Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 662
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много, много мерси Белинда!

# 451
  • Враца
Как са болните човечета, малката е по добре, не е вдигала температура от снощи, дано не вдига повече.

Алиса, аз мисля да я записвам този месец, но искам първо да попитам ЛЛ.

Видяхте ли, че този месец са вдигнали майчинатвото

# 452
Момичета, подстригвахте ли вече бебоците? Моя вече е за подстригване, а изобщо не мога да си представя как ще стои на едно място  Grinning

# 453
Мерси Белкинда:) а козуначко как е? Хремета отминава ли?
Нелегална а така, никаква температура повече. Да сте здавички искам Wink
Бейби как е кашлицата? Няма ли да ви изписват?
Аз съм я подстригвала малечка вече два пъти Simple Smile и пак е за подстригване бретона в очите и постоянно и пречи. И сега се е научила да се скубе зад ушите ??? Ужасно си е накъдала косата.
Иначе Бруклин много реве и мърда да, плаши се от машинката, но става бързо. Не е фатално и да е на криво фризурата, горе долу да има форма Wink
Нелагална ти превод ли имаш? Кое са вдигнали?

# 454
  • Враца
Нямам превод, но си го следя в сайта на Нои, от 460лв на 510лв

# 455
За сега се надявам в петък да ни изпишат,ако е добре.Кашлицата се повлия от инхалациите и днес вече не прави пристапи.Смениха му и абоката,милият пак много плачеше.Да се прибираме вече на спокойствие..

# 456
Нелегална, да не би да е заради работните дни? И на мен ми варира.
Бейби, как е отделението? С бебчо в едно легло ли спите? Ние като бяхме в болницата, във въпросното отделение беше страшна мизерия...ама страшна!!! Добре, че имаше отделно легълце, че никога не сме спали двамата, и първоначално като легнахме заедно, почна да мрънкоти, не е свикнал. Като го преместих, и заспа. Не мога да си представя, че можеше да няма отделно

# 457
  • Враца
Алиса, аз всеки медец взимам 460лв, явно ме осигуряват на минималната и сега като се е вдигнала за това. Абе лошо е да те осигуряват на едно и да ти дават другите под масата, ама кво да правиш, да съм мислила на време.

# 458
Минало свършено.. Още малко ще вземаме големите пари  #Crazy

# 459
Алиса като цяло е добре,не е някаква мизерия.За децата има кошари,а аз съм на легло,което се заплаща по 20лв. Grinning

# 460
Как сте? Кога си отивате вкъщи?

# 461
  • Враца
Малката и тази вечер отказа АМ Sad
За вечеря и опекох пълнени тиквички с ориз и зеленчуци със сосче, пасирах го и стана като супичка, даже не му слагах сухар и не и дадох цялата паничка да изяде, това беше към 19:30 Sad
Сутринта е изпила 120мл АМ и сложих 3 лъжички в кисела, дали и стига за целия ден Sad да не и стане нещо без мляко.
Иначе вече е добре, не вдига температура, хайде и другите бебчета да се оправят бързо  Heart Eyes

# 462
Какво да и стане без мляко? Нали си хапва друга храна. По-лошо е, ако нищо не иска да яде. Не се притеснявай  Hug

# 463
  • София
Споко, нищо й няма. Нормално е апетитът да е намален, когато бебето е болно. Утре гледай да пробуташ едно хранене с АМ в повече, вместо закуската примерно.

Аз търчах днес по обяд пак на преглед, че пусто пукане, дето го чувам, много на спазъм ми приличаше. Не е, просто храчка, слава Богу!

Честно, не схващам идеята да се готвят завързани манджи, които после се пасират. Защо например си играеш да пълниш тиквичка и да правиш сосче, като можеш всичко да свариш заедно в едно канче или на пара, като накрая така и така го пасираш Grinning

Козуначето днес пак яде от нашата манджа Joy Спаначена супа правих и просто не сложих сол, отсипах за него и тогава посолих за всички останали. Много е готино всички да ядем едно и също Joy

# 464
  • София
Белинда, ти къде го водиш на преглед в такива случаи. Аз пак чувам кашлица от време на време и се чудя, ако нещо се случи като предния път къде да тичам по спешност. При нашата педиатърка не бих отишла вече дори за обикновена консултация, така че ще разчитам само на доктора от Щерев, но там без записване е сложна работа.

Общи условия

Активация на акаунт