Пазаруване от Amazon - тема №73

• 118 024
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
На https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071HGFMWN/ref=as_li_ss_tl?i … ;tag=bgmammaff-21 кой номер е 3,5-4 и дали си отговарят на номерата?

А Геоксите пропускат ли с тези дупки, все ги прескачам заради това, а много често имат хубави цени. Ние сме около 35 и 36 номер, това малките номера с С ли са или до 47-8 номер?

# 301
  • София
На https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071HGFMWN/ref=as_li_ss_tl?i … ;tag=bgmammaff-21 кой номер е 3,5-4 и дали си отговарят на номерата?

А Геоксите пропускат ли с тези дупки, все ги прескачам заради това, а много често имат хубави цени. Ние сме около 35 и 36 номер, това малките номера с С ли са или до 47-8 номер?
Като го сложиш в кошницата изписва Child , значи бебешката , отделно ако погледнеш в таблицата с размери е до 2UK, т.е. нещо като 34 или 35, не съм сигурна точно. Можеш да питаш по-надолу в графата за въпроси.

# 302
това го закупих преди малко.
имам време да го откажа, дано някой сподели мнение.
най-вече ме вълнува дали ще може да се ползва, не разбирам много от водопроводни работи  Rolling Eyes
Няма причина да не може да се ползва. Абсолютно съвместим е с нашите стандарти.

# 303
  • Варна
Благодарности и от мен за кода Flowers Bouquet Само не разбрах важи ли и за 25 - утре или е до полунощ днес?
изтича на 25, което значи до днес в полунощ.

До полунощ англ. време, т. е. до 2.00 ч. наше.

# 304
  • София
Благодарности и от мен за кода Flowers Bouquet Само не разбрах важи ли и за 25 - утре или е до полунощ днес?
изтича на 25, което значи до днес в полунощ.

До полунощ англ. време, т. е. до 2.00 ч. наше.

Само за англ амазон ли важи?

# 305

Преди 1 година купих същото за майка ми - много е доволна, няма никакви забележки. Монтираха й го без проблем.

# 306
Благодаря за кода! Поръчах още обувки Geox Boys’ J Arzach F ,  Hi-Top Trainers - 1,5 UK размер- 18п

Lacoste Unisex Kids’  Explorateur Lace 317 1 High-Top Trainers - 3,5УК - 17,50п

Geox Boys' J Arzach I Low-Top Sneakers, Blue (Navy/Bordeaux),   1 UK - 16,5п
и едно кокосово масло - 1кг- 7,99п. Не съм го ползвала до сега обикновено поръчвам на Nutiva, но това ми се видя доста изгодно.

За Geox 1UK го дават 16 EU.  ,т.е бебешко. Така ли е или е сбъркан Size Chart-а?

И двата модела излизат в секцията SALE - Boys Shoes - Larger kids Sizes. Тоест би трябвало 1 UK да е 33 ЕУ. Питах ги през чата преди да поръчам и за първия модел потвърдиха, че е така, а и като се сложи в кошницата излиза като Geox Boys’ J Arzach I Low-Top Sneakers, Blue (Navy/Bordeaux), 1 UK 1|#Adult UK Boysuk Child. За втория модел не можаха със сигурност да потвърдят дали е бебешки или от голямата номерация. Казаха да гледаме инчовите размери за да се ориентираме и ако не ни станат да ги върнем обувките  Smile

# 307
  • Русе

Като го сложиш в кошницата изписва Child , значи бебешката , отделно ако погледнеш в таблицата с размери е до 2UK, т.е. нещо като 34 или 35, не съм сигурна точно. Можеш да питаш по-надолу в графата за въпроси.

И моят анализ това показа, но наистина е често е много объркващо с тази английска номерация.

# 308
  • София
Само за англ амазон ли важи?

Пробвах при немците, но не хвана.

# 309
  • София

И моят анализ това показа, но наистина е често е много объркващо с тази английска номерация.
Ако прехвърлиш модела в немския може да видиш от кой до кой размер са. Иначе тая английска е ужасна за детските, рядко поръчвам от там че е каша с размерите им. Излезе ми в немският 36-39 , но цената е друга.

# 310
Покажете смесител и душ за баня ,но бе термостат,от които сте доволни ,моля Simple Smile Благодаря!

# 311
Здравейте,
Търся за подарък за жена над 50 г. уред за масаж на лице. Може ли да споделите модели, от които сте доволни ...
Благодаря!

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 16:41 от nikol ivanova

# 312
  • Русе
Миленски, точно пълна каша са английските. Довечера ще видя на децата пак какви им бяха английските номера и пак ще гледам.

# 313
Купих уред филипс авент 4 в 1 за бебешки пюрета и не тръгва. На някого да му се е случвало? Досега не съм имала проблеми с уред от Англия. Какво следва? Връщане до Англия с ГГБГ и от там амазон пращат куриер да го вземат обратно?

# 314
  • ВАРНА
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FGXAU4M/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Някой май беше купувал това по празниците,някакви отзиви лични ?

Общи условия

Активация на акаунт