Свети Валентин и подаръците

• 23 061
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Ми, ако точно на 14 февруари не можете да правите секс, поради физиологични причини, какво ще правите? Оставате и двамата разочаровани, единият, защото е подготвил подарък "Празничен секс", пък другият, защото му се иска, ама не може да изконсумира подаръка. Макар че, като се замисля, изненадата ще е голяма и за двамата  Laughing

# 166
  • Бургас
За мен сексът е нещо спонтанно,нещо,което се случва между двама души, защото сега е точният момент,сега са се почувствали близки.Хайде,за хора,които отскоро са заедно, определено ще е тръпка след примерно романтична вечеря,да правят секс на празника.
Но за дългогодишната двойка ако на всеки празник просто трябва да се прави секс,само защото е празник,това е ужасно.Без страст,без да ти е дошла музата,ей така,за празника...Аз не бих се радвала на такова отношение.По-скоро не бих позволила да стане традиция има ли празник,да е задължително да се прави секс.

# 167
За мен сексът е нещо спонтанно,нещо,което се случва между двама души, защото сега е точният момент,сега са се почувствали близки.Хайде,за хора,които отскоро са заедно, определено ще е тръпка след примерно романтична вечеря,да правят секс на празника.
Но за дългогодишната двойка ако на всеки празник просто трябва да се прави секс,само защото е празник,това е ужасно.Без страст,без да ти е дошла музата,ей така,за празника...Аз не бих се радвала на такова отношение.По-скоро не бих позволила да стане традиция има ли празник,да е задължително да се прави секс.

... Явно от такива подаръци идва приказката НЕ ВСЕКИ ДЕН Е ПРАЗНИК. Мухахахахаххаахаххаха!!!!

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 23:27 от arrival

# 168
Арайвъл много си кисел. Дори и да няма нито секс, нито подарък, пак е за предпочитане  да изкараш празника с ведро настроени личности.

# 169
  • Бургас
А кой е най-нелепият подарък,който сте получили за Свети Валентин?Аз като ученичка получих празна пластмасова саксия с чинийка,за да си засадя цвете.Човекът беше убеден,че е ужасно да се късат цветя,нали после увяхват.Похвална идея по принцип,но идеята за празната саксия никак не ми хареса.Нямал пари за цвете в саксия,о.к.Но импровизацията нещо куцаше.
В годините съм получавала доста цветя в саксии-наистина е прекрасно,не мога много да гледам цветя,но орхидеите на практика сами си се гледат и даже цъфтят.И един спатефилум имам,и той е жив.

# 170
Арайвъл много си кисел. Дори и да няма нито секс, нито подарък, пак е за предпочитане  да изкараш празника с ведро настроени личности.

Ами, киселея си, Кристи. Аз съм ЗАБРАНИЛ да ми подаряват подаръци по какъвто и да е повод, но самият аз редовно подарявам, защото ми носи удоволствие. Нито чакам 14.02, нито рожденни дни - щедър съм и в леглото, и извън него. Колко ли скучен трябва да е живота на някого, че да седне и да брои дните до ХХ.ХХ за да прави или получи подарък СЕКС...

# 171
  • Бургас
аrrival,защо си забранил?Ами ако е с любов,и ако дамата иска да види радостта в очите ти?

# 172
Аз премам само пари, секс и храна, от други боклуци нямам нужда.

# 173
  • Стара Загора
Пари не приемам за подарък от ММ, да не съм му някоя...
Като цяло сме определили на кои поводи ще си правим по- така скъпички подаръци, и на кои по- скромно (цвете и някъде на вечеря). Свети Валентин спада към по- скромните празници при нас. Ще уточня, че ние празнуваме и всеки месец мини годишнини Grinning

# 174
  • Бургас
crossfade, поздравления,открили сте явно златната среда.Това е прекрасно,браво!

# 175
ако не цените човекът до вас през всички дни на годината, а не само на 14-ти, и самолет да ви купи мисля,че пак ще сте недоволни...

# 176
  • Бургас
TsvetintheGarden,това е малко грубо.Редактирам се,грубото е премахнато явно.

А ако цениш човека до теб,би трябвало да си разбрал държи ли на романтичните жестове или не.Ако не-ок,но ако държи,дори и ти да ги смяташ за глупави,би трябвало да опиташ да го зарадваш,а не да опитваш да налагаш своето мнение.Това според мен е израз на любовта ти-приемаш го какъвто е,и се радваш,когато и той се радва.

# 177
Всъщност, каква е екзистенциалната драма на автора/авторката/То?

# 178
Всъщност, каква е екзистенциалната драма на автора/авторката/То?
Че сме материалистични к**ки. Даже нематериалистичните пак сме материалистични от друга страна. Grinning Ти си наясно все пак. Даже кучето ти яде патешко.

# 179
Ти там с тристайния апартамент за чинчилата, да мълчиш.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт