Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 227
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • NE
Не знам какво да кажа. Съмнявам се за ушите. Третата сливица създава проблеми. Ще търся още едно мнение. Аз обаче на днешният док имам вяра, защото дотук не ме е подвеждал. Та той още октомври видя подутата трета сливица. Тогава каза да не я пипаме, а да я наблюдаваме. Сега обаче мисли, че създава проблеми щом разбра за трудното проговаряне. Не знам какво да си мисля. Педиатърката ме изкъшка с думите "Няма да я махате".

# 631
  • shumen
Ани,как пък никой не е усетил,че е глух с едното уше Тедко.
Цвете,и на нас УНГ ни каза да я следим и ако създава проблеми да я вадим.За сега обаче и той,и педи са на мнение,че няма нужда.
При нас сагата продължава.Сега мерих Т и е с 38.7,а и пак мрънка,че е изморен.Аз пък днеска имах работа и почти не съм спала,а съм нощна смяна пак.

# 632
  • София
Дани, направо на доктор ходете.

# 633
  • shumen
Ани,по това време трябва на спешен,а там като знам колко са доктори и крака ми няма да стъпи.Ще стискаме зъби до утре на обяд,че педи е втора смяна и ще е моля за снимка да видим да не е някоя вирусна пневмония или моноклеоза.

# 634
  • до едно тепе
Дани заведи го и искай да му пуснат изследвания. Не му поставяй диагнози ей така на квото си прочела. Може да е съвсем друг проблема. И като чакате при докторката си сложете маски. Нищо чудно да е лепнал още един вирус и да са се насложили двата.
Фейче аз като родител махнал трета сливица да ти кажа не бих я мислила. Не че по-малко боледува Слав след това, но поне неспирните реки от сополи спряха. 2 зими изкара нон стоп на капки в носа и все си имаше сополи. Сега и да почне на подсмърча минаваме почти само с физ.р-р. Ако имаш доверие на лекаря и той те насочва нататък, я махнете. Иии да, последния УНГ, при който водих Боряна да и чисти ушите каза,че едно от усложненията, които се получават от третата сливица, което и е най-сериозното, е загубата на слуха. И най-лошото било,че понякога родителите даже не разбират,че това се случва.
Аз също съм в едни размисли за сливицата на Бубето. Голяма е. Хърка си сериозно нощем, но не боледува така както батко и на нейната възраст. Онзи ден мъжо дойде от съседната стая да види какъв е тоя странен шум, който чува и се оказа,че чува нейното хъркане. Замислила съм пролетта да я заведа при нашия си УНГ да и предпише малко хомеопатия да пробваме дали ще се свие и ако не се получи за 3-4 месеца, есента да я махнем. Какво ще се случи само времето ще покаже.
Дарма добре се завърнала.  Hug

# 635
  • В къщурката на хълма на феите
Ани много ми е тъжно Sad има ли някакъв вариант да е възпалено вътрешно ухо?!?

# 636
  • София
Не, Меци. То даже и за кохлеарен апарат не ставаше. Нали е жив и здрав, има къде къде по-големи драми.

# 637
  • shumen
Поспаланче,ние изследвания пускахме в Събота.Имаше някой завишени,който ме съмняват.А при педи сме с маски всеки път.

# 638
Дарма, добре дошла  Hug
Дани, баткото почти след всеки прекаран вирус е така - лесно се изморява, чак до степен да не иска да излиза навън, или иска да се прибираме, или да го нося. Не е хубава обаче работата с тази темп...
Замислихте ме с тези уши. Баткото много често сякаш не ме чува като му подвикна нещо, не знам от забляност ли е, или има и той проблем. Освен да искам и аз едно направление за УНГ...

# 639
  • до едно тепе
Или може би просто не те отразява. Аз ако искам да ме чуят и разберат гася ТВ и ги карам да ме погледнат. Иначе се получава да мамо, добре мамо, ще го ям и кат донеса яденето,примерно, ми се обявява ама аз такова не съм искал да ям. Проблем със слуха нямат със сигурност, защото и като им шепна ме разбират. Стига да слушат.
Няма лошо обаче да видят за трета сливица. Особено ако хърка нощем и когато не е болен.

# 640
  • Лондон/Пловдив
Меци стискам палци да намерите вярния доктор и лечение за Ема , много ми е мъчно , че така се тормозите .
Цвете изобщо не я мисли тази сливица , на Големя я махнах когато беше на 2,9г направо се роди , преди това беше вечно болен и хремав и с АБ , обаче пък след махането 3 години само отити ми е правил - в смисъл АБ е пил за отит . По 4-5 на година ми правеше . Не го свързвам със сливицата обаче ми казаха, че е възможно.
Бени преполовихте зор Wink още малко и ще свикнеш с повечето тъпотии , аз вече не ги отразявам Simple Smile Е възмущавам се 2 Мин като теб ама такъв им е начина и на живот и на забавление . Най лошото децата ни свикват с това и за тях е съвсем нормално,
За пиенето на лекарства Крис никой и нищо не  е в състояние да му даде да изпие дори и Панадол
Сигме гледай клипа с Кекс 🤣 не я бях чувала тази песен , ама Лия е уникална , да ти е жива и здрава .

# 641
  • shumen
Моме,аз ако не го болеше нямаше да го заведа на УНГ.Не е лошо обаче наистина да му погледнат третата сливица.На Дени е уголемена,но засега само я наблюдаваме.
Чери,моето и сега прави отити,а ако я извадим не се знае.

# 642
  • В къщурката на хълма на феите
Ани така е, права си, ама просто .. офф .. да е жив и здрав и само туй да му е кусура!

при нас ден и нощ не е спряло да вали .. сутринта ставам и гледам тъмно, викам си оф пак много рано изкуках да ставам, гледам часовника то 9 часа, викам си проблема не е в моя телевизор .. мноУ гадно тва време ..

# 643
  • Северозапада
Дарма, добре завърнала се Blush
Ани, Hug
Пф, и при нас вали дъжд от снощи. Знам, че трябва да вали, но да можеше да си стоя вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye
Кокоске, как сте?

# 644
  • shumen
Кокосче,как сте?
Мецко,и тука вали цяла нощ,че и сега.
Ние излизаме сега от УНГ.Изчисти му ухото и каза,че е здраво и проблема не е там.Сега отиваме при педи да видим тя какво ще каже.

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 12:38 от danaeka

Общи условия

Активация на акаунт