Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 228
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • shumen
Поспаланче,ужас.Изкарала си си акъла снощи.А за зомби вярвам ти,защото и аз не знам вече колко нощи не спя от рева на Дени,че има Т или нещо не му е наред.
Арвенче,все едно моето описваш.Сега към 2 заспа,но след половин час се събуди с рев и яко запушен нос.
Цвете,да минава скоро при Вили.И аз утре ще водя Дени на УНГ и от сега мисля каква драма ще е.
Аз вече полудявам тотално.Снощи понеже съм нощна смяна и спа с майка и сутринта като се прибрах я питах как е бил и каза,че пак е имал Т през нощта.Сутринта пак имаше,дадох за Т,спадна,но по обяд взе пак да я качва.Не знам какво и колко поема от Аугументина,но ако до утре не спре да вдига Т не ми се мисли какво ни чака.

# 616
  • София
Здравейте Simple Smile
Не знам дали ме помните..но аз вас да Heart толкова мило ми стана като намерих тази тема Heart
Гушкам ви и се връщам да ви чета Wink

# 617
Еххаааа здрасти  Hug

# 618
  • В къщурката на хълма на феите
че как ще те забравим! и аз като Сигма здрастиииии Simple Smile

# 619
  • NE
Здравей и от мен!
Дани, Т намалява ли или е все така около 38.5-39.0 °С?

# 620
  • Варна
И аз те помня,  Дарма!  Преди бях V_K,  в случай,  че не се сещаш за сегашното ми аз 😁
Разказвай,  как си? 
Цветенце,  каква инфекция?  Този дето чисти ушите не я е видял ли?!? 

# 621
  • NE
Арвенче Нали го знаеш Папуров? Прекалено се е взел за бог. Имам повече вяра на македонския лекар. Реално не ми каза, че е инфекция, но изписа АБ капки. Вчера лявото кървя на два пъти. На мен си ми миришеше това ухо.

# 622
Цветенце ако ти мирише това е мноооого лошо, защото значи инфекция близо до или направо на кост .. тука само с АБ капки едва ли ще мине .. антибиограма няма ли да ви направят?!?! ебаси лечението!!!

# 623
  • NE
Мец, вчера ми миришеше. Явно е било от кръвта. Днес като не тече и не ми мирише. На днешният доктор му вярвам повече.

# 624
  • София
Какво да ви разкажа Simple Smile Бебка е на целиии 4 години Revolving Hearts
и сега ми дойде акъла за второ Astonished
И се сетих за всички вас, които толкова много сте ме подкрепяли във всичко преди 5-6 години и ми стана адски мило като ви видях тук Heart

# 625
  • Варна
Цветенце,  знам го Папуров,  но аз нищо хубаво не съм чувала за него.  Днес питах мой много добър приятел и колега( специализира в момента УНГ) за вашият казус,  препоръча ми д-р Войчева -  преглеждала в Майчин Дом.  Ще запазвам час за Атанас скоро.  Ти имаш подозрезния,  че Вилката не чува добре ли?  А това с миризмата на ушетоо,  никак не е за пренебрегване,  преди промивките,  миришеше ли?

# 626
  • София
И моят Марто го закъса с ушите, протекоха и двете. Заведохме го при доктора на баткото,аз на друг вече вяра нямам и е на антибиотик за 10 дни. И на мен като малка много ми течаха ушите и миришеха и досега го помня Anguished, та с ушите на децата много внимавам. Цвете, ако идвате към София мога да дам координати на доктора. Ние с баткото правихме изследване на слуха и в Транспортна и в Исул където за жалост потвърдиха диагнозата.
Дани, вашето много дълго се проточи и хич не звучи добре. Cry
Дарма и аз те помня, но тогава май само четях.Blush

# 627
Ани КВА ДИАГНОЗА!!!!??

Цветенце ама не ми изкарвай така акъла, по-бързо прави уточнението кога си усетила мириса, че умрях и оживях тука ..

# 628
  • shumen
Дарма,добре дошла отново.Аз май те помня бегло.
Цвете,все такава си вдига.Сякаш увеличава интервалите,но пак вдига и това ме притеснява.
Ани,утре като минем през УНГ и ако каже,че няма проблем мисля да спомена на педи за вирусна пневмония или моноклеоза.Взе и много бързо да се изморява,което не ми харесва.Днеска за 100 метра омрънка света,че се е уморил,че го болят краката,че иска да го нося.

# 629
  • София
Ами аз на Цвети май писах само във Фейсбук, като спомена че може Вилито да има проблеми със слуха.
Тедко, малко след като се роди бебо каза че не чува и както винаги веднага на доктор. Аз от недоизлекувани уши имам 80-90% загуба на слуха на едното ухо и много го пазех и водих по унг. И така, отидохме при нашия доктор и ни прати на изледване на слуха и от там шок. С дясното си ухо е 100% глух.Anguished От там ни пращат в Исул, там където са дечицата с кохлеарните апаратчета, мислеха за внезапна загуба на слуха, ходихме за системи няколко дни, но нищо. Доцентката там твърдеше че така е роден, а ние и досега не разбираме как не сме разбрали, нито ние, нито който и да е друг, нито в детската, нито е имал забавяне в проговарянето, даже проговори рано. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт