Секс по часовник?

• 26 759
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
Ти защо не  му каза на този перко, че ти искаш да правиш секс всеки ден. И ако той не може да го вдигне, му кажи, че ще ходиш да търсиш друг. Laughing
Дали ще му стане приятно като чуе това?

Това би ме вкарало в доста нетипична роля, обаче следващия път като ми кипне може и това да му кажа, а може и другия ти вариант направо да пробвам... Smile

# 31
Къде е на Уиш чугунения тиган за тоя нарцистичен лиглио.
Уиш се е парализирала от потрес и се чуди къде ги намират такива чудеса на природата- хем импотентни, хем кукуригалници.  ooooh!

# 32
А защо само той поставя условията, а ти си длъжна да му играеш по свирката?
Защо не му кажеш, че искаш секс повече от един път в месеца и то не по график. В противен случай ще отидеш другаде.

Добре казано. Гледам да го разбера човека, работи, преуморява се, пази си силите, от тази гледна точка гледам да съм добричка. Както казах, знам, че няма да ми откаже по втория начин, когато и да поискам, човека ми е казал да си искам, тъй че не мога да се оплача, че съм отхвърлена или нещо такова, но авторитарността му в моментите, когато си е решил нещо, понякога ми идва в повече.

# 33
  • София

Добре казано. Гледам да го разбера човека, работи, преуморява се, пази си силите, от тази гледна точка гледам да съм добричка. Както казах, знам, че няма да ми откаже по втория начин, когато и да поискам, човека ми е казал да си искам, тъй че не мога да се оплача, че съм отхвърлена или нещо такова, но авторитарността му в моментите, когато си е решил нещо, понякога ми идва в повече.

Ох, ама ти наричаш " по втория начин" ако ти си поискаш? newsm78
Къде ти отиде равноправието, като при това, имаш карт бланш да проявяваш инициатива?
Я си ползвай правото една седмица ежедневно, че да разбере юнака кой е в неизгодната позиция и да свие малко перки!

# 34
Твоя мъж ме разби, обаче и Сирен нещо такова пишеше. И при нас не винаги е възможно да правим секс, защото моя мъж ходи на работа и си определяме кой ден е свободен, съобразно графика му, иначе вечер и аз искам да си легна рано, защото ми е натоварено ежедневието, но не го възприемам като секс по график. Но секс само един път месечно е много малко.

# 35
Е какво пък чак толкова работи твоя мъж, че трябва да си пази силите и не може повече от един път в месеца...
И ние с моя мъж ходим на работа и имаме един малък караконджул, който не заспива преди 23.30. Изтощително е, но станахме много изобретателни.
Има ли желание, начин се намира. Другото са оправдания.

# 36
А защо само той поставя условията, а ти си длъжна да му играеш по свирката?
Защо не му кажеш, че искаш секс повече от един път в месеца и то не по график. В противен случай ще отидеш другаде.

Не бива да си добричка. Мъжете разбират само от лошо. Като си добра, ти се качват на главата.Виждаш как е. Ама ако си лоша, стъпват на пръсти.  Laughing

# 37
Съжалявам , ако грешно разсъждавам. Но да не би да ти е поставил такъв график , защото системно си отказвала спонтанен секс.
И -казваш , винаги можеш - а опита ли да го предразположиш ? И колко пъти той ти отказа ? Как се стигна до такъв "ултиматум" ? И защо и последния път , въпреки уговорката / боже господи , като секс среща ! , - ти я наруши /? Нещо не ми се връзва историята, съжалявам , ако съм в грешка .

# 38
  • Nice
Ама авторке, ми...искай си де!
Всъщност случва ли ти се да ти се иска, или ти е все тая и за това се съгласяваш с такива графици.

Случвало ли се е той пък да си поиска в несъобразено време?

Хем май ви разбирам, хем...не баш Smiley

А не може ли да е един път в седмицата? Защо трябва да е един път на месец?
Айде да се прави график да речем, че е ок, ама не чак толкова разреден.

Скрит текст:
Иначе понякога се случва да си уговорим палава вечер, или сутрин, или следобед ако се чуем по телефона или си пишем. Но не живея заедно с половинката та понякога се иска доразбиране, кога и къде Laughing Sweat   

# 39
Какво толкова работите бе хора? Ами всички работим и имаме деца,задължения и пр. Къде остава спонтанността в отношенията, толкова делово, скучно и предвидимо звучи всичко това с графиците и часовете за секс и сън ooooh!

# 40
Какво ще рече втория начин? Ако имате проблем да назовавате нещата с истинските имена, чак се чудя и дете как сте заченали.
Какво означава да разцъкате? Ако мъжа ми ми каже така, най-много да извадя карти или табла.
Секс не се прави по предварителен график, а по желание. Ако единия няма желание, хм..... не знам какво се прави. Може би тогава се прави график. Нещо като апетита идва с яденето. Ако и това не помогне, не е добре.

# 41
Бе, мам@ му и е@кулация, брех че секс изхвърляне трябва да има този мъжага /на 40/, че цяла седмица да трупа енергията и да изригне веднъж на месец.  Shocked То толкоз канализиране на енергиите трябва да е с резултат 6-7 часа як секс, пък то май не е така ...

# 42
Дорис, чети. В 21 начало, той в 22 си ляга
 Сложи и къпането и то не останало време.

# 43
Четох, четох ... чак почнах да се чудя дали не е пързалка.

# 44
  • София
Сетих се за този виц:

Цитат
Разговор между младоженци:
Той казва:
- Имам три изисквания:
1)Сутрин в 8.00 ч., има ме-няма ме вкъщи закуската трябва да е на масата.
2)На обед в 13.00 ч., има ме-няма ме вкъщи обяда трябва да е сервиран.
3)Вечерта в 20.00 ч., има ме-няма ме вкъщи вечерята трябва да е готова.
Тя отговорила:
- А моето изискване е следното: всяка вечер в 22.30 ч.,има те-няма те вкъщи сексът започва!

Вкарай  изискване за равноправие и ти: Всеки вторник и сряда секс "има те-няма те вкъщи".

Общи условия

Активация на акаунт