Свети Валентин и подаръците

• 23 083
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Ох, хайде пак статия...  Joy

# 136
  • София
Последно жена ли е или не? Тръгна да говори, като момче, чието гадже ще се разсърди, после почна да говори определяйки се като жена? Нещо раздвоение на личността да няма? Или на някой му е скучно и не помни кво е писал и за какво се е представял?

# 137
хиляда човека, хиляда мнения..никъде не съм казвала, че съм мъж, че да си го мислите.. Говоря си като жена.. това, че вие сте изтълкували думите ми като на мъж, не е мой проблем..

# 138
ПП първоначално темата не беше ли пусната от мъж, а сега се спряга в женски пол???
Мъхъм. За нула време си смени пола. Очакваме включване от третия пол относно неговите/нейните терзания за св.Валентин.

# 139
  • София
хиляда човека, хиляда мнения..никъде не съм казвала, че съм мъж, че да си го мислите.. Говоря си като жена.. това, че вие сте изтълкували думите ми като на мъж, не е мой проблем..
Първо защото не реагира като ти отговаряха в мъжки пол и второ защо ако си жена, която не се интересува от празника ти пука какво са подарили на Петя от третия етаж?
А защо другите поводи заслужават, а този не?

другите са персонални и са за самия човек, а не измишльотина, при която примерно Петя от третия етаж ще получи подарък, защо и аз да нямам, нима не ме обичаш...сещаш ли се ? Simple Smile Smirk
Сега се замислих, ако си жена наистина, то имаш лигаво гадже, което го е еня какво са подарили и че изобщо нещо са подарили на Петя от третия етаж, а на него не.

# 140

Благодаря за отговора. Ще го приема, че просто в един момент сте решили да се заявите като жена, преди това не Ви е пречило, че се обръщат към Вас като към човек от мъжки пол...

ПП първоначално темата не беше ли пусната от мъж, а сега се спряга в женски пол???
Мъхъм. За нула време си смени пола. Очакваме включване от третия пол относно неговите/нейните терзания за св.Валентин.

Е, все пак искат да прокарат конвенция за третия пол. Може и тук да има нещо такова, но "...хиляда човека, хиляда мнения..."  Wink

# 141
Не бе, момичето искаше да покаже на света, че за разлика от болшинството жени, тя е немеркантилна и не я интересуват някакви си поводи, подаръци, жестове и прочие. Тя си ги получава ежедневно за разлика от останалите жени тук, и никакви валентински емоции не я блазнят, защото е по-истинска и романтична натура, но не чак толкова романтична, защото освен това е и мъжко момиче, което не понася лиготии. Grinning Нещо такова. Като tomboy, но с послание. Няма как такава фигура да бъде оценена подобаващо, ако наоколо няма дразнещи, лигави кифли с изрусена присадена коса, които тропат с 20 см токче на мъжете си, когато се появят без ключ за ново бмв на Св. Валентин.

Само че тук разни лелки (на 26 сигурно влизам в тази категория в случая) започнаха да говорят за стихове, филми, домашни вечери, разходки за ръчичка в планината, масажи в домашна обстановка, боровинки от Алеко... вместо да милеят за фоерверки и диаманти та леко развалиха контраста.

# 142
Не бе, момичето искаше да покаже на света, че за разлика от болшинството жени, тя е немеркантилна и не я интересуват някакви си поводи, подаръци, жестове и прочие. Тя си ги получава ежедневно за разлика от останалите жени тук, и никакви валентински емоции не я блазнят, защото е по-истинска и романтична натура, но не чак толкова романтична, защото освен това е и мъжко момиче, което не понася лиготии. Grinning Нещо такова. Като tomboy, но с послание. Няма как такава фигура да бъде оценена подобаващо, ако наоколо няма дразнещи, лигави кифли с изрусена присадена коса, които тропат с 20 см токче на мъжете си, когато се появят без ключ за ново бмв на Св. Валентин.

Само че тук разни лелки (на 26 сигурно влизам в тази категория в случая) започнаха да говорят за стихове, филми, домашни вечери, разходки за ръчичка в планината, масажи в домашна обстановка, боровинки от Алеко... вместо да милеят за фоерверки и диаманти та леко развалиха контраста.

Аз пък друго разбрах... Явно мъжът й НЕ Я нанананай и иска да й подари цвете, както на Петя от третия етаж. Пък на нея й се иска нананананай, и за това отвори тема, която да му покаже. За нея, по нейните думи, сек*а е достатъчен подарък...

Това е малко като онази тема - Смених крушките, че изгоряха преди време, пък жена ми все още не ми пуска...

# 143
  • Бургас
arrival,не знам имало ли е такава тема,но много се смях за крушките.Точно с Муньо гледахме скоро крушки в Кауфланд,на промоция при това,но въпреки че го уверявах половин час колко са хубави,колко са енергоспестяващи,как у нас във всяка стая са такива и как светят по две-три години без проблем,той не взе.Няма как горкия да даде 10 лв за крушка,това е нечувано скъпо.
А има пари човекът,не е беден,не е за съжаление.
Ще го зарязвам така или иначе,много съм му ядосана за нещо,с което няма да ви занимавам,но поне да го оплюя хубаво.

# 144
arrival,не знам имало ли е такава тема,но много се смях за крушките.Точно с Муньо гледахме скоро крушки в Кауфланд,на промоция при това,но въпреки че го уверявах половин час колко са хубави,колко са енергоспестяващи,как у нас във всяка стая са такива и как светят по две-три години без проблем,той не взе.Няма как горкия да даде 10 лв за крушка,това е нечувано скъпо.
А има пари човекът,не е беден,не е за съжаление.
Ще го зарязвам така или иначе,много съм му ядосана за нещо,с което няма да ви занимавам,но поне да го оплюя хубаво.

Снощи не можах да заспя, та прекарах часове в четете на теми тук... Имаше някакъв, на който жена му не му пускала... Той й търсил сметка, тя не отговаряла... Крушките им били изгорели в банята ПРЕДИ ВРЕМЕ (доста мами го питаха как така без светло известно време)... Жена му му била казала веднъж за крушките - той ги сменил, но пък тя пак не давала... И аз се зачудих, да не да им е развалена и пералнята...

# 145
  • Бургас
Ох,ужас,и такива имало.Голям смях.Според мен на горката му жена едва ли ѝ е до смях,сигурно и пералня не ѝ е взел.Как така са пропуснали да му дадат орден Стара планина недоумявам,човекът крушките е сменил.Дайте да се намесим и да уведомим медиите.

# 146

Честно казано нещо такова имах в предвид, но бях криво разбрана.. Както и да е.. И какво значение имаше дали пиша от женски или от мъжки пол? Това щеше ли да промени нещата? И не знам защо всички обсъждаха мен, а не темата?!
 Благодаря все пак за коментарите..

# 147

Аз пък друго разбрах... Явно мъжът й НЕ Я нанананай и иска да й подари цвете, както на Петя от третия етаж. Пък на нея й се иска нананананай, и за това отвори тема, която да му покаже. За нея, по нейните думи, сек*а е достатъчен подарък...

Това е малко като онази тема - Смених крушките, че изгоряха преди време, пък жена ми все още не ми пуска...
[/quote]

Представи си задоволена съм.. Който от каквото има нужда това предлага.

# 148

Представи си задоволена съм.. Който от каквото има нужда това предлага.

Ама Вие казахте, че секса е достатъчен подарък... Аз секс НЕ подарявам, както и НЕ ПРИЕМАМ под формата на подарък.

# 149
  • София
Не е нужно да става дума за рози, огърлици, бижута, избухващи фоерверки, които изписват "My Love Mara" в небето, нито сърца, намиращи се в кутии с форма на сърце и прочие.
Мхм.
За мен лично по- притеснително в обясненията на автора и няколко включили се мъжки индивиди е самото нежелание да зарадваш човека. Аз много добре ги разбрах, на някои от тях не им се свидят толкова парите, а понеже те самитв не приемат празника, не са склонни да направят нещо за кефа другия, без да натякват как не било празник и да мрънкотят. Това си е форма на егоизъм.

Общи условия

Активация на акаунт