Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Искам да се прибираме вече.Много плачеше вчера..много.. Cry Абокати,мускулни инжекции,чудо.

Малкия имаше суха кашлица и хрема,но от секретите започна да се задушава и отидохме до спешното.Докторката като го чу как кашля и поиска да направим снимка.Иначе няма температура,играе си,но страшно много е наплашен.

# 406
Милите шушулки! Бързо всички да се оправят! 🤗

# 407
  • Враца
Цяла нощ вдига и сваля температурата, отидохме сутринта при ЛЛ с 39° гледа я: гърди чисти, гърло чисто, няма хрема, изписа ни противогрипен сироп Тамифлу и да свалям температурата с панадол и нурофен, ако няма подобрение в сряда пак да идем. Поспадна на 38° та милата поспа 15 мин, сегагледа детско и се смее вече.
Бейби, много неприятно е това с инжекциите, ама е за негово добро поне.

А я ми кажете, че забравих да питам ЛЛ, сега може да си яде всичко нали, стига да иска де, не е нужно да е само на мляко или...

# 408
Бързо оздравяване на всички болни!
Тази година вирусите са такива,че с разболяването идват и усложнения,много бързо се развиват.
Бейби,неприятно е в болница,била съм с баткото и добре те разбирам,но по-добре там,докато се закрепи детето,а и после си трябва много внимание и грижи,малки са още и имунитета им не е развит.Бързо да се излекува Стоянчо и да си и ти по-спокойно,че майките най-много се притесняваме.
Нелегалната,ходихте ли на лекар,какво каза?
Леле,Белинда,ама и вие сте влезли в серия,дано това да й е краят.
Аз съм почти излекувана вече,само хремата остана,но там с лекарства и без си е 7 дни.Бебка е със сополи,слагаме коларгола,ама много я мъчи този кучешки зъб и нищо не помага.Цяла нощ се буди на всеки час,ни ци,ни люлеене,ни носене на ръце,ни лекарства,нищо,пищи,глас не й остана.

# 409
Милите бебчета дано се оправят бързо 🙏
Нелегална, може да си хапва, ако иска, но не се въвеждат нови храни 😊
За здравите бебчета да дам страхотна идея за тиквички - нарязани на лентички оваляни със яйце, а после и с галета (сложих и розмарин) пекат се върху хартия за няколко минути, аз ги дадох със млечен сос - кис.мляко, чесън на прах, копър и няколко капки зехтин 😊 убиец са 👌
Иначе за основно правих миш- маш с телешко разбира се 😁

# 410
Пате страхотни неща правиш  Hug  Вие колко хранения с АМ имате?

# 411
след баня, 2  пъти през нощта и за закуска... някой път и ако откаже твърда храна през деня, но пък пие малка доза - 120мл 😊

# 412
Ние имаме 2 по 230мл., сутрин в 6 и вечер в 10. ЛЛ спомена че трябва да включвам скоро вечеря и се чудя кое мляко трябва да отпадне. Сигурно това в 6  Thinking

# 413
  • София
Аз започнах да давам лека вечеря от кисело мляко с малко бисквити половин час преди лягане, уж да за спи до сутринта. Веднъж ми се получи, ама другите два пъти йок. Обаче подозирам един зъб да е виновника. Иначе дори след леката вечеря суче бая.

# 414
  • София
Не, няма свършване гадната серия при нас. И Козунчето е болно! Обилна хрема с кашлица. Направо екстра! Започнах инхалации, а следобед и коларголът ще ми е готов.
Няма ли край?!😢

# 415
  • София
Много неприятно! Дано се разминете леко.

# 416
Ех,лоша работа 😞  бързо да му минава и на козуначето!
Белинда,ГрипСтоп-а не стават ли и за бебета?Или коларгола е по-добрия вариант? Аз си капах коларгол,малко преди да забременея и си спомням,че беше много гадно и не ми и подейства,а тези капки на трето капване и ми мина 😨 
Мечето беше сополиво тази нощ и мислех да му капя Грипстоп,но сега е добре,дадох само вит.Ц
А инхалациите бързо ли помагат?Как ги правите?Спомням си,че Дит беше много доволна от инхалатора,чудя се да купувам ли?

# 417
Дано козуначето и всички други оздравеят по-скоро! Нашата док каза, да не ходя по големи магазини с бебето. Явно лесно се лепят вируси, дори не искам да се качва в асансьора някой с нас.....
Днес в зеленч. пюре (от тиква, аз съм го правила), което е доста водно (не съм слагала вода), сложих 2 сухара. Бебе още спи. Дали се е будил следобяд рано от глад? Чудя се дали да слагам вече така и в това, и в месното. Май не засища чисто.

# 418
  • София
Мойто човече днес е на печени кюфтета с чушка, кашкавал и пресен лук. И си ги изяде  Simple Smile
От инхалатора съм много доволна, защото върши работа и за нас, ако съм знаела отдавна щях да съм си купила. Оги пак кашля от седмица вече. По един път се закашля сутрин по един път вечер. Виждам обаче тръгнал зъб, сигурно ще да е това, защото други симптоми няма, а и кашлицата не се променя. Слуша го доктор, каза всичко е ок...Дано така се задържи.

# 419
Бруклин аз без да исках, изпреварих с леката вечеря. Но като ходих на конскултации педито ми каза също да започвам да давам.
Аз давам леки супи или катл Дит кисело мляко със сухар или бисквити. След това кърмя. Хапва си супите с голямо удовоствие зяпа все едно не е яла цял ден, обаче резултата никакъв.
Беше си махнала нощните хранения, за около месец, обаче както Белинда ми пророкува, като взеха да я мъчат зъбите си го върна. Зъбите избиха, но нощното хранене остана в 4 е закон Simple Smile и така я караме. Сутрин между 6 и 7 закусва с кърма  и чак следващото ядене ми е попарата.
И пак да пожелая бързо оздравяване на всички.

Общи условия

Активация на акаунт