Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Май на 15ти.

# 601
  • София
На 15 да. Ми на разни мои приятелки човечетата от рано от рано пропълзяха 6-7 месечни. Оги пропълзя на 9  Laughing

# 602
  • Враца
Месечния отчет: 10кг и 73см на 9м ЛЛ ни пита дали я водим за две ръчички или за една, че не е ли рано да я водя за една ръчичка, казах и, че като я водя върви, но не го правя постоянно. Мога да въведа свинско и агнешко, но

# 603
Стикито пропълзя, започна сама дасяда и да се изправя на шест месеца. Всичко в един месец. 😁

# 604
  • Враца
Нещо ми заби сайта, та мога да захраня със свинско и агнешко и да изчакам с прясното мляко и белтъка.

# 605
  • София
Помня аз , че като се видяхме в Борисовата, стикито беше даже в полу легнала количка, а много малко след това беше пропълзяла.Simple Smile
Кога се дава прясно мляко?

# 606
  • Враца
След година се дава прясно мляко

# 607
Дит, честито и от мен! Simple Smile)

# 608
  • София
Аз няма да давам прясно мляко преди 1.5-2 години, бих посъветвала всички майки на бебета, които са имали сухи петна, като нас, да направят същото. Рискът е висок, а ползите са спорни. Ако ще давате, нека поне е обработено - в кекс, в крем, а не така директно за пиене.

# 609
Олее Дит, аз вчера какво съм чела, сигурно малката ме е разсеяла. ЧЕСТИТО олее колко готино, бебето става човече Simple Smile) много хубаво, браво на Огито Simple Smile
И малката на 6 месеца пълзя и сядаше сама, и се изправи на крака. А сега ходи само ако я водя за ръце, но аз не го правя Simple Smile. И започана с номерата, ако на вън я изкарам да се държи за някоя пейка, полсе реввв не иска в количката.
Прясно мляко и аз знам след годинката.
А свинско кога се дава?

# 610
  • София
Аз прясното мляко бих го давала дамо в кексове и палачинки. Попринцип изобщо не обичам прясно мляко, а и не смятам, че е полезно чак толкова. Просто да си знам:)
А ако днес съм давама месо, може ли да дам и баница (с яйца). Има ли значение, че ще са в един и същи ден?
За свинското нямам представа, Оги го кара само на телешко за сега.

# 611
  • София
Ами чак проблем няма, щом вече е захранен и с двете. Но по принцип избягвай редовно да даваш толкова разнородни протеини едновременно, защото не са съвсем леки за преработка, а те са още съвсем мънички нашите, нищо че ни изглеждат вече големи Grinning

# 612
  • София
А, няма да е редовно, просто правих баница и направих и за него малко с обезсолено сирене. Ще му дам едно две парченца само да си гризне.

# 613
  • София
Хм, даваш ми идея. Дали да не направя и аз на мъненкото една баничка за проба? Все гледам да го стимулирам да яде с ръце, обаче нали почти няма зъби и не може да дъвче, накрая всичко намирам изплюто в лигавника и се ядосвам за храната. Примерно бисквити като му пека - една няма изядена нормално. А като ги натроша и ги залея с плод/мляко/чай - яде и му плющят ушите. Та и тази баница ще е май повече за мене си Joy

# 614
Дайте идея за гърне. Според вас дойде ли време?

Общи условия

Активация на акаунт