Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 660
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца
Ами, защото стана много вкусно печено и мисля, че сварено няма да е същото.

# 466
  • София
Вкусно, вкусно...колко да е вкусно без сол Joy
На мен нищо от бебешката храна не ми е вкусно. Ако ми е вкусно, значи не става за детето Joy
Да не се обидиш нещо, аз просто се шегувам!

Дит, при личната си го заведох днес. Иначе един от най-известните софийски педиатри има частен кабинет в квартала, но ти май каза, че не шофираш, та не знам дали ще ти е удобно. За д-р Ковачев става въпрос. Бих го ползвала по спешност, много са доволни хората от него. Иначе си ходя при личната, нашата е свястна, цялото семейство сме при нея, познава ни, знае ни "особеностите".

# 467
  • София
Мерси, да не шофирам, но все пак да имам едно на ум за добър доктор.

# 468
  • Враца
Даа права си за солта Grinning а ММ като види, че е пасирано даже не го доближава, така е и с памперса, носи ми я и я държи настрани от него Joy

Я кажете марка кашкавал подходяща за бебето

# 469
И аз се чудех днес какъв кашкавал да и дам, и накрая не взех.  Реших че няма да яде сега кашкавал Simple Smile
А за млечните хранения, просветлете ме моля 😳 Реално тя има кърмения сутрин за закуска, и вечер за приспиване (мисля че съвсем малко цоцва вечер), но на нощното си насмага Wink
Та евентуално трябва да замествам закуската по някое време нали? Тогава с млякото какво става, а ако си махне и нощното? Ми то не останаха млечни хранения Thinking

# 470
  • София
Навремето за батковците вземах Маджаров, водеща марка преди десетина и повече години беше. Сега не бих, много е солен! В Лидл има много хубава холандска гауда и един зрял английски чедър, непрекъснато взимам за нас, може би от тях ще дам и на детето, но няма да е скоро. Солена и мазна храна е кашкавалът, не е за малко бебе според мен. Да не говорим, че доста са спорни хранителните му достойнства, когато е темпериран, а бебетата суров не могат да го ядат. Пък и червено вино не пият...Joy

# 471
  • Враца
Аа не пият защото не им даваме Grinning на времето баща ми е закусвал надробено вино Joy

Аз успях да пробутам млякото докато спеше Simple Smile

Днес и взехме възглавница, много и се кефи, поспа малко на нея и взе да се върти та я махнах, ще я слагам по малко докато свикне.
И четка за зъби и взехме, от утре ще си мием двете зъбчета, е къде ще мием, къде ще ми дъвче пръста....  Joy

# 472
  • София
А, да, и Козуначето снощи спа на възглавница - къде на моята, къде на баща си, ама май най-вече на баща си. Нали е зверски хремаво, горкото, и като е на високо явно му е по-добре, та все търси къде да си сложи главичката на височко. И днес в парка така спа - полуседнал. Нощес пак ще ни се бута по възглавниците...Нека, само да спи!!!

# 473
  • София
От седмица Оги спи ужасно неспокойно. По цяла нощ се върти и примрънква. Като дам да суче, само предъвква зърното и нищо не яде (може би защото давам вечеря и не е гладен, а само иска успокоение знам ли..). Все пак се чудя дали не му е тежко от вечерята. Днес ще я пропуснем пък да видим. Може и кътник да избива, защото венеца ми се струва подут.., а и много гризе каквото докопа +ръцете си, имам чувството че ще си отхапе пръстите. Ама е ужас направо това неспане..едвам гледам. А той сутрин е супер свеж и готов за подвизи...

# 474
Аз давам кашкавал Елена от гр. Елена, свърши и купих от тук нищо общо.... сега се чудя някой познат дали няма да ходи там, че да ми донесе. Той е направо като моцарела безсолен и безвкусен 😊
Когато малкия имаше хрема спеше в количката почти седнал или на ръце като се мъчех максимално да повдигам главата... беше ужас

# 475
Уааааа,Дит кътници?!? 😨 мислех,че те излизат по-нататък.Дано леко да избият,това да е по-зле да не става!
Четка за зъби?Нелегална сериозно ли 🙄 да не е един напръстник с четчица? Щях да ви питам полагат ли се грижи за зъбчетата от сега или е рано?
Мечето и то се примъква нощем на моята възглавница като се гушаме,та му взех една от лидл с 15% наклон да пробвам,то пък взе,че му хареса...спи много по спокойно на нея,чак не вярвах!Тази нощ 5 часа не се е будил да се кърмим,което е направо рекорд 😁

# 476
  • София
Ами първите кътници излизали след горните и долните резци ( 8 бройки) и педи кучешките. Баш наред са си ...ма да видим. Аз също си взех такъв накрайник, обаче доктора каза, че няма нужда от чистене на зъбите все още.

# 477
  • Враца
Ами напръстник да, във дневникът на мама пише, че е добре да се започне поддръжка на зъбчетата от никненето им и за това съм взела, а и на нея и е интересно.

# 478
Ох нас сигурно утре ще ни изпишат.Направо нямам търпение вече.

# 479
Бейби, стискай зъби, мила, малко е останало!Дано бебчето е живо и здраво 🙏

Общи условия

Активация на акаунт