Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 668
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Лили, не съм го учила сам се е светнал как става. Обаче не може да се качва, даже не се и опитва.
Пате, честита месечинка!!
Купила съм за 13 лева от липненски едни апрески, колкото да му е топло. И без това с тях няма да ходи, че да давам повече пари.

# 361
Пате, честита месечинка! 🤗
Лили, в Бенетон има намаления -50,-60%, обаче едва ли са останали много неща, аз овършах още преди две-три седмици.
Бъбъл, ние имаме на Лилипути. Аз съм много доволна, не падат, само с тях ходим навън, краченцата са й топли.  Вкъщи е по чорапки.

# 362
  • София
Държите ли дребосъците за ръка и те да ходят? Аз вече си мисля, че сбърках като го държах, защото сега постоянно иска да ходи за ръце.

# 363
  • София
Не, точно поради тази причина. Ще ходи, когато може сам.

# 364
Buble, Пърпъл мерси Simple Smile разгледах, но и асда и бенетона наистина разграбени. Така е като има намаление. Поръчах някой клинчета и блузки от h&m да има някои дрешки.
Дит, и тя така само ходи. За мен това не е прохождане. Попрочетох малко и реших, че така не е добре за детето и спрях. Сега си пълзи, като иска ходи по мебелите и лека полека се задържа права, пред телевизора Simple Smile според мен не се усеща, толкова се увлича от картинките Simple Smile
А днес мама стачкува! Sunglasses Онзи ден мъжо нали ме ядоса, че не съм била изморена.
Наготвила съм пюрета и закуски за уикенда. Татенцето да се спасява. Ходи той сутринта където ходи, върна се връчих му златото и влезнах в банята.
Сега пия кафе и съм с маска на лицето. Все едно ме няма, да не ме занимава.
Успя да я приспи, и ми направи закуска Simple Smile а дали не се е усетил, че съм се ядосала Innocent

# 365
  • Велико Търново
Аз пък го водя за ръка и вкъщи, и навън. С дъщеря ми пак така вървяхме и след това, когато проходи, винаги търсеше ръката ми, когато вървим заедно навън. Според мен така се избягват честите втурвания в различни посоки и опасностите, които те създават.
У дома малкият за пръв път позволи на баща му да го приспи. Ох, само да не е единичен случай, че вече това залепване ми тежи доста.

# 366
А ние имаме неизречена договорка - събота и неделя таткото изцяло се занимава с бебето. Аз готвя, и ако имам излизане, излизам. Иначе си почивам. Той много ми помага.
Днес сигурно сте извели дребчовците? При нас времето беше чудно!
Сутринта вместо попара или кус кус, дадох кисело мляко с 4 начупени бисквити, от онези, лидълските, Petit. Не беше особено вълдушевен, но хапна.

# 367
Абе той за помагането помага, но нещо все си мисли, че е много лесно.
Обаче днес мама абдикира, изцяло го оставих да я гледа.  Simple Smile

# 368
Лили, добре си направила. Само така може да разбере, как се чувстваш наистина.

# 369
Ние го държим от време на време да ходи, но той бързо губи интерес, като види нещо кляка и почва да пълзи към него  Grinning
Аз утре за закуска съм решила да разнообразя попарата с качамак. Я кажете царевичния грис директно ли се изсипва във врящата вода или първо се размива отделно с малко вода? Вкъщи не обичаме качамак и незнам как се прави  Embarassed

# 370
Не съм правила, но предполагам, че се размива във вода, за да не стане на буци 😊

# 371
Здравейте,ние с бебка сме болни,и аз,и тя...Снощи си легнахме здрави и днес се събудихме болни.Аз съм с хрема, температура и болки по цялото тяло,а тя с хрема и температура,болки дали има не знам,че не може да си каже.Никъфе не сме излизали цяла седмица и ей на,но гледам баткото болен вкъщи.Добре,че се сетих ,че коментирайте капки Грипстоп,та взех днес от тях,а на бебка коларгол.Звъних на ЛЛ да я питам какво да вземем,та тя ми казва:''В никакъв случай не води бебето на дежурния кабинет,ще се зарази с още нещо,само ако започне кашлица я води''.

# 372
Бързо оздравяване! Има ли подобрение от сутринта?      Какво хапваха вашите бебоци днес, и кога?  Крада идеи Blush

# 373
  • София
Оги днес е на омлет + кисело мляко с бисквити, манго и червено цвекло.

# 374
  • Враца
Аз съм в паника, детето ядигна температура изведнъж, ръцете студени, челото топло и както я приспивах усетих че се тресе, меря 38.8 дадох панадол, оцет и вода подмишничките и на свивките на крачетата, чорапки и на челото, ми температурата се качи 39.3 тъкмо се обличаме за бърза помощ и почна да спада леко, та варира от 38.3-4-5-2 а тоя панадол започна да действа чак след 1 час. При каква температура трябва да вървим на бърза помощ

Общи условия

Активация на акаунт