Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 666
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Ами давам кашкавал от 1 седмица, а яйцето с белтъка от месец 😊

# 391
  • Враца
А малката пак започва да вдига температура, сега я измерих 37.7, ох настръхвам вече. Утре май щеходим на доктор

# 392
  • София
Нелегалната,към 5-6 часа е нормално да се вдига ,когато има вирус,отидете утре да я видят малката.

Да ви разкажа днес как изпаднах в ужас.Вчера на мъжа ми сестра му (10 годишна) ни беше на гости,взехме я от тях и я върнахне обратно.На връщане се возеше до Борис и на слизане,вместо да откопчее своя колан,е откопчала този на бебето,който държи столчето и после нейния.
След като я оставихме, обиколихме половин София (с бебе в необезопасено столче)Само като си помисля какво щеше да се случи при едно рязко спиране и тръпки ме побиват.Така че внимавайте много,когато возите хора на задната седалка (особено деца).

# 393
  • София
От това наистина може да ти настръхне косата, като се замислиш какво може да се случи. Аз, понеже Оги е диване и не седи мирно в столче, се возя отзад, за да успокоявам положението, та никой друг не сяда там.
От два дни и мен ме мамосва вече, доволна съм. Въпреки, че като питам ' къде е тате?' и той поглежда баща си, а когато той попита 'къде е мама?' , Оги сочи лампата...
Не знам брои ли се за прохождане, ако прави по две три крачки от дивана до мен и от мен до вратата и между мен и ММ, ама е много приятно:)
При температура и аз давам нурофен, но наистина всеки организъм е различен. Дано бъро минават тия грипове.

# 394
Приемат малкия в болницата с пневмония.Изпаднала съм в ужас..ще се побъркам направо.  Cry

# 395
  • Враца
Говорих с ЛЛ, утре сутрин сме при нея, каза да редувам Панадола с Нурофен ако не спада, та с по един прием и от двете и кулпач на челото, с малко обтриване на тялото с оцет, спадна, беше стигнала до 38.9 Даже успя да хапне, изкъпахме я, че с този оцет от снощи, но вече беше спаднала температурата де, и сега спинка, дано не вдига повече. Дано всички бебчовци са добре

# 396
  • София
Оф, ужас! Много бързо се разви това чудо.
Стискам палци бързо да я преборите...

# 397
Бейби, много гадно, нали само нослето му течеше  Sad  Дано се оправи бързо дребосъчето  Hug

# 398
  • София
Прегръдки за болничките бебенца😯 Кураж, момичета! Така е, няма начин, деца са - боледуват! Свиквайте, защото тъй ще е...Ето, аз от няколко дни търча по очни доктори със средния, че си нарани клепача при падане на ски, утре пък с големия на хирург, после до ИСУЛ на унг...Дано и бебето не се включи от засада, че...

# 399
  • Враца
Бейби, успех и дано бързо я пребори.
Белинда, успех и на вас, дано поне малчо одържи фронта.
Така е, деца са трябва да свикваме.

# 400
  • Враца
Ей до сега се борихме с температурата, до сега я носих на ръце, окапаха ми. Към 12ч. вдигна температура и пак стигна до 39° варира доста. И се ядосах на ММ, заяви ми, че утре не може да тръгне по късно за работа в никакъв случай и ще трябва да се влача с бебето по таксита. И сега си спинка, само на 2 пъти го виках да я вземе за малко, а едно време като се сваляхме будуваше всяка нощ #2gunfire

# 401
  • София
Ехххх, Baby.st.ss как така пневмония?Ужас 😢 Пиши как сте?
Ама кашляше ли,температура имал ли е?

Belinda ,успех с докторите.

Nelegalnata,твоя мъж не е редно такива да ги върши,говори с него.

# 402
Бейби, Нелегална, новини ???

# 403
Ох пневмония Sad милички да се оправяте бързо.
Нелегална тепмературата падна ли? днес на лекар нали?
Пишете как сте.
Другите момичета и бебета моля дръжте фронта края на зимата се вижда Kissing Face

# 404
Милички душички 😯  бейби,нелегална кураж за вас и хиляди прегръдки за бебенцата ви! Белинда,успех с докторите!
Мечето не се е разболявал още и настръхвам само при мисълта,че това е неизбежно 😞 Както мой познат казва "Само първият път е страшно,после се взимаш по-бързо в ръце"
Бързо да се оправят болничките 😘🤗

Общи условия

Активация на акаунт