Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 648
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Меченка, според мен накарай баща му тази вечер да го приспива с люшкане и гушкане. Ако го вземеш ти, ще му замирише на мляко и ще стане по-лошо, има да пищи...А с баща си ще попищи, попищи, пък като види че няма- няма. Успех!

# 571
  • София
При нас две нощи баща му го приспиваше, снощи пробвах аз, нямаше проблем. МОже да се каже, че вечерното кърмене е премахнато.
Меченка, аз пробвах с айрян...не знам бива ли не бива ли, но АМ категорично отказва, а това си го изпи цялото.

# 572
Меченка, успех на теб!
А за кооперативите, най-обобщено няколко семейства се организират, наемат си помещение (апартамент), учители и сами решават как да се отглеждат и възпитават децата, като целта е да е най-близко до домашната среда. Децата са до 10-12. Таксата се определя на база разходите, няма “печалба”. В някои родителите дават смени да помагат, в други се редуват да готвят, в трети са на принципа на детска градина без други ангажименти.

# 573
Белинда,ще пробваме!Дит,правила съм айрян преди,не го бутваше...кисело му беше,а ако е кис.мляко с бисквити и ябълка - яде...скоро не съм пробвала може пък да пие?Ти как го разреждаш?
Пърпълче,интересно звучи,но в нашият град едва ли ще намеря ентусиасти 🤔

# 574
  • Враца
Меченка, успех и дано всичко е наред.

Аз днес пак взех от кухнята, ами изяжда си всичко детето, май и харесва.

# 575
Аз съм давала кис мляко с бисквити,  но днес добавих и ябълка - изобщо не го хареса

# 576
  • Велико Търново
Меченка, знам, че има тук, една съседка там си гледаше и двете деца, сега тръгна на работа и само едничкото ходи, но не знам дали плаща или по друг начин участва в кооператива. Слънчева пътека се казва и е някъде под ПМГ в къща. Мога да питам повече като стане време. Нямам търпение вече да се стопля и да видим. Стискам палци за утре.

# 577
  • София
Меченка, късмет утре!
Айряна го правя едно към едно с мляко 4.6% масленост. Изненадана съм, че го пие, но ако трябва да съм честна това АМ и аз не бих го пила...то много гадно на вкус...Айряна не ми става много кисел заради високия процент масленост на млякото може би..знам ли. Успех!

# 578
Меченка късмет утре, всичко да е наред!
Момичета помагайте Sad Алина си удари главата в таблата на спалнята и сега от едната страна и е леко подута главата.
Не плака много, не е спряла да бърбори, не повръща, но все пак съм много притеснена.
Подутината е странна. Леко е меко мястото Frowning  така ли става като се ударят? Ако е цицина не трябва ли да е твърдо мястото??? Ох да я водя ли на лекар?

# 579
Лили, моя като се удари първо е червено, после се подува малко, но предполагам, че зависи къде точно е ударът. Щом си играе според мен всичко е наред. Ако много се притесняваш, заведи я на лекар, ти най-добре си познаваш детето  Hug
Меченка, успех утре, дано всичко е наред  bouquet

# 580
Лили, моята Алина, като си дрънне така главата също й се зачервява, леко подува, но не става твърдо като цицина. Сега вечерта например си удари и тя главата, но отстрани на спалнята, докато си играеше и се клатеше и хоп.

# 581
  • София
Меко е, щото й е гумена главата😂 Нищо й няма, споко! От отока е мекото, като поспадне, ще се оправи. Следи за симптоми на сътресение, ако няма, може би няма смисъл да се разправяш с лекари. Ако пък ти е много напрегнато, заведи я утре да я види джипито.

# 582
Благодаря,момичета! Heart
Дит и аз така правя айряна но с 3,6%,пробвах сега преди лягане...цк!Баща му го гуша и го храни-не и не,порева малко и му натроших 3 бисквитки в айряна и го изпи на екс кажи речи 😲 после си го приспах без проблем 😌 сега обаче се надявам като се размърда през нощта да отбия номера с вода 🙄 извадих му старото шише с биберон с 3 дупки 😁 стискайте палци!
Серенити кога ще се видим с теб?Мъниците станаха мъже вече 😁 Изненада ме,честно с този кооператив!Ще се чуем с теб да ми обясниш,а на Пърпъл благодарности за идеята,ще имам все пак алтернатива!
Лили,мечето се хакна на скоро в ръба на спалнята( хубаво,че не си цепна главата) и пак така се поду,обаче се сетих Белинда като каза да се маже с нещо мазничко и го намазах с капка зехтин,мина за 10 мин,чак после като го показвах на баща му нищо не се виждаше.Дано е добре мъничка!

# 583
  • Враца
Момичета, захранването с рибата като с месата ли е, всяка нова риба трябва да въвеждам постепенно ли?

# 584
Ох мерсри момичета, успокоих се Hug
Нищо и няма, червено не виждам в косата, не съм я мазала, но за друг път ще знам, че мазното помага.
Най-много мекото ме притесняваше, но щом така им става на бебета няма да се шашкам.
Нелегална аз не съм я въвела рибата каня се от две седмици. Но така смятам да процедирам. 3 дни ще давам едната риба, даже първия ще я давам чиста, а на втория и третия ще я смесвам със зеленчуково пюре.

Общи условия

Активация на акаунт