Акушер - гинеколози Варна - 9

• 126 181
  • 847
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Факт. Навремето като лежах за задържане в АГ-клиниката на окръжна точно това ме изуми. Значи, прие ме в четвъртък и цял ден беше там. В петък и събота преглежда в жълтата сграда, в петък беше и нощна в клиниката, а в неделя дойде отново да ме види, да ме прегледа и едва ли само мен. Освен това и преподава на студенти или поне преподаваше тогава.

# 196
Момичета, можете ли да ми препоръчате акушер-гинеколог, който работи в събота?

Д-р Славчев работи в събота в жълтата сграда на ъгъла на Ген. Колев....
Незнам какви са отзивите за него, но на мен ми спаси живота. Много е внимателен, не обяснява много, защото няма физическото време - излиза от операция и веднага трябва да влезе в нова, някак между тях трябва и да преглежда и да дежури... Човекът работи много.
И ако е само за 1 преглед, защо да ходи при най натоварения лекар в града.

# 197
Благодаря ви за отговорите момичета!

# 198
  • Варна
Факт. Навремето като лежах за задържане в АГ-клиниката на окръжна точно това ме изуми. Значи, прие ме в четвъртък и цял ден беше там. В петък и събота преглежда в жълтата сграда, в петък беше и нощна в клиниката, а в неделя дойде отново да ме види, да ме прегледа и едва ли само мен. Освен това и преподава на студенти или поне преподаваше тогава.

Да, взема и нощни дежурства точно срещу петък, когато преглежда в жълтата сграда... Продължава да преподава също - видях им разписа за лекциите. В гинекологията е всеки ден... супер натоварен е милия.
Мен дойде да ме оперира по спешност в 12 вечерта в неделя срещу понеделник и беше цивилен, по кожено яке.
Да е жив и здрав да продължава да си върши работата...

# 199
  • Някъде там
Момичета освен в майчин дом, в АГ някой практикува ли секцио по метода на Щарк?

# 200
  • Варна
Капризче, бях чела за метода Щарк в МД, ама гледам момичетата , които са раждали там последно пишат в темата на МД, че в епикризите им пише другия метод, въпреки, че уж по този трябвало да се направи.
Аз не знам дали всички лекари там го практикуват, но определено изглежда много по-щадящо.
Това е едно от нещата, които ме привлича в МД, както и ранно раздвижване и даване на бебето още на втория час.
Този голям минус с това, ако стане нещо как ще реагират обаче много ме стряска !

# 201
  • Някъде там
Капризче, бях чела за метода Щарк в МД, ама гледам момичетата , които са раждали там последно пишат в темата на МД, че в епикризите им пише другия метод, въпреки, че уж по този трябвало да се направи.
Аз не знам дали всички лекари там го практикуват, но определено изглежда много по-щадящо.
Това е едно от нещата, които ме привлича в МД, както и ранно раздвижване и даване на бебето още на втория час.
Този голям минус с това, ако стане нещо как ще реагират обаче много ме стряска !
Май само Боян Георгиев го практикува този метод! Аз се следя в МД обаче определено съм решила да раждам в АГ! В МД също нямат дежурни неонатолози т.е. недай си боже стане нещо вечерта с бебето няма кой да реагира, нямат животоспасяващи апаратури, което си е в големи минуси! Мен мизерията не ме плаши все пак, ако всичко е наред ще се седи макс 5 дена, но тези апаратури са ми изключително важни! На предното ми секцио в Окръжна болница се наложи спешно да ме махнат от операционната маса има само една, защото имаше родилка с усложнения и се баложи спешно секцио и след това с линейка ги караха в АГ,

# 202
  • Варна
Да, на мизерията ще се изкара 5 дена и аз така съм си решила уж.
Как пък лекарите в АГ не  започнаха да практикуват този метод ? Толкова по-щадящ е Sad
Имам приятелка и двете Б се следи при Б. Гоергиев и ражда при него , последното преди 4 години.. еми и двете й са нормални секциота. Не знам при някаква уговорка по-специална ли използва този метод ...
Капризче, ти Танев ли ще избереш в АГ ?

# 203
Абе момичета за каква мизерия говорите? Да, не е като на хотел, но е боядисано свежо, няма влажни мухлясали петна, има си климатик във всяка стая (за 7-мия говоря), Хигиената е на добро ниво? Аз ли съм сбъркана? За 5 дни, ако всичко е ок се търпи, всички сме станали големи гевезета. Може материалната им база да е малко по- стара и самата болница да изглежда малко като от соца, но нищо по-важно от адекватни лекарски грижи и животоспасяващите апаратури не са ме вълнували и водили при избора ми.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 13:21 от Mama_86

# 204
  • Варна
И аз съм на мнение, че Славчев е добър лекар, разбира си от работата, но ехографа, на който гледа ми се струва много скапан. А някой правил ли е ФМ при него

# 205
  • Варна
Аз да, но за ФМ гледа на друг ехограф, мисля че беше в стая 209 на същия етаж.

# 206
  • Варна
Не съм влизала в АГ на 7мия етаж и най-вероятно не е подходящата дума “мизерия” . За мен в едно такова болнично заведение където ще съм с коремна операция важното е леглото да е удобно и да не е от онея високите дето, за да сляза и да се кача трябва да скачам или приплъзнав надолу.Била съм в плевенската онкогинекология само с три дупки в корема с дренаж и катетър !Емиии само аз си знам с мойте 160см как скачах от леглото и как се катерех..., момичето до мене освен трите дупки бяха я разтворили и като за секцио и три дена слизаше и се качваше от това легло с мъки барабар с дренажа и катетъра. Леглата СОЦ не се вдигаха и сваляха ...
Както и хигиената в банята за мен е важна пък ако ще и за една вечер да съм там !
Водещото е ясно,че е апаратурата и специалистите, ама хайде да не забравяме в кой век живеем и някакви нормални неща ние се налага да ги отразяваме като егати екстрата !

# 207
Ами тогава сте си за МД и нека Бог е с Вас, да не Ви се налага да ползвате услугите на АГ-то! Леглото в моята стая се повдигаше, не знам може да има и такива, които не могат, а ако Ви успокоява аз съм 1,53 висока, така че Вашите 1,60 ще са Ви абсолютно достатъчни да си сядате и ставате от леглото спокойно Simple Smile

# 208
По отношение на това в кой век живеем ще Ви кажа само, че сравнявате условията в държавни  с тези в частни болници, а няма база за такова сравнение.

# 209
Раждах на 7мия етаж в АГ, и честно да ви кажа, леглото ми е било последната грижа. Важни са лекарите, отношението, апаратурата на 3тия етаж, неонатолозите.

Общи условия

Активация на акаунт