Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Тази нощ бебока вдигна 38 темп., и спа много неспокойно. Сега е същото положението, без сополи и кашлица, но с темп. Ще ходим на лекар......
Малко късно, но да питам - нали Родени м.април 2017 е нашата група? Вчера ме махнаха оттам, днес дори не ми излиза изобщо..Нито съм коментирала публикации с лошо, нито нищо. Сложили някакъв въпросник..кога е родено детето, име, град..А ако не искам да давам такава лична информация? Защо такива защити?? Някой членува ли там, да ме добави?

# 481
  • София
Да похваля дребосъка, яде супа топчета. Предимно с ръце, но я изяде, доволна съм.
Аз не съм в групата, за жалост не мога да помогна.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 15:18 от ditmade

# 482
И ние със стикито излязохме в грипна ваканция. Първо мен ме тръшна, започна. с хрема, но реших, че съм изстинала, понеже седях дълго време с мокра коса, но явно си е било вирусно след това вдигнах Т. Милото стики също беше с Т, зачервено гърло и хрема, но слава Богу бързо мина.
Дит, намери ли пулмолог? В белодробната болница по принцип доколкото знам всички са добри специалисти.
Аз също не съм във фейсбук групата, спомням си, че в самото начало, момичетата си направиха някаква тайна, тази не знам каква е.

# 483
  • София
Намерих, но още не съм решила дали да ходим или просто си въобразявам. Ще го понаблюдавам зивестно време. Все се закашля понякога по няколко пъти на ден по някога веднъж дваж, и все се чудя болен ли е, задавил ли се е. Аз след тоя бронхиолит все съм на щрек. И нещо нощем понякога не диша добре...ама сух е въздуха ли, жега и му е...абе не мога да преценя и ще наблюдавам докато мине грипната вълна и ще преценя дали да го заведа.

# 484
  • София
Няма край хремата при нас. Тонове сополи изкара това човече, тонове - къде се събраха в това малко носле, идея си нямам?! Викам, маме, ти ще се дехидратираш от хрема бе!!!
Днес не иска и да яде, сука 2-3 пъти и това му е за цял ден.

# 485
Belinda, дърпате ли с помпата?

# 486
Горкото 😯 айде да минава вече!
Дит,може да се задавя бананчо 🤔 дано е това!
Пърпълче,хубаво,че бързо сте оздравяли 🤗 ами ти как се справяш с грижите за бебка,когато имаш Т?Някой помага ли ти?
Аз като бях хванала вируса с повръщането нямах сили да го нося дори,та си мислих ако таткото не беше вкъщи как щях да се справя...

# 487
  • София
Belinda, дърпате ли с помпата?
Ами налага се, но гледам да не прекалявам. Горе-долу преди хранене и сън гледам да го почистя и да сложа капки, че то иначе няма дишане...
Днес мъжките майки сме имали празник. Да ни е честит! Hug

# 488
Да ви е честит мъжки мами, на ръце да ви носят юнаците! Hug
Гадна работа с тия грипове, почти не познавам човек, който да не се е разболял.
Меченка, самички сме си, да ти кажа и аз едвам я вдигах, то искам да полегна малко, тя иска да си играе. А и някак си, като знам, че нямам избор, не се отпуснах толкова. В тия моменти си е нужна помощ, ама каквото-такова. 

# 489
Така е!Мъжко момиче си ти!🤗
Нашият татко ще е извън страната за няколко месеца,та оставаме самички с мечето 😐  Ама права си де,като знаеш,че нямаш друг избор не се отпускаш!Сега свикваме да се чипкаме само двамата,че до сега с тати го чипахме.Аууу голям рев!Той си е свикнал така и сега тази промяна не му харесва,ама аз предвидливо започнах по-рано да го чипам,че да е свикнал като останем двамцата и банята отново да е щастливо събитие 😊
Да ни е честит празникът 😄

# 490
Ех,нямат край тези вируси и болести!Ние си разболях е и таткото,малко се поправихме и снощи с нова сила ни нападна нов ли,същия ли вирус,този път с кашлица и болки в гърлото.Ех,няма ли край?!И бебка сега като е болна не иска друга закуска освен да суче,а и другите хранения с твърда храна са мъка.

# 491
Ау, много болни.. Да се свършват тея вируси!
Меченка, моят мъж го няма от 5 месеца, много е неприятно...но пък в неделя се връща и ще сме заедно по цял ден. Дано да има някоя баба да удря по едно рамо. Дори и да няма съм сигурна, че ще се справиш Hug

# 492
Бабите са далеч,само двамцата ще се гледкаме.Ще се справя ами,няма къде да ходя 😀 Радвам се за теб Теди,семейна идилийка ти предстои 😊
Нев,голяма серия при вас 😷😟

# 493
Belinda и аз се чудех малкия от къде ги вади тези сополи.Направо е ужас,но вече понамаляха.Вчера за пръв път успях да изкарам гъстите секрети като хората.Не знам защо,но сега спи много по-Спокойно откакто се е родил.От 9ч до 6ч сутринта не мърда.Само в 12ч става да папка,като спи. Grinning Махна си и 2 хранения,събужда се в 6 заради АБ.Интересно ми е,ако го няма до колко ще спи.Чакайте да го плюя да не го урочасам. Grinning Бързо оздравяване ви пожелавам! Heartpulse

# 494
Меченка, ще се справиш, няма къде да ходиш. То изглежда по-трудно отколкото е всъщност, а и вече бебоците са ни малки човечета, опознали сме се, както се казва.
Бейби, вас изписаха ли ви?
Пръскам й всеки ден стеримар в носа, обаче ей така като има нещо, не дава да я доближа. То ме бута, рита, огъва се, дере се, иначе не реагира.

Общи условия

Активация на акаунт