На море в Турция - тема 49

• 135 825
  • 803
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз вече имам резервация. На 24.08 потеглям за Batihan beach в Кушадасъ. Като се върна ще напиша и един пътепис.

# 136
Загледах Royal Seginus в Лара, какво ще кажете за него?
Доколкото разбирам няма стандартни стаи, а супериорни, което доста ме привлече и най-вече това, че е нов хотела и е в Лара.
Като минус отбелязвам, че е на втора линия, някой има ли отзиви от него?  

Аз също се интересувам от този хотел. Моля, ако може някой да се включи с мнения и отзиви.

# 137
Здравейте! Търся отзиви за Amara Sealight Elite в Кушадасъ, с търсачката не открих нищо...
Приемам и предложения за други хотели в Кушадасъ, ще пътуваме с кола в края на август, с компания ще сме и не искат в Йоздере(там бях харесала няколко хотела)...

# 138
Здравейте да се включа и аз с молба  Simple Smile  като многодетна майка прди няколко години ми беше непоносима цена сега каката стана на 20 и се оправя сама апък аз съм само  с 2 момчета .Та мога ли да помоля за препоръка на тур оператори към които да се обърна за прилични оферти много много благодаря

# 139
  • Пловдив
Писано е поне 100 -пъти -Турс клуб,Ориент99,Емералд

# 140
Благодаря за отговорите. ММ разбрал, че е необходим документ от министерството на правосъдието. И изобщо какви документи са необходими, ако автомобилът не е на наше име. И на трите семейства, които ще пътуваме, колите са на името на бабите  Joy Как стои въпросът с интернета. За телефоните, предполагам техни карти се купуват. За навигацията в колата  newsm78

# 141
  • Пловдив
Кой хотел да избера  Miracle Resort Hotel или Adalya Elite Lara Hotel?

# 142
  • Русе
Имам и аз питане или по-скоро искам съвет.
Двоумя се коя дата да избера за почивката ни - 25.08 или 01.09, предвид байряма преди първата дата и трафика по това време по границите, допълнително натоварен и от гастарбайтерите. Ще пътуваме със собствен автомобил. И при двата варианта на 01.09(няколко часа +-) ще сме на граница. Въпроса е в коя посока ще е по-добре да сме - посока Турция или посока България?

# 143
Като гледам какви бюджети сте предвидили за почивка в Турция (много ви се радвам, разберете ме правилно, моля), почвам да се чудя с нашата резервация късмет ли извадихме, или сме запазили в някой коптор Cold Sweat
Мармарис, хотел 4 звезди (Tropical Beach Hotel), олинклузив, от 21 септември с автобус за трима възрастни платихме 1534 лв. Как ви се струва, да очакваме ли потрес на място Mask ? Чета разни оферти и виждам, че тази цена не е изключение за края на септември, но все пак? Отзивите уж са прилични...

# 144
Е, и аз не съм платила много за почивка, само че в Кушадасъ - 1660 лв. за 3 възр. и 1 дете, от 22.06. Не знам дали цената е определяща за качеството изцяло, имайки предвид, че мои приятели са плащали много повече за 5*, с доста разочарования! Мисля си, че е голяма доза късмет резервацията онлайн и "на сляпо"!

# 145
  • Пловдив
Да се похваля резервирахме за Adalya Elite Lara.

# 146

Ще кажеш ли повече информация - от къде го запазихте, период, траснпорт?

# 147
Честито.Отзивите от лятото бяха много добри.

# 148
Честито! От кога ще сте там и през коя ТА резервира.
Аз вчера резервирах за Титаника в Лара, но от снощи го гледам този Адалия и съм на кантар да сменя резервацията / не съм внесла капарото/ Много атракции има за децата, а ние сме с две на 2 и 12г., а и е нов хотел.

# 149
Здравейте, бих искала да попитам някой от вас били ли са в Аква Фентъзи в Кушадасъ в средата на май. Как
 е времето и водата на водните пързалки. Може ли нормално да се ползва Аквапарка. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт