Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 223
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • shumen
Цвете,и аз се надявам да изчезне Т от инжекциите.
Арвенче,и аз не знам какво му слагат.Мисля на обяд да питам,че снощи беше една начумерена сестра,която недаваше да я попиташ.

# 661
  • до едно тепе
Дани не му ли ги слагат в абокат newsm78 Слав като беше с пневмония си държа още 3 дена температурата в болницата, но постепенно спадаше и разреждаше дигането. Иии да, седмици след това се чувстваше отпаднал и не искаше да ходи на далече. Ще мине, обаче имам чувството,че за втори път нещо ви объркват лечението от самото начало Thinking

# 662
  • shumen
Поспаланче,в абокат му ги слагат.В болницата всичко се слага венозно.

# 663
  • В къщурката на хълма на феите
очевидно, ако им бяха направили тест за грип, щяха евентуално да лекуват детето адекватно, а не с АБ .. амааа то нали АБ за всичко го изписват, що да се пънат да правят нещо както трябва ..

# 664
  • shumen
Меци,той нямаше симптоми на грип,освен кашлица,Т, зачервено гърло и запушен нос.

# 665
  • до едно тепе
Да ти кажа вкъщи никой от нас нямаше симптоми,че е грип. Обаче аз като отидох при ЛЛ и тя ми каза,че е късно да ми изпише противогрипно лекарство, защото са минали 2 дена откакто имам симптоми. Явно си смяташе, че е грип. При всички ни почна с леко повишена температура и кашлица и на прегледа ЛЛ установи,че са ни зачервени гърлата. Даже мен ме пита сигурна ли съм,че не ме боли.. Е заболя ме яко ама на другия ден. И пак за ден мина. Бубето даже не вдигна кой знае колко висока и общо взето на 3-4 ден кашлицата беше най-кофти и после сама си отшумя за седмица. Мен ако питаш докторката ви напоследък ви лекува неадекватно. Държи да висите за едната бележка по 2 часа там и налепвате и други гадости. Ми за мен не е ОК тая работа.

# 666
тя тая докторица изобщо на мен отдавна ми се струва нефелна, но съм останал с впечатлението, че другите в града са още по-зле .. и наистина е ужасно тъпо да висиш 10 часа за една бележка, която може и сестрата да напише или пък да си напишеш едно кочанче и да блъскаш само дати и печати, както правя тука при нас .. не, че е много адекватно, но поне става бързо ..

# 667
  • до едно тепе
Що пък да не е адекватно. Бележките при нас ги пише сестрата. Подава се да викне пациент, казваш искам за еди кой си бележка, тя пише вътре и ти я дава. Понякога пита какво му е било,за да знае каква диагноза да напраска на бележката и толкоз. Колко пъти даже не съм го водила да видят, че е болен. Ми преценила съм да го оставя или е било разболяването в петък вечер,а съм решила да го оставя още 2-3 дена вкъщи. Естествено, че няма да го влача да го преглеждат само тълпа отпред пред кабинета да правим. Ми при нашата докторка и без друго си е все тарапана. В началото като пресни стреснати родители за едно кихване се влачехме там, ама са вече само ако нещо ни притеснява.
Мецкоо като си помисли човек какво е в по-малките градове и го дострашава направо. Майка ми отива на кардиолог и казва,че от известно време насам има аритмия и докторката и обяснява като стане така да иде някъде да и направят кардиограма. Тя я пита къде като е станало примерно по Коледа в почивни дни, онази и обяснява където и да е, не било важно да е при някой разбиращ, ами само да и я направят пък тя щяла да я разчете. Представям си като иде в Монтанската бърза помощ да и направят кардиограма как ще я изгонят. Аз лично бях свидетел преди 15 и повече години как натириха една жена с кръвно 200 и кусур да си ходела у тях(чакахме да прегледат брат ми след много сериозна катастрофа и видяхме още тогава какво е отношението, а сега представям си как ще е). Нямала работа там.

# 668
И ние от док. идваме - след два дни градина, ми се обадиха предиобед,  че бил с 38,4. Организирах спешна евакуация на малкото при баба му, взех го, и на лекар. Ми същия вирус както и преди 10 дни - суха кашлица, темп, засега лека хрема. И това на фона на Изорекс, който взима от 12 дни! Не знам какво да правя вече. Не искам да го спирам от градина, отразява му се прекрасно във всяко едно друго отношение. Просто нямам вярно решение.

# 669
Поспалане имах предвид, че не е адекватно да напишеш един кочан с бележки с произволни диагнози и просто да биеш печати и дати, щото може без да искаш да пратиш малко дете на ясла/градина/училище с извинителна бележка за трипер примерно .. иначе абсолютно си права за лекарската помощ по малките населени места .. тука при нас е една идея по-добре положението в сравнение с Монтана, но идеята е твърде малка ..

# 670
  • Варна
Ау, тя вашата съвсем автоматизирала производството на бележки Joy Вади кочана и каквото се падне hahaha

# 671
  • до едно тепе
Викаш друго си е да пише на някое 6 годишно момченце болезнена менструация hahaha hahaha hahaha
Те за учениците нали сега да само от компа бележки. И пише номер на амбулаторен лист,че и 3 лева смъкват на парче. Тези от кочана ги пишат само за ясли и ДГ.

# 672
  • NE
Оня ден ме отряза много остро нашата, че ще пращам Вилизар на градина. Направо ме натири.
Обаче нейната система е след 14:00 за бележка и лично я пише за минута време. Жената има система и на фона на не твърде многото деца (нищо,че се изсипва целият град) рядко чакам много.

# 673
Ау, тя вашата съвсем автоматизирала производството на бележки Joy Вади кочана и каквото се падне hahaha
именно .. трябваха ми тука бележки извинителни за Ема, щото няма как да я пратя на училище и гледам 3 бележки с много интересни диагнози и майка ми вика, ми накъса бележките, написа името и дата и ми ги даде, аз нямах очила, хич не съм видяла какво пише .. кво да ви кажа ..

Викаш друго си е да пише на някое 6 годишно момченце болезнена менструация hahaha hahaha hahaha
бе те, че днешните по-рано се развиват, така си е, ама все пак малко поне на вид трябва да го докарва Grinning

# 674
  • до едно тепе
Момченце Мецко. Колкото и по-рано да се развива все ще е диагноза трепач.  hahaha
Ами намерила си е начин жената. Не си само ти за бележка я.
Моменце леко да минава тоя път и дано само той да го мине Hug
Приемам идеи за име на следващата тема. В поетична дупка съм.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт