Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • NE
Поспаланчо Не знам. След чистенето прокървя и толкова. 3 дни по-късно пак. Освен да се изтича? Сигурна съм, че не бърка с нищо. Утре ще видим какво ще каже другия Унг.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 21:11 от Flower Fairy

# 601
  • shumen
Цвете,дано минава скоро при Вили това.
ООф,при нас е ужасна драма с пиенето на АБ.Сега го гоня,стискам,пъхам в устата,а той крещи и плюе.Усещам как бавно,но славно отиваме към инжекциите.

# 602
  • В къщурката на хълма на феите
има доста неща в ухото, които могат да кървят, не е само тъпанчето .. обаче си трябва внимание да не рецидивира, че тогава е зле ..

Цвете вие правихте ли вече изследването за слуха?

# 603
Аз какво казах за аугментина. Бързо е се повлие, лошо е че детето се мъчи три дни.

# 604
  • NE
Мец, не. Във Варна доктора ни изпраща в ИСУЛ под упойка да проследим евстахиевите тръби. Това ще даде ясна представа дали проблема е в ушите. Честно казано го мисля, обаче не мога да го измисля. Търся начин да го свършим и това. Междувременно усещам как вече съм чута, нещо което много ми тежеше. Много е рано за крайни заключения. Утре ще кажа какво е видял другия УНГ.

# 605
  • до едно тепе
Уфф направих нещо на дребното на ръката. Беше легнала върху моята и се опитах да я наместя и тя се разкрещя. От тогава я държи в китката и не дава да я барна. Трудно заспа, реших да и мръдна ръката и се разрева на сън. Явно наистина я боли. Така и не разбрах дали я усуках, дръпнах или натиснах.

# 606
  • shumen
Поспаланче,може и да си я усукала.
Сигме,той Аугументина ще помогне,ако обаче го пие диването.С големи мъки му го давам.

# 607
  • до едно тепе
До 2.30 ме държа будна. Спи уж,  държи ръката и като реши да се завърти- рев. Стана да пишка и се разкрещя като и обличах пак чувала. Седна, разсъни се огледахме с баща и ръката, тя се отпусна назад и заспа и цяла нощ си се въртя нормално в кревата. Са нищо и няма на ръката. Движи си я, държи си палачинката с нея без проблем. Кво беше това чудо не знам. И съм зомби направо Tired Face

# 608
  • Варна
Леле,  Поспаланче,  изкарала си си акъла. Ейй,  тия деца Simple Smile  За зомбито ти съчувствам,  тази нощ Атанас се буди 3 пъти и рева по цял час.  Запушен му е носа,  но не ми дава да му сложа капки,  а само промиваме с физ. разтвор.
Цвете,  пиши като минете преглед. 

# 609
  • В къщурката на хълма на феите
Цветенце как можем да помогнем?

# 610
  • NE
Днес ще пиша какво ще каже доктора. Ако трябва и до София ще стигнем.

# 611
Цвете, ето къде можете да измерите слуха на детето http://fonio.bg/centrove-za-sluha

# 612
  • NE
Знам за Фонио. Във Варна никъде не проследяват евстахиеви тръби.

# 613
Фея, ето ако мога да помогна. Във варна в Св. Марина.

052978561 проф.Недев (началник Клиника УНГ)
052978535 доц. Сапунджиев

# 614
  • NE
Сигме, благодаря. Днес бяхме на УНГ от Св. Марина, който работи в отделението и идва два пъти да преглежда в нашата болница. Има инфекция, изписа антибиотични капки за уши. Посъветва ни да махнем третата сливица, която знам че създава проблеми. Ще събера още мнения.

Общи условия

Активация на акаунт