чудех се да ви казвам ли, да си затрая ли, понеже вероятно ви е дотегнало да ми четете безкрайните гадости, но Ема не е добре .. едното лекарство тука в БГ искат да го сменят с друго, което най-безобидния му страничен ефект са гадене, повръщане, виене на свят, отпадналост и безапетитие .. не искам да го давам, но ЕЕГ-то последния път е още по-лошо от предходния .. хванаха я в криза явно, защото подобни нейни състояния аз съм ги виждала, но ги отдавах на умора, тъй като те се появяват в случаи на недоспиване или тежка физическа преумора .. оказа се, че са гърчове, които тя прави по много и често без да губи съзнание .. в рамките на 25-30 минути бяха 5 този път .. в петък сме в Турция .. много ви се моля, помолете се за моята Ема, там да измислят нещо, да й помогнат .. тука ми казаха: ами нормално е в тая възраст да се влоши, някои от тях може и да се оправят .. на мен това не ми е достатъчно .. тя е само на 5 ..
Меци,
Не ни е дотегнало. Споделена болка, половин болка са казали хората. Не знаех, че са се влошили нещата. Имаш моята положителна енергия и молитва към Ема. Сигурна съм, че в Турция или където и да било другаде ще помогнат. Просто тук сме останали много назад в някои отношения с детските болести/заболявания и няма да се оправим скоро......
Как са ушетата?