Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 649
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Ох Алиса много гадно така с тази температура. Sad ушите преглеждаха ли? От тях е възможно също.
Пускахте ли кръвни изследвания? На една приятелка така, детето милото 3 антибиотика му смениха - е на падна Т. Та накрая с кръвните изследвания излезна утайка в кръвта. Някаква бактерия също имаше и с правилния антибиотик се оправи детенцето.

# 556
  • Враца
Алиса, малката беше така миналата седмица, само температура, ЛЛ пита дали е контактувала с болни, явно е вирус някакъв. На нея и мина от третия прием на Тамифлу. Бързо оправяне и на вас.

Лили, браво и на вас.
Успешно бебеправене на всички желаещи Grinning

# 557
Леле, вие почнахте и за нова бременост да говорите.... направо ме втриса като си помисля, ММ ми намеква няколко пъти вече и направо незнам какво ще правя, ако стане по настоятелен.... 😶

# 558
  • София
Е, как какво ще правиш - ще му кажеш директно какво мислиш - че искаш второ дете по-късно или че изобщо не искаш второ дете. В крайна сметка това е решение, по което двамата трябва да са единодушни, не е редно никой да настоява за каквото и да било. То ако с пратньора си не можеш да си напълно откровен, не знам с кого...

# 559
Лили, Нелегална, благодаря за подкрепата. Док изписа Оспамокс, ако вдигне темп пак да 5 дни, и Тобрадекс за леката хрема. Не са пускали кръвни и не е гледала ушите. Като го спомена, понякога се чеше там..драска с пръстчета. Не знам дали е игра.. Тази нощ за пръв път, откакто беше съвсем малък, се буди с писъци няколко пъти. Успокоихме го трудно. Мислим си за зъби, но пусто и откакто на 6 мес. почти заедно избиха 6 бр., все чакаме

# 560
Алиса,натисни леко ушленцата с пръст.Ако почне да плаче и му стане неприятно,значи наистита е от тях.Макар че и малкия си пипа постоянно ушите,но няма проблем.Знам,че е нормално това при тях,плюс скубанено на косата. Satisfied

# 561
Тъп въпрос - мидичките ли или ?

# 562
  • София
Отдолу под мидичката и точно отпред пред нея се натиска. Ама нали сте били на лекар, там не провериха ли ушите?!

# 563
Тц.. Бебока вече спи. Темп няма, не съм давала Оспамокс. Нослето хърка, капах Тобрадекс,  от който ми се струва,  че няма особена полза. Леко разстройство май се появи. Да видим как ще е нощта..

# 564
Здравейте, само да кажа за капките за нос. Педиатър ми е казвал следната последователност : пръскате стеримар (или физиологичен или каквото ползвате), изчаквате да го изкиха, ако е обилна хрема издърпвате, изчаквате 5мин и пръскате капки за отпушване назик или каквито ползвате, изчаквате 10мин за да подействат, чак след това накапвате аб капки. Инъче нямат никакъв смисъл, защото няма как да подействат на пълно носле със сополи

# 565
Благодаря:)

# 566
  • Враца
Аз да се отчета, че малката си изяде и десерта и супата от МК, но аз нещо не съм доволна, супата много рядка с картоф и фиде и 5 трохички месо, ама застроена с к. мляко, а и мойто дете нищо не отказва по принцип Simple Smile ще търсим друга кухня

# 567
И аз ще пробвам скоро нашата кухня скоро. Мисля, като направи 11 мес., тъкмо ще свърши зимата - след 2 седмици Grinning        Ето нещо интересно https://papu.bg/category/breakfast/

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 09:18 от Alisa16

# 568
Пфффф направиха ми рентгенография на гръден кош,чух доста противоречиви мнения от лекарите относно кърменето след това.Мисля да изчакам ден-два поне,ще цедя и ще хвърлям...все пак си е облъчване колкото и да ме обеждават,че няма проблем!Утре ще е ми направят биопсията и заради упойката ще трябва да минат 24ч. Та сега умувам какво да правя довечера?Айде ще заместя вечерното кърмене с мляко с бисквитки,ама през ноща ще е драма 😞 адапте неще моят човек,освен да пробвам с вода 🙄

# 569
Меченка, какво ти е? Пропуснала съм:(

Общи условия

Активация на акаунт