На море в Турция - тема 49

• 135 832
  • 803
  •   1
Отговори
# 150
Запис и от мен 🤗

Прехвърлям си питането от предишната тема - имам колебания между Риксос Текирова и Риксос сънгейт , кой от двата бихте препоръчали като по-добър. Аз май към Текирова клоня, но все пак искам да чуя повече мнения.
И другото нещо, което ме вълнува е трансфера летище - Кемер , колко време продължава и как е пътя?

Присъединявам се и аз .Не мога да реша кой Риксос да избера .И Белек ми е в списъка ,но ме спира затворения аквапарк.
Данос е включи някой ?
Здравейте! Аз също се двоумя за Риксос Текирова! Преди години съм била и в Риксос Белек и в Риксос Сънгейт, и двата са уникални. Останахме много доволни и без забележки. Плюса на този в Белек е пясъчния плаж,какъвто в Кемер за съжаление няма. Трансфера до Текирова е доста дълъг,това е след Кемер,а и си последен от хотелите в автобуса. Почивали сме в Амара Долче вита,която е абсолютно последния хотел в Текирова,пътувахме доооста. Оставиха ни последни и ни взеха първи😩

# 151
  • Пловдив
Да се похваля резервирахме за Adalya Elite Lara.
Честито! От кога ще сте там и през коя ТА резервира.
Аз вчера резервирах за Титаника в Лара, но от снощи го гледам този Адалия и съм на кантар да сменя резервацията / не съм внесла капарото/ Много атракции има за децата, а ние сме с две на 2 и 12г., а и е нов хотел.
Резервирах от Турс клуб те ми дадоха най-добра цена а и миналата година взехме едни младежи от там които бяха супер доволни.Отделно направих допитвания до агенции и прочетох мнения в сайтове бяха все положителни.
Ти за коя дата резервира в Титаника?

# 152
От 20.06.
Да, мисля сте направили добър избор. Както казах снощи заспах с този хотел, Adalya имам предвид, всички отзиви бяха положителни. Единственото, което по не ми харесва от Титаника е, че ми се струва не достатъчно озеленен.

# 153
Здравейте на всички в темата. За пръв път пиша тук. Тази година решихме да отидем на море в Турция. За сега сме се спряли на Айвалък (като най-кратък път с автобус) и по-специално на хотел Musho. Някой бил ли е там и може ли да даде отзиви? Или пък да препоръчате друг хотел?

# 154
Здравейте, ние сме с резервация за "Lonicera resort and spa" Алания от дата 24.08. Изчетох за този хотел доста хубави коментари, а и ни го препоръчаха от тур агенцията. Надяваме се да има още българи, които ще почиват там по това време.
Ще се засечем, ние сме там от 29.08 Simple Smile
Надявам се и на по-ранни отзиви, ще сме с двегодишно и съм доста притеснена дали е добър избор.

Честита резервация! Не искам да бъда груба, но по това време ще умрете от жега.

# 155
  • София
Здравейте, ние сме с резервация за "Lonicera resort and spa" Алания от дата 24.08. Изчетох за този хотел доста хубави коментари, а и ни го препоръчаха от тур агенцията. Надяваме се да има още българи, които ще почиват там по това време.
Ще се засечем, ние сме там от 29.08 Simple Smile
Надявам се и на по-ранни отзиви, ще сме с двегодишно и съм доста притеснена дали е добър избор.

Честита резервация! Не искам да бъда груба, но по това време ще умрете от жега.

И в Кушадасъ ли е толкова зле по това време или е по-поносимо?

# 156
  • София
Здравейте на всички в темата. За пръв път пиша тук. Тази година решихме да отидем на море в Турция. За сега сме се спряли на Айвалък (като най-кратък път с автобус) и по-специално на хотел Musho. Някой бил ли е там и може ли да даде отзиви? Или пък да препоръчате друг хотел?
Рейсовете пристигат в Айвалък около 1-2 часа през нощта. Смятай до 14 часа когато е настаняването какво чудо ще е ако сте малко дете. Дори в 11-12 да ви настанят си е около 10 часа загубено време. На връщане е същата работа...взимат ви около 22-23 часа и пак е едно чакане. Аз не бих си го причинил.

# 157
  • на кой му пука, майна
Здравейте, бих искала да попитам някой от вас били ли са в Аква Фентъзи в Кушадасъ в средата на май. Как
 е времето и водата на водните пързалки. Може ли нормално да се ползва Аквапарка. Благодаря!

Два пъти съм посещавала този хотел. В средата на май не съм била, но в края на май и началото на юни бяхме на 42 градуса ежедневно. Водата в морето е хладна, но на басейните е екстра. Аквапарка е чудесен и безплатен за гостите на хотела, но всичко, което консумирате вътре се заплаща /храна, вода/
Храната в хотела е почти еднаква всеки ден, но има избор от ястия. Десертите са разнообразни и в огромни количества. Плодовете също.

# 158
Рейсовете пристигат в Айвалък около 1-2 часа през нощта. Смятай до 14 часа когато е настаняването какво чудо ще е ако сте малко дете. Дори в 11-12 да ви настанят си е около 10 часа загубено време. На връщане е същата работа...взимат ви около 22-23 часа и пак е едно чакане. Аз не бих си го причинил.
От София автобусът тръгва в 19:00ч. Пътят е 12 часа + - (зависи колко се чака на границата). Т.е сутринта ще сме там. На връщане се тръгва късно следобед и рано сутринта сме в София.
Иначе аз питах конкретно за хотела.

# 159
  • София
Тази ТА с която пътувам тръгва в 11 ч.и виналата година беше в Айвалък в 1.30 през нощта. Твоята не знам. Иначе за хотела нямам идея.

# 160
Здравейте, тъй като съм отчаян от цените в Гърция , а знам какво предлагат ,реших да сменя дестинацията.
 Проблема идва от съпругата - не ще автобус...
И така ,като за сефте в Турция и най близка дестинация за кола си мисля за Айвалък. С дете сме на 10г. Бихте ли ме насочили към хотел с водни атракции за детето , анимация и ... а бе да останем с добри първи впечатления.
 От средата на юни някъде , като пари незнам .... ще се ориентирам по хотелите
 Благодаря Ви предварително !

# 161
  • София
Някой знае ли какво значи това :double annex room? Ясно ми е ,че е двойна стая ,но каква по-точно. Може би въпроса ми е доста глупав ,но ще се радвам някой да ми отговори .

# 162
Някой знае ли какво значи това :double annex room? Ясно ми е ,че е двойна стая ,но каква по-точно. Може би въпроса ми е доста глупав ,но ще се радвам някой да ми отговори .
Здравей! Това доколкото знам са двойни свързани  стаи ( с врата между тях)🤔

# 163
Vikonetka,
Не съм убедена, но мисля че това са стаи извън основната сграда.

# 164
Vikonetka,
Не съм убедена, но мисля че това са стаи извън основната сграда.

И аз мисля, че annex room означава това - най-вероятно към основната сграда на хотела има допълнителна и стаите там се обозначават така.

Стаите, които са свързани помежду си, мисля, че са connection room.

Общи условия

Активация на акаунт