Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Грип стоп имат два варианта - спрей за възрастни и капки за бебета, пише и в упътването.
Аз не ползвам паяк, но имаме Уокър, който ползваме само за музиката и другите занимавки по него. Като ни го донесоха, малкият го разходи десетина пъти до другата стая и вероятно прецени, че няма нужда да се мъчи да го тика. Но пък е много занимателен и е любима играчка.

# 436
  • София
Еййййй, съдра се да реве.... От 11 до 12;30 не спря!!! Горкото ми мъниче, такава обилна давеща хрема досега не беше имало 😢

# 437
  • Враца
Белинда, а после поспа ли малкия?
Бейби, вие как сте, малкия по добре ли е?
Малката през нощта пак вдигна температура и от 2 до 6 се носихме на ръце. Тази сутрин пак вдигна. Абе аз ли си въобразявам нещо не знам ама малката вдига температурата веднага като се събуди, или усеща, че явдига и се буди не знам вече.

# 438
  • София
Поспа е точно казано. Дряма на пресекулки. По някое време вече съм припаднала почти от умора, като в просъница видях, че отново реве и мъжа ми го носи...Ад е хремата за малко бебе, ад!!!

Нелегалната, от вчера се каня да ти кажа, че има в момента и такъв вирус - цяла седмица с температура. На кумата ми цялото семейство го изкара, големи деца, големи хора, цяяяла седмица се влачиха с по над 38. Та, да знаеш, че може и вашето да е такова. При тях нямаше никакви усложнения, просто в един момент се вдигнаха и това беше.

Моите деца се будят от температура също. Като дам нещо и я сваля, тогава заспиват и като мине действието на лекарството, се събуждат и им е зле.

# 439
  • Враца
Белинда, същото е и при нас. Ох да чукна на дърво от сутринта не е вдигала, дано да е помогнал този сироп

# 440
Белинда, последния път стикито като беше с хрема давах Шуслерова сол 4 разтворена във физиологичен разтвор и й пръсках със спринцовка в нослето. Но щом е по-тежка хремата, можеш да разтвориш една таблетка и да му я дадеш, два-три пъти на ден.

# 441
Кашлицата на Стоян стана отвратителна.Сега е на инхалации,дано всичко мине бързо и да се прибираме.

# 442
Милите бебенца, бързо оздравяване  bouquet
Лили, благодаря, много ми хареса идеята, ще я пробвам като въведа домат, че още не съм давала.
Моя бебо от 3-4 дни нещо не яде както досега. Изяжда малко и почва да се мръщи и да бута лъжицата. Иначе отваря уста и като разбере че давам същото и се дърпа веднага. Какво му стана, до сега си ядеше всичко Sad

# 443
  • Враца
Аз пък снощи нямах супа и и дадох готово пюре картоф и морков с мляко, изяде около 150гр към 19:30 и после не иска да пие мляко, спа цяла нощ без да мръдне. Събуди се в 5 часа, направих мляко, ми тя не иска, пак заспа. Дали от пюрето, дали е изморена, вчера цял ден не е вдигала температура, снощи вдигна, но бързо я свалихме. Довечера ще си и дам супичка, не може да не яде мляко нали Sad

# 444
  • София
Може ли някой да ми препоръча пулмолог?

# 445
  • София
Дит, виж в здравния подфорум. Има специална тема за лекари, от които сме доволни, с координати и всичко. На мен, като ми потрябва специалист, там гледам.

# 446
Белинда, извинявай но дали може да ме препратиш към здравния подфорум. Аз търся очен лекар с координати за пловдив. Обаче не намирам нещо. Само откъслечни коментари на мами.
Не се оправям още с мама-та Flushed

# 447
  • София
Много благодаря, може ли тук да пуснеш линк, аз също не мога да се ориентирам

# 448
Някой да е записал дребния на кухня?

# 449
  • София
http://m.bg-mamma.com/?board=416

Това е форумът. Търсете бял списък за София и Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт