Акушер - гинеколози Варна - 9

• 124 192
  • 847
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
От мои близки имам мното добри отзиви за Славчев, не само фоликулометрия, но и това.

# 91
  • Варна
Аз имам позната,която прави фоликулометрия при д-р Радева  и беше доволна.

# 92
  • Варна
Коя Радева, да не е Антонина? За нея съм чела ужасни отзиви тук, ако за нея става дума не бих я питала дори колко е часът. Аз също препоръчвам Славчев, а аз навремето ходих при Ковачев, който сега е директор на АГ.

# 93
Благодаря ви момичета!!! Ще опитам при Славчев тогава, много хубави работи съм чела за него!!! Hug Hug Hug

# 94
  • Варна
Коя Радева, да не е Антонина? За нея съм чела ужасни отзиви тук, ако за нея става дума не бих я питала дори колко е часът. Аз също препоръчвам Славчев, а аз навремето ходих при Ковачев, който сега е директор на АГ.
Да, за Антонина Радева. Възможно е , аз споделям,че познатата ми беше доволна специално за фоликулометрията, за което е питала потребителката. Нямам други впечатления от въпросната лекарка.

# 95
Здравейте, дами!

Има ли между вас такива, които ходят при повече от един лекар на ЖК? Ако да, как организирате прегледите си?

# 96
  • Варна
Аз пък искам да попитам правили ли сте си профилактични прегледи просто така без да имате оплаквания и ако си взема направление за аг, правят ли се пълни изследвания: вагинален преглед, ехограф, цитонамазка

# 97
  • Вестерос
правила съм си профилактични с направление, винаги са ме гледали и вагинално и с ехограф. За цито мисля трябва друго направление.

# 98
  • Под Слънцето
Момичета , спешно ми трябва  тел. номер на Живко Жеков. Имам проблем, насочиха ме към него , а нямам време.
На регистратура звънях, не ми вдигнаха. Искам да му задам само 1 въпрос, за да знам дали да записвам час изобщо. Благодаря предварително на тази от вас,която ще ми напише номерът му.

# 99

Момичета , спешно ми трябва  тел. номер на Живко Жеков. Имам проблем, насочиха ме към него , а нямам време.
На регистратура звънях, не ми вдигнаха. Искам да му задам само 1 въпрос, за да знам дали да записвам час изобщо. Благодаря предварително на тази от вас,която ще ми напише номерът му.

# 100
  • Варна
Момичета , спешно ми трябва  тел. номер на Живко Жеков. Имам проблем, насочиха ме към него , а нямам време.

http://www.agvarna.bg/персонал/
Засякох го в АГ, не знам дали още работи и в Св.Анна.

# 101
  • Под Слънцето
Благодаря ви! Звъннах му и утре ще се видим.

А, да. В АГ е , на 6ти етаж.

# 102
Моля за бърза препоръка за гинеколог, трябва ми да е жена, да работи с НЗОК и да не се чака по 2 месеца.
Трябва ми за преглед, цитонамазка и евентуално ехограф. Не съм бременна, а питам тук, защото другите теми са по-стари

# 103

Кабинетът й е зад окръжна болница, до малкото пикадили. Цените са нормални.

# 104

Кабинетът й е зад окръжна болница, до малкото пикадили. Цените са нормални.

Миналото лято ходих на профилактичен преглед при въпросната докторка...не ме погледна нито на ефограф, нито ми взе цитонамазка, защото тези две неща вече не се покривали от здравна каса, но старателно ми обясни кое колко струва. Прегледа не трая повече от 2 минути..

Скоро посетих доктор Огнян Младенов и въпросните ехограф и цитонамазка се покриваха от Здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт