Раждане във II САГБАЛ Шейново

• 93 572
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали акушерка в Шейново и ако сте имали избор на такава- как се свързахте с нея, и като цяло каква е процедурата? Кога е най- удачно да и се обадя в началото на бременността или  преди раждането? Може ли да споделите по-подробно? Благодаря Simple Smile
Избрах старша акушерка Кирилка Цекова. Свързаха ни познати и като цяло съм доволна. Обадих й се някъде към края на 5-ти месец, за да я ангажирам и да разпитам как стоят нещата. Цената за избор на акушерка е 250лв, като се заплаща на каса. Като цяло акушерката помага доста при раждането, насочва кога да напъваш и най-общо казано те обгрижва преди самото раждане. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте. Simple Smile

# 511
  • Елин Пелин
Аз съм раждала там преди много години (имам вече 2 дечица) и затова съм се ориентирала към акушер. Но за съжаление акушерката, при която бях тогава е починала. А и последния път беше преди 10години и нещата бяха много различни. Дали има някакъв списък, от който да може да си избереш акушерката и кога се плаща за този индивидуален акушерски пост.
А ако няма такъв списък как да си намеря контакт с определена акушерка? Там дали дават информация на място (ако попитам дали ще ми препоръчат някого)

# 512
Аз съм раждала там преди много години (имам вече 2 дечица) и затова съм се ориентирала към акушер. Но за съжаление акушерката, при която бях тогава е починала. А и последния път беше преди 10години и нещата бяха много различни. Дали има някакъв списък, от който да може да си избереш акушерката и кога се плаща за този индивидуален акушерски пост.
А ако няма такъв списък как да си намеря контакт с определена акушерка? Там дали дават информация на място (ако попитам дали ще ми препоръчат някого)

Нямам идея дали има такъв списък, вижте в сайта на Шейново ако има такава информация. Аз моята акушерка я препоръчвам, т.к. родих наскоро. А плащането става в деня на изписване.

# 513
  • София
Animadet, ако имате възможност отидете на ден на отворените врати и ще получите отговор на въпросите си. Аз мога силно да ви препоръчвам акушерката, която ми се падна. Аз бях с избор на лекар. Млада, мила и прекрасен професионалист. Само в момента и забравих името, турско е. Ще погледна утре в епикризата, че бебето сега спи. Назад в темата бях описала мисля.

# 514
Animadet, ако имате възможност отидете на ден на отворените врати и ще получите отговор на въпросите си. Аз мога силно да ви препоръчвам акушерката, която ми се падна. Аз бях с избор на лекар. Млада, мила и прекрасен професионалист. Само в момента и забравих името, турско е. Ще погледна утре в епикризата, че бебето сега спи. Назад в темата бях описала мисля.
Ева, да не би да говорите за Имир Ибраим? Ако да, съм с две ръце "за" нея. Страхотна е! Бях с избор на друга акушерка и екип, но т.к. раждането се проточи цял ден, Имир се включи и помогна наистина много, без да е лично ангажирана. Така че тя също е добър избор. Безкрайно мила и отзивчива е!

# 515
  • София
Sunny, да тя е. Толкова мила и внимателна изключителна е. Професионалист който върши работата си със сърце и душа. Препоръчвам и аз силно. Смятат, че в момента в Шейново всички са страхотни.

# 516
  • София
Аз давам глас за Жени Коричкова. Прекрасна е.

# 517
Аз да се включа с малко инфо за ремонтите. Бях преди два дни там на тонове. Вътре вече няма работници и мръсотия, а отвън чистеха и прибираха строителните материали. Само една стена видях дето им е останало да измажат.

# 518
  • Елин Пелин
Благодаря ви за информацията. А сега дали е рано да се свържа с някой или да поизчакам?
Сега съм в 12г.с.( термин 01.02.2020) .

# 519
  • София
Благодаря ви за информацията. А сега дали е рано да се свържа с някой или да поизчакам?
Сега съм в 12г.с.( термин 01.02.2020) .
Според мен е малко рано. По- скоро около 5-6 месец. Имир води деня на отворените врати, ако се спрете на нея може да се запознаете. Ако изберете друга- също може да помолите, ако е на смяна, да я извикат.

# 520
  • Елин Пелин
Много ви благодаря! Ще изчакам да мине още малко време Simple Smile

# 521
Аз давам глас за Жени Коричкова. Прекрасна е.
Двете ми деца родих с нея Simple Smile сега живот и здраве  и третото!Не си представям да раждам без нея!

# 522
В болницата дават ли нощница за раждане или трябва да си нося? Татко ако присъства как трябва да е облечен?

# 523
  • София
Да, дават нощница. Аз си носих и моя.
За облеклото на бащата мога само да предполагам. Има ден на отворените врати и може да получите отговор на въпросите си.
Успех и леко раждане.

# 524
В болницата дават ли нощница за раждане или трябва да си нося? Татко ако присъства как трябва да е облечен?

Няма изискване за облеклото на таткото. Ще му дадат калцуни, от еднократните престилки и шапчица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт