Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 650
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Трябва да се връщате на работа ли, момичета!?
 Тази ясла от кога се почва 😁 нали съм с първо и нищо не ми е ясно, а кога най- късно може да се пусне детето на градина!?

# 541
  • София
Аз ще пропусна яслата със сигурност. Майка ми се пенсионира скоро и  предпочитам с нея да го оставям.А и на работа ще се върна вероятно чак в края на годината. Освен , ако не съм забременяла пак Laughing

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 10:56 от ditmade

# 542
  • София
Аа, не, зор нямам аз с връщането на работа. Но след 2-те години майчинство по принцип до 2 години е ясла, после градина, после предучилищна. Иначе от кога започва - май приемат от около 10-месечна възраст, ако изобщо има такива ентусиасти.

# 543
Аз също на ясла няма да я пускам, почнах да се ослушвам за варианти за другата година.
Дит, лятото на морето, трябва с мъжа ти да се обичате активно. Heart Eyes

# 544
  • София
Мисля да се заобичаме още към март месец:)
Че на морето рядко ще се виждаме:)

# 545
  • Враца
Аз още убеждавам ММ второто да е по скоро. Grinning На една приятелка бебето е на 10м и сега забременя, толкова и се радвам, а и братовчедка ми бременна, снахата и тя,еййй само бременни покрай мен Grinning да са ми живи и здрави Simple Smile

Ние излизахме на разходка и се озовахме до млечната кухня, та влязох да поразпитам, че и взех даже пилешка супа и кремче с овесени ядки и тиква Simple Smile ще я пробвам днес

# 546
Ох това за яслата вече го проверих. Няма да ми мине номера Sad тя нали е март. До края на втората година ще съм вкъщи, после отпуски, но ще останат още месеци до навършването на 3г, за да я пусна на градина. Другата ми опция е неплатен, но ... та иначе ако ме питаш грам не искам на ясла да я пускам.
Нелегална пиши после дали я ядете кухнята, аз не че ще я записвам де хахаха
За второ мъжо се ослушва. Имал някви планове. А да видим Wink

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 15:14 от LilyRose

# 547
  • София
Аз съм казала, че сега имам инерция, а има кой да ми помага. Почна ли да спя нормално, няма да се навия пак да будувам. А и наще сега са здрави и помагат. Де да знам, недай си боже след няколко години дали няма да се налага аз на тях да помагам. Така, че няма за кога да отлагам.

# 548
  • София
Съвсем правилно. Умно момиче си ти☺ Много ви се радвам на планиращите нова бременност и ви пожелавам бърз успех!

# 549
Оо аз нямам баби, ако майка ми беше пенсионерка, още след първия цикъл щях да го накарам мъжо да се пробва хахах нищо, че той се дърпа 😜
Обаче сама с две деца с малка разлика и с неговата майка за гледане... не знам дали ще ни стигнат силите.
Да се похваля във връзка с новите бременности, ще ставам отново леля Simple Smile)) супер яко Wink

# 550
Ехе, Лили, честито!
Аз ще пускам нашия на ясла може би лятото, или есента, трябва да се връщам на работа. Като се замисля, той сега нон стоп боледува, а не контактува с други деца или хора, извън семейството..Ей го на, връщаме се от доктор пак - кажете ми, има ли температура без причина (няма нови зъби)? От петък има. Събота също, неделя през деня нямаше - вечерта се появи...... Гърди и гърло чисти, само нослето леко свири. Писна ми вече...........

# 551
Мечето няма да ходи нито на ясла,нито на градина,защото няма ваксини.Ще си се гледкаме до първи клас живот и здраве 😂 Белинда не те ли е шубе за гледачка?Аз не бих се доверила,май 🤔
И ние мислим за второ,но ще изчакаме мечето да стане на поне 2-3г.,защото няма кой да ни помага и ще полудея сигурно по някое време 😁💃
Дит,стискаме палци скоро да ни зарадваш с хубава новина и да не ни изневериш с друга темичка във форума 😇 Лили,айде честито 😄 бебоци да има 😍

# 552
  • София
Имам една проверена, ако мога нея да наема, ще е супер. С напълно непозната би ме било шубе, разбира се. Още нищо не съм решила.

# 553
Браво, Дит! Много се радвам, айде скоро да ни зарадваш с новина! 🤗
Лили, честито! Много е хубаво да си леля.
Меченка, защо не се ориентираш към кооператив? Всеки кооп сам си решава родителите ще участват ли и колко. Един от вариантите ми е кооператив, като събирам и мнения за частните градини, но ще видим. Има време още.

# 554
[Пърпълче за първи път чувам за такова "животно" кооператив 😁 ще обясниш ли малко по-подробно? 😇

Общи условия

Активация на акаунт