Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 225
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Още ли вдига висока температура?

# 646
  • до едно тепе
Точно третата сливица често е причина за чести отити. Тя задържа по-дълго инфекцията там и нещата се скофтват лесно. Единия племенник пробваха половин година с хомеопатия преди да я извадят. За 2-3 месеца изкара 3-4 отита, като често само един АБ не му действаше и се налагаше втори. Ми отровиха го това дете с лекарства. Други познати тук в махалата пробваха да я лекуват като чистят бактериите, които причиняват възпаленията,т.е детето им изпи 2-3 АБ един след друг докато излезе чист гърления секрет. През това време я държаха вкъщи,за да не се зарази от градината с нови. Посви се сливицата и те решиха,че нещата са се оправили и няма да я вадят. Ми след 3 седмици на градина всичко се върна в старата позиция-сливицата огроомна, възпалена и в накрая я махнаха и те. Да не говорим,че на мои близки сина на 16 г я махнаха, когато му вадеха другите 2. Лекарите като ги отрязали зад тях лъснало огромно чудо, което уж трябвало след 5г възраст да се е смалило и изчезнало. Затова и не го мисля. Ще я заведа при лекар, на който вярвам и ако каже махаме и записвам час за операцията.  Peace
Тук май спря дъжда ама е гадно и мокро. С гумени ботуши да гази навън човек. Crazy
Честит празник на който каквото празнува!
Аз ще се гледам влюбено с осцилококцинума днес Outta Joint

# 647
  • NE
И аз клона да се простим с третата сливица. Не съм го решила. Мисля да видя до пролетта. Ще чуя още някое, друго мнение. Факт обаче е че ме чува осезаемо по-добре. Доскоро бях глас в пустиня.
За протокола ушето е по-добре.

# 648
  • shumen
Момичета,в болницата сме.Оказа се,че е с вирусна пневмония Дени.Приеха ни и му направиха първата инжекция.Сега след малко го гътвам да спи и лягам и аз,че два дни съм спала по 3-4 часа.

# 649
Мммммм много лошо. Детето се отрови от антибиотици, които не помогат.
Да ви е лека нощта.

# 650
  • София
Скорошно оздравяване, там поне ще ви оправят. Спокойна нощ.

# 651
  • shumen
Сигме,Ани благодаря.Дано се оправи скоро и ни изпишат.

# 652
  • В къщурката на хълма на феите
днеска по новините казаха, че Пирогов била пълна с деца от цялата страна с усложнения от грипа .. ебаси вируса ..

# 653
  • до едно тепе
Бързо да се оправя Дени. 5 дни минимум ще ви държат. После ще трябва да поседи вкъщи да се закрепи.

# 654
  • shumen
Благодаря момичета, че ни мислите.
Поспаланче, колкото ни държат ще стискаме зъби.Да се оправи,а другото не ми е проблем.После ще видя да го задържа вкъщи по дълго,за да се възстанови напълно.
Меци,и аз го слушах по новините и ми стана още по кофти.

# 655
Свали ли Т?

# 656
  • shumen
Сигме,снощи нямаше.Към 2 се събуди,измерих и имаше 38.Сега няма,лежи до мен и гледа детско на таблета.Направиха му инжекцията,дадохме урина и сега чакаме да ни извикат за инхалация.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 07:51 от danaeka

# 657
  • NE
Дани, бързо оздравяване. Дано и Т изчезне (трябва при наличието на инжекции).

# 658
  • Северозапада
Дани, айде вече да е правилното лечение, че се измъчихте:hugs:

# 659
  • Варна
Дани,  какъв АБ му слагат,  Гентамицин ли?  Горкото дете,  яд ме е!  Дано бързо се оправи,  милия Sad
Тест за грип не му ли направиха,  още когато се разболя?

Общи условия

Активация на акаунт