Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Нямах успех с рибата аз вчера. Ама все пак той едва започна да яде храна без банани.

# 586
  • Враца
След 9 месеца най после малката успя да изнерви толкова котката, че да я удраска Grinning ама я дерна леко, а на какво е способна по принцип охххх

# 587
  • София
Аз днес мисля вече да го пробвам на телешко. Да видим.

# 588
Нелегална, не те ли е страх да не направи нещо на бебето? Нашата тотално е изолирана от малкия, души го през кошарата. Дори, като проходи, ще ги деля, докато поизрасте. Или поне няма да ги оставям сами, или да я тормози.
Белинда, с готово пюре ли телешкото? Аз взех за пръв път тези дни пюрета на Лупилу, и доста ми допаднаха.
Днес тук е голям ветрилник, няма да се излиза... Само довечера ще изляза да се запиша на един курс, за няколко месеца, да използвам докато съм вкъщи. Понякога доста ми доскучава, особено и работата когато намалее.

# 589
Нелегална,те усещат,че са бебенца и не нападат,а по-скоро плашат.Дано не звучи садистично,но ако бях аз щях да засиля котката към стената 😁 Да си знае за следващият път!
При нас мина номера с водичка тази нощ,въпреки,че спа много неспокойно.Обаче в 6 се събуди гладен милинкия,както го бях гушнала се обърна и ми засмука брадичката 😂 оставих ги да закусват рано рано мъжете 😄 Довечера последно и утре да си се кърмим вече,че ми е залипсвал 😍

# 590
  • Враца
Ами аз обикновено не ги оставям сами и винаги пазя котката, но днес излязох само да метна един чаршаф на терасата и малката отишла с проходилката до фотьойла на котката и явно я е оскубала нещо та котката я е дернала леко. Ох меченка, котката ни е на 16 години и почна да не вижда вече, жал ми беше да и давам урок, а и никога не съм я била (ММ е по възпитанието Grinning)

Тук беше много студено, но ние излизахме за кухнята, а в 4 сме на консултация, но тогава ще е с тате с колата.

Малката на обяд се оака до плешките както се казва, свалих памперса а тя маха с ръце с крака, омаца дрехи, хавлия, чаршафа, еййй хич немирува вече,. ММ казва, че са и малки памперсите вече та щял да взима 5-ица, предния път му казах да пита за молфикс 4+,а в магазина са му се изсмели Angry

# 591
Ооо то коте пенсионер,определено не заслужава урок,връщам си думите назад!😁 За пампите и аз за 4+ мисля да купувам вече,даже мисля да пробвам памерс гащи 🙃 Аз му хванах цаката на мечето да стои мирен.Като му сменям памперса му пускам Маша и мечока бутвам му една гризалка в устата и имам точно 5 спокойни минути да го правя каквото си искам 😬

# 592
Момичета който пазарува от UK размер на детски обувки дали знаете. Тук на бг размера носи 19. Кой ще е по амглийските

# 593
  • София
И аз днес видях две доста неприятни червени ивички на крачетата на шишо-бакшишо. Явно този номер пампи вече идват тесни в бутчетата, понеже са му много елегантни, нали Joy Трябва да видя до колко ги дават, не е ли рано още за петица?! Как върви това време, ужас...

Алиса, да, с готово пюре захраних. Страшно му хареса, изяде го цялото 190 гр., което почти никога не се случва. За вечеря съм му приготвила просо с масло, само ще го разбия по-късно с някакъв плод, кайсия или ябълка. Лупилу пюретата и аз ги пробвах - тези до 5 месеца са ок, тези за над 8 имаха сол и не взех.

# 594
  • София
Моя дребосък уж най-дебел, ама 4-ката още си му е екстра. ТРябва да видя 4+ до колко кила са..Но имам още174 бройки 4-ка..за цял месец.
Освен това нямам съмнение вече за прохождането. Застава прав пуска се и тръгва към мен, аз се дърпам назад и така от единия край на стаята до другия.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 20:44 от ditmade

# 595
Леко се застъпват като килограми. 4+санот 9 до 16 кг. А моята кукла не е много на килограми обаче отдавна съм на 4+. Просто четворките много и пропускаха, и ги смених. С 4+ нямам проблем. Обаче сега и слагам гащи, а те са само 4ки, 5ци, нямат плюс.

# 596
Дит, честито ви проходило момче! 🤗Прощапулник ще трябва да правите вече.
Като я гледам стикито и тя сигурно преди годинка ще проходи.
Памперс ползвам само нощем 4, през деня сме на многократни пелени.
Лили, питай в някоя от темите за пазаруване в чуждестранните сайтове.

# 597
  • София
Честити ходещи крачета на Оги😄 Той ни е първенецът във всяко отношение.

# 598
  • София
Аз съм малко изненадана, защото на 6 месеца можеше само да се обръща от гръб по корем, когато повечето вече пълзяха и се изправяха. А всичко останало се случи много бързо. Сега остава и да прояде всичко. Ма и това ще стане:))
Хайде повличаме крак и скоро и другите дребосъци да прохождат!:)

# 599
  • София
Кои са пък тези, дето на 6 месеца са пълзяли и са се изправяли Stuck Out Tongue Winking Eye

Той на колко е сега? Беше март раждан май?

Общи условия

Активация на акаунт