Свети Валентин и подаръците

• 23 058
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • град-държава

Представи си задоволена съм.. Който от каквото има нужда това предлага.

Ама Вие казахте, че секса е достатъчен подарък... Аз секс НЕ подарявам, както и НЕ ПРИЕМАМ под формата на подарък.
Ама как може такъв материализъм!? Ц, ц... Затуй от Ирландия не ни щат за другарчета.😆

# 151
  • София
хиляда човека, хиляда мнения..никъде не съм казвала, че съм мъж, че да си го мислите.. Говоря си като жена.. това, че вие сте изтълкували думите ми като на мъж, не е мой проблем..

Не е наш проблем, твой е- много натоварващо психиката е да се будиш сутрин като мъж, през деня да мутираш и привечер да се освестиш като жена.
Ще вземеш да се стреснеш посред трансформацията, да се заклещиш като хермафродит и ти отиде подаръка за празника. Mr. Green

# 152
  • Бургас

Представи си задоволена съм.. Който от каквото има нужда това предлага.

Ама Вие казахте, че секса е достатъчен подарък... Аз секс НЕ подарявам, както и НЕ ПРИЕМАМ под формата на подарък.
И аз мисля,че сексът не е подарък.За мен трябва да е интимно преживяване между двама души,които изпитват любов и силна страст един към друг.Не бих го направила понеже е празник,а не съм взела подарък.Не мога да го възприема в такава форма.

# 153
АбсурТ, ти като Ботев го докара:"Мъж ли си, жена ли или хермафродит- звяр или риба?"  Mr. Green

Авторе или авторке, или Уважаемо То, по темата писахме предостатъчно. Ако не си успял/успяла/успяло да намериш нещо полезно, значи няма и да успееш, та не се хаби.

# 154
Ами по темата е ясно - ако сме двама души, които не си падат по изразяване на любовта чрез жестове, подаръчета, цветя, картини и тн, Св. Валентин ни дразни и не можем да гледаме "лигавещите се" влюбени - тогава е ОК да си седим вкъщи и да вдигаме вежди на романса на съседката Петя (Петя ли беше?).
НО ако аз не обичам такива празници, но половинката ми обича да я изненадват и би се зарадвала на роза/разходка/спагети карбонара с вино и прочие, не бих се колебала и за миг да й доставя малко допълнително удоволствие. Допълнително на всички други през годината, не единственото за 365 дни.

А и някакси не усещам за материален жеста да изхарчиш 10-15 лв в някакво приготовление за нещо. Миналата година (или по-миналата, нещо се бъркам) на 14ти МП ми купи за 15 лв таксата участие за състезание по бягане. Пазя си медала за спомен. Той също бяга. Беше много готино. Сега това материално ли е или нематериално?

# 155
  • Бургас
Google76,много точно казано.
Не бих нарекла жена,която очаква цвете/друга изненада,която ще ѝ достави радост/ за символичните 15-20 лв ,меркантилна.

# 156
Ако медалът не е тиквен, значи е материално, материалистка такава!

# 157
  • София
Ако медалът не е тиквен, значи е материално, материалистка такава!

Че ако е златен, хептем! Joy

# 158
Води се сребърен по класиране, ама това беше любителско и реално бяха керамични. Grinning Grinning Grinning А сега какво? Grinning

# 159
Не бе, момичето искаше да покаже на света, че за разлика от болшинството жени, тя е немеркантилна и не я интересуват някакви си поводи, подаръци, жестове и прочие. Тя си ги получава ежедневно за разлика от останалите жени тук, и никакви валентински емоции не я блазнят, защото е по-истинска и романтична натура, но не чак толкова романтична, защото освен това е и мъжко момиче, което не понася лиготии. Grinning Нещо такова. Като tomboy, но с послание. Няма как такава фигура да бъде оценена подобаващо, ако наоколо няма дразнещи, лигави кифли с изрусена присадена коса, които тропат с 20 см токче на мъжете си, когато се появят без ключ за ново бмв на Св. Валентин.

Само че тук разни лелки (на 26 сигурно влизам в тази категория в случая) започнаха да говорят за стихове, филми, домашни вечери, разходки за ръчичка в планината, масажи в домашна обстановка, боровинки от Алеко... вместо да милеят за фоерверки и диаманти та леко развалиха контраста.

Честно казано нещо такова имах в предвид, но бях криво разбрана.. Както и да е.. И какво значение имаше дали пиша от женски или от мъжки пол? Това щеше ли да промени нещата? И не знам защо всички обсъждаха мен, а не темата?!
 Благодаря все пак за коментарите..

Оф, кифли трябвало да пишат - ми напишете "Тема за кифли" - макар че аз съм изрусена дебела кифла, пак обичам жестове и подаръци, и да кажа - не само за 14.02, какво да направя сега... За лелка незнам дали съм лелка, мЪ щом съм дебела значи даже влизам в категорията "тетка"  Mr. Green

# 160
  • Бургас
Керамичен,не керамичен,мат'риал е!

И сексът "Щот е празник" за мен е ужасна идея.

# 161
Добре де, ако ви подарят нещо, което не харесвате-пак ли ще сте доволни, ще се почувствате ли уважени. Къде къде е по-добре качествен секс,  вместо некачествен подарък.

# 162
Добре де, ако ви подарят нещо, което не харесвате-пак ли ще сте доволни, ще се почувствате ли уважени. Къде къде е по-добре качествен секс,  вместо некачествен подарък.

А от къде да знаем, че секса ще е качествен? Да навлизам ли в подробности, когато си бях в София за празниците и се запознах с една мадама, която говереше колко БРУТАЛНО щяло да бъде, как не издържали, пък на мен от всичката тази бруталност ми се ДОСПА, и по средата просто я помолих да си тръгне...  Тези, които си мислят, че много ги бива и че секса им си струва да бъде подарен, най-често за нищо не стават.

# 163
В това вече има резон. Grinning Макар че аз се радвам на всякакви жестове и не мисля, че мога да се разочаровам лесно.

Все пак аз очаквам, че ме познава достатъчно да знае какъв жест ще ме зарадва. А и ние си правим секс и без празници, без поводи, някакси ще е леко банално. Назад нали дадох идея за спа вечер с масажи. Това лесно ще прерастне в секс и ще е една идея по-специално от всеки друг път.

# 164
В това вече има резон. Grinning Макар че аз се радвам на всякакви жестове и не мисля, че мога да се разочаровам лесно.

Все пак аз очаквам, че ме познава достатъчно да знае какъв жест ще ме зарадва. А и ние си правим секс и без празници, без поводи, някакси ще е леко банално. Назад нали дадох идея за спа вечер с масажи. Това лесно ще прерастне в секс и ще е една идея по-специално от всеки друг път.

Точно това мислех и да напиша. Секса би се приел като подарък, ако не сте правили секс от мнооооооого време... Иначе, ако правите редовен секс, надали ще мине номера... Що секса на 12.02 да е за кеф, а на 14.02 да е подарък, пък после на 15.02 да е пак за кеф...

Общи условия

Активация на акаунт