Сняг ела и вирусите умори, мамите от ИБ с децата да се забавляваме с весели игри

• 50 239
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Изопринозин пи като тръгна на ясла и 3 месеца един след друг пи 3 различни АБ. Изписаха ни го по схема за 2 месеца и след това го спрях. И от 2014 г. не го е пила и никой не и го е изписвал. Тогава и аз се зачетох за него и видях, че доста натоварва организма - черния дроб, но наистина пък на нея и помогна и я закрепи, след това боледувания и АБ.
Аз сега отново започнах да и давам ударно спирулина (на хапчета) и се надявам, че ще е добре и няма да се разболява. Но с това време - пролетни Т, зимни Т не знам до кога ще изкараме ( и ние и децата ).

Фейче, да ти е жив и здрав рожденника. Пожелавам Ви всичко да се нареди и лошите неща да са зад гърба Ви.

# 541
  • shumen
Сигме,той снощи нямаше Т и педи гърлото е много червено,но АБ не ни изписа.Не е казала да е ангина,но аз си мисля,че е защото дъха му е лош в устата и днеска има Т вече.

# 542
Фейче, честит рожден ден на малкия разбойник! Здрав и засмян да ви е, да слуша малко повече, да играе и да пее, да има щастливо детство!
За Изопринозина - изписаха го на баткото и на малкото от много добър педиатър, на който имам огромно доверие. На малкото, защото му се наложиха вирус върху вирус. Днес бяхме на преглед при нашата педи, която е и на Поспаланчето - ами потвърди за Изопринозина на баткото, като му го изписа за 10 дни лечебна доза + още 10 дни на половин доза. Също й имам огромно доверие. АБ изписва много рядко, когато ножът е опрял до кокала. Знам мненията за Изо-то, но съм притисната до стената - това дете боледува буквално през 5 дни, какво ли не съм пробвала, за да обърна нещата.

# 543
  • Варна
Моменце,  Атанас не боледува по-малко,  просто вярвам,  че ще го израсте.  Вие си знаете и преценявате,  аз и от страх не стимулирам имунната система,  наплашена съм от това,  което преживя братовчедка ми....
Поспаланче,  алерголожката е забранила,  защото при алергии имунната система трябва да се подтисне,  а не да се стимулира.  Стимулантите обострят алергичните реакции.

# 544
Разбирам, Арвенче, но всеки път и дребният се заразява, т.е. по две е умножено при нас.

# 545
  • В къщурката на хълма на феите
Аз бих пробвала саменто .. просто на него му трябва време ..

# 546
И това ще пробвам  Crazy
Да ви разсмея - днес заявява, че бил поръчал на баща си да му купи чипс (от мен няма как да получи такова нещо, но баща му, въпреки протестите ми, му взима от време на време - някакъв уж био-еко-меко-непържен). Казвам му - "Ама ти днес много-много не си слушал". И той "Ама аз малко-малко съм слушал!!!"

# 547
  • Варна
Момеее,  много е хитър човека,  имам чувството,  че с Атанас са роднини!  😂
Аз онзи ден разлиствах 48 книжки,  докато открия кое е " черна врана,  без клюн",  че и се сърди Атанас,  как няма да знам за какво говори?!?  Познайте какво е?

# 548
  • При моето слънце
Цветенце, да ти е много здраво и щастливо момчето  Hug
Арвенче, страшна гатанка, нямам идея  newsm78
Не знам дали е от изопринозина или го поизрастна, но откакто го е пил, е боледувал веднъж. А преди беше през 2-3 седмици. Сега борим само сополи и то не за друго, ами не ще да се издухва и носа му се задръства. Не се запушва, но стои на носоглътката и се дави. Но и на това намерих решение, пу пу, бива. От 3.01. не е пропускал и ден на ясла. Мишо сега са в грипна ваканция и го лъжа, че е от по-късно на училище, защото с двамата вкъщи никаква работа няма да свърша.

# 549
  • NE
Благодаря ви много за пожеланията.
Изопринозин отказвам да давам защото с една бактериална ангина направи реакция към Изорекс, което е същото. Последният път док изписа АБ + Авирон, но не посмях да дам тази комбинация.
Арвенче, ушите са по-добре. "Смазвам" ги и ще ги дочистим ... после нова конституция и ще видим какво що.

# 550
  • shumen
Моме,хитруш е Марти.
Арвенче,голяма загадка.
Ние ходихме пак при педи и е с ангина.Спря Изопринозина,но изписа АБ Сумамед,който се пие с мъка за 3 дни и в Понеделник пак на контролен.Само се моля да не направи усложнения като мен,че тогава инжекциите не му мърдат.Сега пак е с Т 39,целия гори,но компреси не дава да слагам.Дадох Нурофен и се надявам да я смъкне и да поспим тази нощ.

# 551
Как три дни бе? Антибиотик се пие поне 5.
След първият прием ще почне да сваля.Дано ви е лека нощта.

# 552
  • shumen
Сигме,аз съм в грешка.Сумамеда е за 6 дни,защото са две шишета.Едното е за три дни,а двете за 6 дни.
ООф,не знам колко ще е лека нощта.В момента пак е с 39,лежи и мрънка тука до мене за всяко нещо,което не е по неговата.

# 553
Мецко, забравих да натъртя - мислите и молитвите ми са с теб и Емка  Hug

# 554
  • Велико Търново
Феичка, жив и здрав да е Вили! Много щастие и щури игри! :*
Мецко, и аз мислех, че са се подобрили нещата и затова не пишеш. От центъра, в който водя Марти, едни родители водиха детенцето си в Турция. Тук им бяха казали Синдром на Уест, там го отхвърлили. Правеше по няколко пристъпа на ден. В Турция смениха лекарствата и майка му казва, че ги е разредил до веднъж седмично. Което си е постижение. Дано помогнат и на Ема!
Арвенче, ко е туй нЯщо?

Общи условия

Активация на акаунт