Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 238
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • до едно тепе
Сумамеда е за 3 дни обикновено. Той е с дълго последействие в организма. Доки винаги му е изписвала по 1 шише и спрямо дозата е стигало за 4 дни макс. Слав го е пил 2-3 пъти за ангина. Добре му действа на него.
Дани пробвай да го поокъпеш с приятно топла водичка. Като докато го къпеш постепенно я охлади, но да е приятна за теб т.е. да не е много студена. Поне от кръста надолу. Аз така ги мокря, когато са с такива висоти. Но моите не са проблемни на пиене на лекарства и манипулации от каквото и да е естество. Дано я свалите скоро и утре да е по- добре вече.

# 556
  • shumen
Поспаланче,не даваше нищо снощи.Беше крив до безкрай.
Сега пак има Т 39,кашля и е яко крив.Пробвах с компреси,но не дава и дадох Нурофен и дано заспи пак.

# 557
  • Северозапада
Така е Сумамеда, да, с удължено действие. И София веднъж го е пила за 3-4 дни.
Арвен, аз казвам прилеп или Батман Joy
София мноооого  ме кефи като ми обясняма нещо с думите "онова дето вчера казахме/говорихме/видяхме". То ставало въпрос за нещо от преди няколко дни, а и ми се сърди, че не се сещам веднага.

# 558
  • В къщурката на хълма на феите
благодаря ви на всички, като се върнем, ще си кажа какво е .. мен някакво ужасно предчувствие ме гони, че няма да се върна много щастлива оттам, но каквото такова ..

Яже според мен в понеделник я хванаха точно, когато трябва, но Димова няма време да слуша какво й говоря .. това не значи, че Ема е по-добре, отколкото онази я изкара, просто според мен нещата стоят малко по-друго яче и затова и търся още лекари .. моя приятелка ми каза, че в Турция не лекуват с нищо подобно на нашите тежки химии тук .. изписвали Кортексин, който в България се отхвърля, защото е руска разработка и не е на някоя от популярните у нас фармацевтични компании .. вече не знам къде е истината, но е факт, че лекарствата, които изписват тука вредят на всичко в тялото, а както е видно положителното им влияние е доста под съмнение ..

# 559
  • shumen
Меци,с теб сме.Надявам се да се върнеш обнадеждена от Турция и Емка да се оправи.
Моето диване и днеска вдига Т до 39.Каза,че и му е лошо,което не ми харесва.

# 560
Мецанке, пращам ти положителните си мисли! Да се върнете с добри новини, с вас сме! Heart
Дани, ще мине! Hug
Искам отговор на загадкатаа с враната Grinning

# 561
  • Варна
Мравето позна!  Прилеееп 😁

# 562
Меци, лек път, мислим ви и всички ще се молим да се приберете с добри новини 😚❤

# 563
  • В сърцето на любимия човек
Меци - с вас сме в мислите си! Стискаме палци!

# 564
Меци, успех! Чакаме само хубави новини!

# 565
  • shumen
Меци,успех.Стискаме палци.
Ние снощи изкарахме поредната безсънна нощ.Изгоря от Т това дете.Направо не знам имам чувството,че Сумамеда не му действа.

# 566
  • Sydney
Тук съм, не съм изчезнала...

Кокос Честит ти син щъркел Hug
mecani дано ви помогнат, много стискам палци...
Това запомних, ужас...

Ема започна училище, първия ден беше единствено момиче в новия клас, сърди се много, втората седмица всичко се оправи, учителката не съм я видяла още, но ще я видя на родителската среща... беше на воден рд в дъжд и вятър, Та после имаше Т две вечери през ден, Нз от кое... расте й постоянен зъб зад Млечния, Та може и от това...

Ужасно съм изморена и съм зомби... време за нищо...

# 567
  • Варна
Бени,
какъв е тоя воден рожден ден, бре Simple Smile

# 568
Австралийска му работа. То сега е доста топло при тях. Но и в тяхната зима е разказвала, как ходят боси и се мокрят. Майките се наливат с вино по обяд и въобще купона е на макс  Mr. Green

Меци..........

# 569
  • Варна
Да, знам че е топло, просто ми стана интересно какво означава понятието "воден рожден ден". РД на басейн, РД под дъжда или нещо, което въображението ми не може да си представи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт