Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 233
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
5дни на градина иии е контактен на Скарлатина...  Вдигна Т.,  чак взе да залита,  39....  Ще видим какво ще става.
Благодаря ви за пожеланията!
Меци,  ако имаш желание,  пиши повече за прегледа.
Моме,  ще мине,  някога...  💋

# 586
  • NE
Арвенче, честит имен ден! Бъди здрава, успешна и късмет във всичко.
Дано му се размине на Насето.
Оправяйте се всички болни. Аз във вторник пускам и чакам ...

# 587
  • shumen
Цвете,дано изкара по дълго Вилито на градина.
Арвенче,дано му се размине на Насето.Ужасни са тия високи Т,че при нас и не се повлиява и не я смъква почти от нищо днеска до край.Утре мисля да го водя пак на спешен да видим какво ще каже друг лекар.

# 588
Уф, да ви кажа.... Марти, Наско и Вили - все едно една майка ги е раждала  ooooh! Ако някой ви ядосва, ще му ги пратим тримата накуп, и ще му се види тесен кварталът  Laughing

# 589
  • shumen
Моме,пращам и аз Дени.Сега е пак с Т,крив и само мрънка,че не искал да ходя на работа,а да си седя с него у дома за цял живот.

# 590
  • В къщурката на хълма на феите
Уф, да ви кажа.... Марти, Наско и Вили - все едно една майка ги е раждала  ooooh! Ако някой ви ядосва, ще му ги пратим тримата накуп, и ще му се види тесен кварталът  Laughing
оставям ги да се самоотгледат за час два да видя, кой ще оцелее и после ще се оправям само с него 😁😁😁

# 591
  • shumen
Мецко,оо,моето и къщата ще ти подпали.

# 592
  • NE
Ами той Вилито напоследък само драматизира като ожесточено иска да получи нещо сладко. Няма да ви казвам как бързо почна да яде и сам и неща, които го гнусяха скоро. Лекарствата доброволно ги приема. Порасва, най-после.

# 593
  • Варна
Атанас е ужасно труден с лекарствата,  само Панадол пие доброволно. Заклещвам и давам на сила,  а ако знаете как плюе и хапе,  предното боледуване с тоя АБ в чудо се видяхме,  щях да го задавя 🙁 Убеден ли е в нещо и каже ли " не",  няма сила на света,  която да го убеди в обратното. Да не говорим как спря да яде и в чудо се виждам,  реве,  абее ужас.  Само си повтарям,  че всичко ще мине,  трябва да си пазя нервите за пубертета,  че сега поне знам къде е и спи вкъщи...  😁
Значи,  цяла сесия беше болен в нас, утре започвам лекции и Атанас пак е болен.  Що за несправедливост?!?

# 594
  • shumen
Арвенче,същото е и при нас.Заклещвам,давам на сила,плюе,реве,абе чудо.Вчера,за да му вземат кръв се наложи аз и една лаборантка да го държим,а другата да взема и то пак насила стана.При педи влиза с рев,сякаш не знам какво ще го правят,а не да го преглеждат.

# 595
  • NE
Дани, как е Дени? Ходихте ли на преглед?

# 596
  • shumen
Цвете,благодаря.
Водих го днеска на лекар.Все още е с зачервено гърло и ангина.Прати ни и на УНГ за ухото,погледна го и тя,но каза,че е с лек отит и в дясното ухо има боклук.Изписа му Отипакс и Аугументин на 8 часа по 5 мл.и в Сряда пак ни вика да му го изчисти и да види дали има нещо навътре,а и педи в Сряда иска пак да го види.Ако не се  оправи дотогава ще мисли друго лечение.

# 597
  • NE
Какъв боклук? Има в предвид ушна кал ли?
С Аугментин трябваше отначало да пробвате. Дано има ефект.

Утре и ние ще се водим на УНГ. Дясното ухо пак прокървя.

# 598
  • до едно тепе
Добре де. От какво кърви, ако е наред тъпанчето. Да не би той да муши нещо вътре. Бубата я хващах 2-3 пъти в опити да навре солети в ушите и известно време и ги давах на дребни парченца.
Ние се пуснахме днес на градина. Щастлив беше. Вкъщи му писва яко. Утре засилвам и Бубата на ясла. Къв ли рев ме чака рано сутринта. Thinking

# 599
  • shumen
Цвете,не знам дали е ушна кал и нещо друго,но каза,че има боклук.Изписа ни Аугументина и Отипакс и в Сряда пак ни вика.След обяд пак обаче имаше Т 38.6,дадох Нурофен,смъкна я,но не напълно и сега пак има 37.5.Сега чета и за Моноклеоза и вирусна пневмония и се вкарвам в едни филми тука.
Поспаланче,то и Дени му писва яко с мен цял ден и само се чуди в момента,в който малко му светне каква беля да направи.Надявам се да се оправи най-после и в Понеделник да го засилвам на градина.

Общи условия

Активация на акаунт