Акушер - гинеколози Варна - 9

• 126 202
  • 847
  •   1
Отговори
# 225
Например? След празниците ще отида за установяване на бременност при моята си,но тя не работи по здравна каса.После се чудя къде...

# 226
  • Някъде там
Например? След празниците ще отида за установяване на бременност при моята си,но тя не работи по здравна каса.После се чудя къде...
Ами в майчин дом др Елияна Александрова работи по ЗК

# 227
ок ,благодаря Simple Smile

# 228
Аз се следя при Живко Жеков в окръжна по ЗК и засега съм много доволна. Дано и до края да е така Simple Smile

# 229
Здравейте, и аз се интересувам за някой читав гинеколог, който да ми следи бременоста/проблемна с болки ,кървене/. Интересувам се за Георгиев от АГ, но незная дали има акушерки ,които да следят самата бременост или само се ходи в кабинета му за консулт. Другия ми вариант е Петинка Цветкова. И за Майчин дом се чудя там има ли добри специалисти, каква е цената за цялостно следене и изобщо има ли доволни пациентки ,които да споделят
опит. Благодаря предварително за споделеното мнение! 

# 230
Много съм доволна от д-р Елена Димитрова. Проследи ми цялата бременност. Всеки път ме гледа на видеозон. Пусна всички изследвания. Работи по ЗК и не ми взе стотинка извън потребителската такса. Веднъж прокървих, д-р Димитрова беше в Окръжна, но ме прие там веднага за преглед.

# 231
  • Варна
Много съм доволна от д-р Елена Димитрова. Проследи ми цялата бременност. Всеки път ме гледа на видеозон. Пусна всички изследвания. Работи по ЗК и не ми взе стотинка извън потребителската такса. Веднъж прокървих, д-р Димитрова беше в Окръжна, но ме прие там веднага за преглед.

Била си бременна и ти е взимала потребителска такса ?

# 232
Още една печалбарка? Бременните са освободени от потребителска такса!

# 233
Здравейте, и аз се интересувам за някой читав гинеколог, който да ми следи бременоста/проблемна с болки ,кървене/. Интересувам се за Георгиев от АГ, но незная дали има акушерки ,които да следят самата бременост или само се ходи в кабинета му за консулт. Другия ми вариант е Петинка Цветкова. И за Майчин дом се чудя там има ли добри специалисти, каква е цената за цялостно следене и изобщо има ли доволни пациентки ,които да споделят
опит. Благодаря предварително за споделеното мнение! 
За Георгиев колкото добри, толкова и лоши отзиви. Аз лични наблюдения за него нямам, но последното, което чух за него е от моя много близка позната, която се следи при него, ще ражда към края на месеца и вчера го е видяла за втори път за цялата си бременност. Т.е. през цялото време, всъщност, я следи акушерката.
За МД мога да кажа повече неща, защото моята ЖК е там. Има достатъчно добри специалисти. По ЗК се плаща 330 лв, ако не си по ЗК 570. Аз съм доволна до момента. Живот и здраве, мисля и да раждам там.
Има отделна тема за МД тук, така че можеш да я погледнеш и нея.

# 234
Още една печалбарка? Бременните са освободени от потребителска такса!
Първо ходих при Крумовски, той каза оо 20лв.на посещение, въпреки, че той също работи по ЗК. След това при Христова в Санита, там сумата набъбна защото била "пакетна". Накрая случайно попаднах в Еквита, платих си потребителска такса за прегледа и така си избрах Елена Домитрова. Единственият лекар, който не ме посрещна с думите "касата оочти нищо не поема, ще трябва да доплащаш". Родих при Георгиев в АГ. Останах доволна.

# 235
Благодаря ви момичета за споделените мнения. Доколкото разбрах д-р Димитрова и Майчин Дом са добри варианти. Ще проверя и на двете места.

# 236
Здравейте, изчетох цялата тема и не срещнах името на д-р Величка Славова (кабинета ѝ е на ул. Струга), някой да сподели нещо за нея? За рутинен преглед става въпрос, не за бременност.
Благодаря

# 237
Момичета кой от детските кардиолози е по-добър за фетална ехокардиография - Шивачев или Христов?  Ако някой е наясно със записването на час, също ще ми е полезно - интересува ме дали се чака  много.

# 238
  • Варна
Момичета кой от детските кардиолози е по-добър за фетална ехокардиография - Шивачев или Христов?  Ако някой е наясно със записването на час, също ще ми е полезно - интересува ме дали се чака  много.
Христов е по-добрия избор за мен.
Ходих при него в 20гс, работа  в един център на ул. Мир "За детето" . Лично му се обадих и си записах час , но може и на рецепция в този център. 40лв беше прегледа, аз звъннах за час 10 дена преди прегледа, ама можеше и по-късно. Гледа , обяснява, спокоен лекар , преепоръчвам.

# 239
Мис, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт