Раждане във II САГБАЛ Шейново

• 92 145
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,обръщам се към  бъдещите мамите от София с въпрос . Мнения за д-р Иво Димитров Иванов,който работи в Шейново и води женска консултация в Младост Мед ? Първа бременност ми е и съм нова в сайта и ми е малко трудно да се ориентирам !

# 121
Приказната фея, щом можеш да се регистрираш и да пишеш във всички теми в БГ Мама с един и същи въпрос, вероятно имаш достатъчно време да отвориш Гугъл.
Ако си беше направила този 2-минутен труд (който аз извърших вместо теб) щеше да разбереш, че този лекар НЕ РАБОТИ в Шейново, вероятно изражда там на частно. Аз лично не намерих къде работи, след Берковица.

Много е дразнещо да видиш 1 човек, задал един и същи въпрос в 40 теми ...

Мнение за лекари се търси в Черния и Белия списък на лекарите, както и в самото лечебно заведение (почти за всички в СФ има отделна тема). Седни, разгледай форума, прочети и ще ти стане ясно. Ако не се оправяш с форума, пробвай през Гугъл с ключови думи ... За лекар в медицински център в Младост да питаш в групата на Хаджи Димитър - не ти върши работа!

За тези, които ще ме нападнат, че съм груба: не съм! Следя 4 теми в БГ Мама, включително за един от кварталите на София, и в четирите е питала същото, ест. никой не й е отговорил. Наистина е дразнещо някой да го мързи да потърси, но да не го мързи да пише във всяка тема във форума ... Има търсачка за тая цел.

# 122
  • София
Момичета, а престоя в нормалните стаи колко струва? Срещам различна информация.

40лева

# 123
  • София / Костинброд / Годеч

40лева

?
40 лева за какво?
Ако си за задържане или раждане нищо не се плаща. 

# 124
И аз се обърках ... Плаща ли се и колко ... Лежала съм един-единствен път в болница по ЗК и плащах 5.80 лева на храноден (нощувка и храна ...).
В сайта пише ПЛАТЕН престой и отдолу фигурират тези 40 лева, но аз ще съм за раждане по ЗК, без избор на екип ...

# 125
Аз нищо не съм плащала, но раждах там отдавна, може нещата да са се променили.

# 126

40лева
Да, уточнете моля за какво са тези 40 лева? 

# 127
  • София

40лева
Да, уточнете моля за какво са тези 40 лева?  

В Сайта пише 40 лева за платен престой в родилно отделение.
 А  за ВИП СТАЯ 70ЛВ.

Предполагам по каса е безплатно.

Ако съм подвела някой се извинявам.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 14:59 от Maria Ivailova

# 128
  • София
Раждах октомври и не съм плащала 40лв за нощувка.

# 129
Сигурно,ще е по-лесно да се обадите на информацията в "Шейново".

# 130
  • София
По Здравна каса не се плаща нищо. Ако пожелаете допълнително вип стая, си я плащате разбира се.

# 131
Раждах там преди 2 месеца, не се плаща престоя в родилно отделение, плаща се само ако пожелаеш Вип стая, но в родилното са доста добри условията, не виждам нищо кой знае какво във випа, даже си е зле защото е доста изолирано и някак майките от вип стаите не получават същата грижа. Като родиш и те питат къде искаш дали във отделението или вип стая, за да знаят на къде да те карат. Не знам защо на сайта пише така, малко е объркващо, но сайта им е доста кофти, трябва да си го оправят.

# 132
Здравейте, може ли да ми кажете избор на екип за нормално раждане 800лв, включва ли епидурална упойка, или тя се заплаща допълнинелно 300лв?

# 133
Включва.
Здравейте, може ли да ми кажете избор на екип за нормално раждане 800лв, включва ли епидурална упойка, или тя се заплаща допълнинелно 300лв?

# 134
Само да вмъкна нещо за упойката. Хубаво е да се уговорите с доктора за нея, защото раждане с упойка се води по различен начин от нормалното раждане. Трябва да си направи сметка кога да ти предложи упойка и колко системи да пусне преди и след това. Идеята е, че трябва да изтече система/две системи, за да се постави упойка, а ако правиш бързо разкритие няма да има време. Двете ми раждания са със упойка и окситоцин, та АГ ми е обяснявала отгоре-отгоре.
Аз раждах с моя АГ, но не плащах на болницата, а на нея, та цените ми бяха различни от тези написани в ценоразписа на болницата, защото не работи там, а само води раждания.

Общи условия

Активация на акаунт