Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Дит, и аз съм горе долу на твоето дередже. Не се засища само с кърмене малката, и започнах да давам супа за вечеря, но без кърмене не минава, реве търси го. И даже има нощно кърмене. Преди няколко поста даже питах кое се маха първо, вечерното кърмене или сутрешното?? Но все още се чудя какво става с млечните хранениея, нали децата трябва да пият мляко/кърма доста време? Ох нещо се обърках с това хранене Thinking ти като откажеш сега вечерното кърмене, с едно ще остане и ще го отбиваш ли? Как планираш?

# 511
  • София
Ами да, ще остане само на сутрешно и малко по малко ще го приключваме и него.

# 512
Нелегална и на вас честита вчерашна месечинка. Hug
Аз съм на същото мнение като Белинда за антипиретиците. До 38.5 много лекари вече препоръчват нищо да не се прави, казват й хубава Т, означава, че тялото реагира и има защитни сили да се справи. Е моята ЛЛ ме нахока като най-лошата майка, но аз като цяло съм решила да лекувам с хомеопатия и без АБ до колкото е възможно и в разумни граници.
Нелегална, ако е до 38.5 можеш да й дадеш шуслерова сол 3, ако е над има комбинация. Аз докато чаках да се свържа с хомеопатката, така действах. Това ни беше първото разболяване, беше си ми изпитание, но няма как, все си повтарях, майка съм вече, тепърва ме чакат и такива притеснения.
Лили, по логиката на образуване на кърма през нощта до 8 сутринта, ако искаш да кърмиш по-дълго, остави сутрешното.

# 513
Ние сме на АМ, но и аз се чудя кое хранене трябва да отпадне, след като въведа вечеря. При нас май ще е сутрешното, защото вече не го търси толкова.
Момичета, колко време издържат бисквитки, в които има жълтък, и в какво ги съхранявате?

# 514
  • Враца
Ами ние сме на АМ и откакто въведох попарата за закуска не давам мляко. Давам и вечеря към 7 - 7.30 (супички) после пие АМ след баня и пак се буди и през нощта за ядене.
Кажете ми как го разтваряте млякото с бисквитите какви пропорции и с каква биберона го давате, че ММ е взел едни на авент за гъсти храни ама тя се не ги иска

# 515
Нелегална, защо с биберон ги даваш? Аз бисквитите ги слагам в плодово пюре, с мляко не съм правила още, но предполагам, че трябва да стане като каша и да го даваш с лъжичка.

# 516
  • Враца
Ами аз също ги давам с лажичка, но питам за пиене как се правят, ако и направя за нощното хранене да пие вместо АМ

# 517
  • София
С биберон не съм давала от два месеца. Всичко с лъжица или сламка.
Обаче за нощно хранене, защо ще даваш с бисквита? Само ще се натоварва допълнително стомаха.

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 16:44 от ditmade

# 518
Пърпъл мерси за съвета, така ще направя. Нощното като гледам ще запазим и сутрешното кърмене, и без друго за мен е много удобно да не ставам в 7 сутринта Simple Smile.
Бруклин моите бисквити макс 3 дни в кутия ги държа /стъклена с гумичка на капака, подобни са на бурканкте за ориз или спагети/. На четвъртия ден не ми хареса как миришат и ги изхвърлих. 
И аз давам всякаква храна с лъжица, нищо не е пила с биберон. Млякото с бисквити го правя на око. Става по редичко, малко се капем, но няма проблем.

# 519
  • Велико Търново
Аз съвсем се разминавам с часовете за хранене, моят човек спи от 11 до 1, след това обядва, после му се доспива към 4-4:30 и е невъзможно да яде по това време, затова следобедната закуска е към 5:30. Не мога да измисля кога да е тази вечеря, защото той седенето на стола го смята за наказание и май ще си карам така само с мляко вечер. Нощем пак един път и сутрин към 6 пак. Купих и аз едни бисквити за разтваряне в мляко, ама той ги яде вечер по една, така че ефектът би трябвало да е същият.

# 520
  • София
И наия график е така. Но си яде в 5.30 като се събуди и след това вечеря в 8-8.30.
Давам му обикновени бисквити в мякото, бебешките ми се струват ужасно сладки.

# 521
Да и нейния режим е така. На мен ми се супер удобноооо.  Сутрин кърмене между 6 и 7 после си поспиваме до 8/8.30 Simple Smile. Попара/закуска към 10, от 11 до 13 и нещо спи, ако искам си почивам, ако имам домашни задължения си ги вържа. После в 14 пюре. Излизам по обяд като напече. Следобеден сън от 15.30 до 18.30 и като се събуди е лека СЗ. Вечерята я давам към 9 след баня. Знам че според всеобщото мнение е късно, но тя заспива в 22. Кърмя я колкото да заспи. Силно се надявам да го запази възможно най дълго този режим Simple Smile

# 522
Аз бисквитите му ги правя. Свекърва ми беше купила бисквити на Хип, а преди няколко дни ми даде и на Нестле, ми те имат палмово масло и още 10 неща, които би трябвало да ги няма в бебешки бисквити.

# 523
  • София
М да, аз за това реши, че 6 лева за бебешките е безсмислено при положение, че гадните неща вътре не са по-малко от другите. Преди ги правех аз, но вече у давам обикновени просто.

# 524
Лили, доста спите през деня  Wink Моя вече спи от 13 до 14 и от 17 до 18, като напоследък все трябва да го будя за да яде. Иначе храненето като часове ни е същото. И на мен ми е много удобен този режим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт