Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 653
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз само да отбележа, че в палмовото масло принципно няма нищо лошо, стига да не е хидрогенирано, каквото всъщност за съжаление слагат масово във всички бисквити, май и в обикновените. Поне последно като им четох състава на тези на Житен дар, имаше. Да ги пита човек защо е нужно, ама-на!

Нашият човек се научи да се качва на дивана. Лошо! Все още не умее да слиза...

# 526
  • София
В Житен дар има и следи от ядки и още сумати неща. Аз взимам обикновените на Била - нах-малко съставки има хаха:)
Пък моя човек само може да слиза, тежи му дупето и не може да се качва още.

# 527
Бруклин спи да, но за сметка на това ми разказва играта през ноща хахха
Бисквитите и аз ги правя. Сега с нова рецепна, смених тази на Дит, уж да са по твърди, за да може да и ги давам да ги смучка и да си тренира зъбките да гризка.
Ох това качване на дивана и всички сравнително ниски повърхности е ужасно. Защото се качва обаче се пуска с главата надолу, за да слиза. А аз някой път няма за съм там..  Сега я уча да слиза, показвам и как да се бута с ръчичките назад и да сваля крачето докато стигне пода. Да видим дали ще го усвои.

# 528
Бебешки бисквитки слагам от време на време в млякото вечер.Аз взимам Чичибебе и добавям по 2 3бр,но вече спрях.

Лили и малкия има такъв странен режим. 😁 Сутрин става към 8:30ч,закусва към 9-9:30ч.(Не иска да папка веднага като се събуди) . Ако не е заспал до 13ч обядва тогава,но в повечето случаи е заспал.Събужда се около 15-16ч,тогава е СЗ,а към 7:30ч вечеря/обяд. 😁 Мляко пие вече само веднъж,когато се събуди.

# 529
Нашия режим - ставане в 7.30
АМ в 8:30-9
сън от 10 до 12
обяд в 12:30
сън от 14-16ч
СЗ в 16:30
сън от 17:30-19ч
Някой път вечеря супа, някой път АМ, пожелание на клиента 😁
Има мляко след банята и 2 през ноща към 2ч и 5ч
За сега ми е удобен този режим, защото успявам всеки ден да му сготвя и не яде замръзени или престоели храни 😊

# 530
Момичета, на бебо му се зачерви лицето преди половин час, челото му е малко топло. Термометъра показваше 37,7. Поразсъблякох го малко и намалих климатика. Вече показва 37,3. Няма други признаци за болест или нещо друго. Смее се, играе. На някой случвало ли се е нещо подобно?

# 531
  • София
Ужас, ние вече сме на еднократен сън, мноого рядко, ако излизаме с колата, двукратна дрямка от по половин час...

Бруклин, да, възможно е да вдигне малко Т от прегряване. Разсъблечи го малко и ще стане ясно - ако продължи да вдига, значи не му е просто топло.

# 532
Благодаря, Белинда. Вече е 37,1, но лицето му още е много червено, което и ме притеснява всъщност най-много  Sad

# 533
Бруклин, малката ми изобщо не търпи жега. Не съм и мерила Т, обаче като я забележа, че бузките са розови повече от нормално, и главата и направо пари, я събличам. Тогава се успокоява и главата и вече е топла. Та вероятно това е и при вас, само че ти си се сетила да мериш.

# 534
  • Враца
Нашият режим е :
Ставане в 8:30-9:00 (закуска попара или друга твърда храна)
Сън от 11:00 до 12:00
Обяд 12:30-13:00(пюре)
Сън от 14:00 до 16:00 (някой път до 17:00)
СЗ веднага след сън(каша, кисел и др.)
Вечеря 19:00(супа или печени зеленчуци)
АМ 21:30 преди заспиване
Към 2:00 пак АМ (не всяка нощ)

# 535
Бейби, Нелегална супер ви е режима. Леко завиждам ☺ за ставането в 8.30. Много ми е трудно сутрин.
Просто не знам как ще се справям, като дойде време да махам и кърменето сутрин или за ясла, аз трябда да ставам преди нея, за да съм готова облечена и закуската да е готова 🤨 ще вървя на автопилот хахахха

# 536
  • София
Лили, не го мисли от сега. Той режима се променя. А и като махнеш сутришното хранене, вече ще ставате по-късно.

# 537
Дит така е Simple Smile като се замисля до сега колко режима смени. Да сме живи и здрави ще преживеем и закуска и ясла по нататък Simple Smile но има още време.

# 538
Снощи имахме поредица от злополуки с малкия, първо си разби джуката в спалнята.... а после майка ми го одра за ребрата, такъв рев беше.... след 3мин беше забравил вече 😊
Днес времето май ще става за разходки 🤩

# 539
  • София
Ох, аз съм много на кантар за тая ясла. И двете ми момчета са ходили, не сме имали проблеми, освен боледуването. Обаче този, като ми е последен, все ми иде отвътре да го поглезя, да му е хубаво, да му спестя всичко неприятно...Joy Та, на крачка съм да реша да му взема гледачка до градината.

Общи условия

Активация на акаунт