Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 236
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Бени,  много се радвам,  че писа!  Липсваш ни!  Вече посвикнахте ли? 
Меци,  мисля ви и ви изпращам всичко положително,  което има в мен Simple Smile  Чакам да пишеш.
Днес съм именничка.  Попринцип точно моят имен ден не го празнувам особено,  но лятото в Бачковския манастир,  отчето ми се скара и каза,  че именният ден трябва да се празнува с още по-голяма радост от рожденият.  Та,  днес ще празнувам,  ще отида при мама Simple Smile  Дано от здраве да не се отърва!

# 571
  • Северозапада
Честита да си Арвен, здрава и щастлива!

# 572
Арвенче, честит имен ден! И аз от няколко години си празнувам християнският празник (днес), вместо католическият.

# 573
  • Sydney
Arven_89 Честит Имен Ден Simple Smile

Воден обяснявам - такава беше поканата, носете бански и хавлии, ще бъде мокро... Та бяха опънала една водна пързалка в един парк свързана с парковата напоителна система и за да се пързалят децата беше на склон и поливаха със сапун, течен... валеше и дъжд, кал и вятър... демек свинска работа... моето беше посиняло от студ... около 25 градуса, да не си помислите 10... но все пак водата беше студена... как да е...
емека кой е? Rolling Eyes

# 574
  • до едно тепе
Бенитка радвам се, че пак успявяш да се разписваш. Joy Емека е ново попълнение на темата Simple Smile
Арвенче много здрава и щастлива. Весел празник!

# 575
Всеки път се впечатлявам от разказите ти Бени  Joy

Арвенче, с кеф да си носиш хубавото име.

# 576
Аз се представих отначало , но може и да е пропуснала Simple Smile

# 577
  • В къщурката на хълма на феите
Минахме .. другия месец пак .. обеща да помогне .. засега толкова .. благодаря ви! Имах нужда от вас!

# 578
Не е малко. Ще се молим наистина да помогне  Hug

# 579
  • shumen
Мецко,ще стискаме палци да помогнат другия месец.
Бени,радвам се,че се разписа пак.С кеф слушам разказите ти.
Ние ходихме на изследвания и спешен,че не ми беше нещо спокойно.Вече 3 ден пие Сумамеда,а си вдига Т до 39 и не мога да я смъкна напълно с нищо.Изследванията ще са готови обаче в Понеделник.Помолих днеска,но работели до обяд и нямало кои да ги разчета.В спешния се случи една възрастна докторка,прегледа го,каза,че гърдите са чисти,но гърлото е още червено и има налепи.Пита ме скоро правен ли му е гърлен секрет,че и храчката си стояла.Каза да си продължим със Сумамеда и в Понеделник да отидем при педи.

# 580
  • NE
Бени Тея австралийците хич не знаят как да купонясват. Вярвам ти за свинската работа.
Дани И тук ще ти кажа, че може да е бактериална ангина. И трудно ще слезе надолу, но трябва по-тежка артилерия.
Меци Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Вчера изчистиха ушите на Вилито. Паднаха огромни тапи, кръв, всичко. Тъпанчетата са добре. Доктора предложи да го водим в София за пълно изследване на слуха. Прави се под упойка и ще си мисля.

# 581
  • shumen
Цвете,да видях,че си писала във фейса,че може и бактериална да е ангината.За сега обаче и педи,и докторката в спешния днеска казват гнойна е и може да вдига Т,докато изчезнат налепите.Мен ме притеснява и това,че казва и корема,че го боли.

# 582
  • NE
Пробиотик даваш ли? Една приятелка отказва Сумамед за нейната дъщеричка точно защото я боли коремчето от него.

# 583
  • shumen
Цвете,да,давам Флора бимби.Сега чета,че при ангини може и да го боли коремчето.
Арвенче, честит имен ден.Да си жива и здрава.

# 584
Арвенче, честит имен ден, здрава и честита да си, майка поне на две  Hug
Нещо не съм във фаза на писане, то няма и какво ново. Инхалации, капки, сиропи... и те така.

Общи условия

Активация на акаунт