347
  • София
E, бива ли мече да не обича сладолед Grinning

# 348
# 349
  • Враца
Да да, един път и го дадох студен на моята, страшен рев беше

# 350
Днес ставаме на 9 месеца 😊
Моя паток също не яде нито студено, нито топло... стайна Т, иначе плюе и отказва да яде, същото е и с нещо без месо...една позната е давала попарата с месо 😁
Имахме напредък с вървенето, сега отказва и една крачка да направи.... изправя се, набелязва си нещо, пльосва се и тръгва да пълзи 😅

# 351
  • София
А защо държите панадола в хладилник?

# 352
Педи така каза,после четох в листовката,че се съхранява на Т до 25градуса 🤔 може защото беше лято като си говорихме за това

# 353
  • София
Да , всъщност лятото ясно, ама сега няма смисъл.
Аз пък от тези спринцовки имам сигурно 5, че то и в Нурофена има и в Биозина. Доста удобно, като си спомня как давах лятото Проспан с една чашка и всичко се оливаше...сега е направо песен.
Вече съм много доволна, дребосъчко може да си слиза сам от всякъде, дори от по-високи столове, дивани, легла. Поне това гайле отпадна, да го дебна да не падне от някъде.

# 354
  • Враца
Пате, честита месечинка Flowers Sunflower Animal Hatched Chick  да ти е живо и здраво патенцето Simple Smile

# 355
Пате честита месечинка Simple Smile
Дит, той сам ли се научи да слиза или ти му показа. Че ние сме на фаза качваме се навсякъде, обаче слизането ... еми аз хващам хващам, ама не съм супермен.
Алиса чуден сайт. 👍 Сега тя заспа. И без друго се чудех какво да готвя, избрах три рецепти. Правя ги и събота и неделя почивка от манджи и пюрета Simple Smile
А и някой ако пазарува дрешки, и намери намаления да свирка.
Нещо изведнъж, всичко окъся и омаля. Мислех, че ще изкараме докато проходи обаче няма да стане. Остана със пет бодита и два панталона и един пуловер. До шестия месец лесно, хиляда подаръци беше затрупана, а сега хахах няма начин ще купувам.

# 356
Бъбъл,Белинда мисълта ми беше,че понякога се хвърля като пълзи и си прасне,я брадичката,я главата на терикота.

Аз Панадола го държа в хладилник,но да чукам на дърво,до сега съм го давала веднъж.

Пате,малкия също не обича нищо топло.Като беше бебе му давах млякото топло,после лятото беше безумно.Така свикна и сега всичко му е хладко.

# 357
Лили, храната за следващите дни в хладилник ли я държиш или я вакумираш? И аз ще почвам скоро да готвя за няколко дни, че като се стопли и излизаме на по-дълги разходки няма да мога да готвя постоянно, а на кухня не искам да го записвам.
Алиса, благодаря за сайта, има много интересни неща  bouquet
Пате, честита месечинка  bouquet

# 358
Бруклин да. Това което готвя за деня не го броя. Но сготвено днес за следващите два дни да се изяде няма проблем.

# 359
  • София
Пате ,честита ви месечинка!
Лили,с една приятелка направихме поръчка от Асда.Имаше 20 % намаление допреди два дни,обаче много малко неща поръчах.Повечето се изчерпаха за отрицателно време.
 В Okaidi имаше намаление.
 Аз търся на Борис обувки ,коити да топлят.Имаше едни ботушки на UGG с овча кожа отвътре (май не бяха оригинални за 30 лв,но пък това не е от значение,топлеха му),минус беше че се изхлузваха,сега се чудя дали да не му поръчам Лилипути?Или направо някакви маратончици?

Общи условия

Активация на акаунт